mama_kuby 26.06.05, 22:50 Hej! Własnie wróciłam i chętnie udzielę odpowiedzi na pytania dotyczące pobytu w tym hotelu czy też w samym Sousse. Ola Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mimi78 Re: Wróciłam z Riadh Palms w Sousse 27.06.05, 02:25 Ciekawe czy będą się wiele różnić od moich:) Odpowiedz Link Zgłoś
irminna Re: Wróciłam z Riadh Palms w Sousse 27.06.05, 11:39 witaj :) właśnie do tego hotelu jade w polowie licpa. Ciekawa jestem jakie są ceny za napoje alkoholowe w samym hotelu i poza nim. A tak ogólnie to jakie wrażenia z hotelu??? z góry dziekuje za odpowiedz :) Kika Odpowiedz Link Zgłoś
mama_kuby Re: Wróciłam z Riadh Palms w Sousse 28.06.05, 23:59 Witam:) Z alkoholi,to piliśmy w hotelu tylko raz piwko i wiem,że wyszło to strasznie drogo,więc kupowaliśmy w General Magasin i piliśmy wieczorkiem w pokoju:)a poza tm kupilismy w bezcłówce literka Żubra,ale po tygodniu nam się niestety skończył; ja po dniu aklimatyzacji-oczekiwałam luksusu w hotelu 4* a było w pokoju całkiem "normalnie",ale uznałam,że nie po to poleciałam do Tunezji,żeby stresować się drobiazgami i potem było super-byłam na prawdę zadowolona i chętnie bym tam wróciła:) Pozdrawiam. Ola P.S. Gdybyś chciała dowiedzieć się czegoś konkretnego,to napisz do mnie na adres gazety maila Odpowiedz Link Zgłoś