Dodaj do ulubionych

Bardzo pilne -do Pinik!

26.05.04, 20:55
Obserwuj wątek
    • magdallena5 Re: Bardzo pilne -do Pinik! 26.05.04, 21:04
      Wiem że byłaś kiedyś w posiadaniu wózka teutonia toni a teraz posiadasz
      wózeczek allegro plus.Chciałam zapytać który z tych wózków ma większe siedzisko
      i oparcie i który jest solidniejszy?Mój synek ma niecałe 2 latka ,jest dosyć
      spory i w allegro plus wygląda trochę śmiesznie tak jakby był za duży do tego
      wózka.Wiem również ,że niebyłaś zadowolona z teutoni .Zależy mi na w miarę
      wygodnym wózku dla dziecka .Chociaż wiem ,że będzie to trudne bo wózki
      przewozowe są z reguły małe i nie tak wygodne jak większe spacerówki.Mam
      dylemat bo prawie nic mi się niepodoba a to co jest ogólnie dostępne na naszym
      rynku jest mało gustowne i byle jakie.Bardzo proszę o obiektywną ocenę i
      napisanie różnic między tymi dwoma wózkami.Z góry bardzo dziękuję za pomoc.
      • pinik Re: Bardzo pilne -do Pinik! 26.05.04, 22:04
        Hej,

widzialam dzis, ze na forum jest toni do sprzedania smile

Ja tego wozka absolutnie nie polecam (ale o tym pewnie juz czytalas).

Ani nie jest dobry dla malych, ani dla duzych dzieci. Ma siedzonko kubelkowe!!!
        I siatka na zakupy (taka torba na ramie zdejmowana ze stalaza jest nim
        beznacdziejna! Super trudno ja spakowac, a stawiac jeszcze cos na stelazu...
        nie radze). Wydaje mi sie, ze toni dziecko moze zawadzac glowa o budke. W
        allegro da sie ja przesunac w gore. Toni jest znacznie miekszym wozkiem, ale
        tego dla duzego dziecka nie potrzebujesz. Za to latwiej sie tonim podbija
        przednie kola i nim manewruje. Sklada sie jednak troche trudniej ( kilku
        krokach). Jest ciezszy niz allegro.
        Solidniejszy jest chyba toni, ale allegro jest naprawde ok. Jedyne, co mnie
        przeszkadza, to nie za latwe podnoszenie przednich kolek, jak siedzi w nim
        dziecko.

Jesli cie na to stac, to bez wahania kupilabym PP Pliko P3, albo tanszy wozek,
        a naprawde komfortowy ABC Design tempo light (nawet jesli ich wyglad cie nie
        zachwyca).

To tyle przychodzi mi do glowy...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka