Dodaj do ulubionych

co na prezent żeby dzieci wyszalały się w domu?

15.10.11, 03:34
Witam,
idziemy na łączone urodziny do 6 i 6,5 latka. Z rozmowy z rodzicami wynika, że najlepszym prezentem byłoby coś co pozwoli dzieciom wyszaleć się ale w domu. Wiem, że mają piłki do skakania i wiszącą drabinkę. Prosze o pomoc !!!
Obserwuj wątek
    • przeciwcialo Re: co na prezent żeby dzieci wyszalały się w dom 15.10.11, 07:54
      Karnet na basen albo inne zajęcia ruchowe.
      • ga-ti Re: co na prezent żeby dzieci wyszalały się w dom 15.10.11, 11:15
        Najrozsądniejsze się wydaje.
        Albo może worek treningowy i rękawice bokserskie tongue_out
        Są tacy, którzy szaleją przy grach szalonych, ale tego nie polecam.

Mała trampolina? Drabinki (takie jak na wf), "piłkarzyki", zestaw do pingponga, tarcze i rzutki? Nie wiem, jak duże mają mieszkanie.
      • mama_kotula Re: co na prezent żeby dzieci wyszalały się w dom 18.10.11, 10:14
        przeciwcialo napisała:
        > Karnet na basen albo inne zajęcia ruchowe.

Yyy, ja czytam ten tytuł wątku i czytam i tam jak wół napisane "w domu". Ale, rozumiem, że niektórzy mają basen w domu suspicious

A tak serio, zanim się zacznie myśleć o karnecie na basen czy zajęcia, fajnie byłoby skonsultować się z rodzicami - czy np. będą w stanie te dzieci wozić na te zajęcia, czekać, odbierać itp.
        • przeciwcialo Re: co na prezent żeby dzieci wyszalały się w dom 18.10.11, 19:33
          Celowo napisałam o basenie bo nie wyobrażam sobie wyszalenia sie dzieci w domu. Niezaleznie od posiadanego metrazu.
    • kanna Re: co na prezent żeby dzieci wyszalały się w dom 15.10.11, 11:28
      W Decathlonie sa nadmuchowane "bańki-wstańki" - taki worek trnenigowy, do postawienia na ziemi, w podstawę mu sie wlewa wode. Można w niego walic, o on sam wstaje po przewróceniu.

W wersji dla dzieci i dla dorosłych (rózne rozmiary)
      • czo-ko1 Re: co na prezent żeby dzieci wyszalały się w dom 15.10.11, 12:13
        Super prezentem jest xbox 360 kinect.Wspaniała zabawa ruchowa dla całej rodzinki.Niestety to spory wydatek,ok 1300zł.U nas była rodzinna zbiórka na Gwiazdkę,dzieciaki zachwycone.
        • azjaodkuchni Re: co na prezent żeby dzieci wyszalały się w dom 15.10.11, 19:54
          Kinekt fajny ... idalny na długie jesienne wieczory.
    • viki711 Re: co na prezent żeby dzieci wyszalały się w dom 17.10.11, 12:01
      Twister ale jeżeli macie kupić dwa takie prezenty to będzie uż wydatek, może coś w stylu twistera jest pełno tego typu gier w marketach.
      • 79werka Re: co na prezent żeby dzieci wyszalały się w dom 18.10.11, 11:39
        Popieram , nie wygląda .. ale to naprawdę świetna zabawa ( dla duzych tez smile )
    • estragonka Re: co na prezent żeby dzieci wyszalały się w dom 17.10.11, 12:29
      mata do tanczenia?
    • asia_i_p Re: co na prezent żeby dzieci wyszalały się w dom 17.10.11, 18:54
      Mata do tańczenia.
      Albo zatyczki (dobre) do uszu dla rodziców.
    • asteriks22 Re: co na prezent żeby dzieci wyszalały się w dom 17.10.11, 20:06
      A może jakiś mini-tor samochodzikowy ?
    • maderta Re: co na prezent żeby dzieci wyszalały się w dom 18.10.11, 10:04
      Pierwsze, co mi przyszło do głowy, to mata do tańczenia, ale jeśli to chłopcy, to mogą nie być tym zachwyceni. Druga rzecz to mała trampolina. Fajne są też gry na ps2 z serii eyetoy, potrzebna kamerka, koszt takowej nie jest wielki Sama konsola też nie jest tak droga, jak proponowany wyżej xbox.
    • soniu Różdżka do lewitacji 18.10.11, 19:27
      Zobacz sobie różdżkę do lewitacji www.sprytnezabawki.pl/Produkt/745/rozdzka_do_lewitacji
      albo alternatywnie tą grę www.sprytnezabawki.pl/Produkt/755/gra_szybki_pojedynek
      Powinny się wyszaleć smile
    • marghe_72 Re: co na prezent żeby dzieci wyszalały się w dom 18.10.11, 20:33
      gra Twister
    • joxanna Re: co na prezent żeby dzieci wyszalały się w dom 18.10.11, 21:43
      widziałam kiedyś chyba w gosport taki jakby hm jeden szczudeł do skakania. Taki jakby kijek, z miejscem na nogi, staje się na tym jakoś i skacze, bo na dole jest nie wiem, może sprężyna? w każdym razie planuję to dla mojej 6latki pod choinkę. Jakbyś kupiła to napisz jak się sprawdzasmile
      • estragonka Re: co na prezent żeby dzieci wyszalały się w dom 18.10.11, 22:00
        joxanna napisała:

> widziałam kiedyś chyba w gosport taki jakby hm jeden szczudeł do skakania. Taki
        > jakby kijek, z miejscem na nogi, staje się na tym jakoś i skacze, bo na dole j
        > est nie wiem, może sprężyna? w każdym razie planuję to dla mojej 6latki pod cho
        > inkę. Jakbyś kupiła to napisz jak się sprawdzasmile

allegro.pl/pogo-hit-drazek-do-skakania-najlepszy-prezent-i1876398833.html
        na zakupach kiedys byla o tym dyskusja, fajna sprawa smile
        • izunia.8 Re: co na prezent żeby dzieci wyszalały się w dom 19.10.11, 15:12
          hm... no fajna rzecz a dla tych osob co maja sporo miejsca w domu ja sobie na takie rzeczy niestety pozwolic nie moge bo mam male mieszkanko dlatego szukam zabawek rozwijajacych kreatywnosc moich pociech. ostatnio wyhaczylam na necie zestaw- maly detektyw zestaw zawiera m iedzy innymi: legitymacja policyjnego detektywa , przezroczyste naklejki do zdejmowania odcisków palców , karty indentyfikacyjne do tworzenia bazy danych z odciskami palców , poduszka tuszem do zdejmowania odcisków palców. moj syn z tego zestawu jest bardzo zadowolon sprawia mu duzo frajdy. wyhaczylam go calkiem przypadkiem na misialala maj szeroki asortyment wiec jest w czym wybierac i kazdy znajdzie cos dla siebie na specjalna okazje
          • malwa717 Re: co na prezent żeby dzieci wyszalały się w dom 26.10.11, 19:32
            Bardzo, bardzo dziękuję za odzew smile
            W końcu, w porozumieniu z rodzicami, kupiliśmy dalsze sprzęty do podwieszania, takie z IKEI - uchwyty do wiszenia, huśtawkę plus jakieś gadżeciki do ręki typu samochodzik i słodycze
            • joxanna Re: co na prezent żeby dzieci wyszalały się w dom 26.10.11, 21:07
              Słodycze - to żeby się rozszaleli, no, nabrali energii na huśtawkęsmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka