agataw1 27.05.04, 13:47 Gdzie mozna w Warszawie kupic namiot dla dziecka, taki, ktory mozna wstawic do pokoju - czyli niewielki. Podobno sa takie male kolorowe, ale jakos nie udalo mi sie napotkac. Dziekuje Agata Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elasz4 Re: Namiot "pokojowy" dla dziecka 27.05.04, 13:50 Ja widziałam takie namioty w IKEI Odpowiedz Link Zgłoś
r345 Re: Namiot "pokojowy" dla dziecka 27.05.04, 13:57 My mamy tenz IKei ale on nie jest mały. W Genat są takie małe w Kubusia Puchatka i są one tez na Allegro( sporo drozej). Odpowiedz Link Zgłoś
dewcia Re: Namiot "pokojowy" dla dziecka 27.05.04, 14:07 Jakiś czas temu kupiliśmy Zuzce namiot z Ikei, ale na drugi dzień oddaliśmy go, gdyż po rozłożeniu w domu okazał się wielki, poza tym ma tradycyjny stelaż i potrzebuje dużo miejsca na rozłożenie. Lepsze są takie z giętkim stelażem (po złożeniu robi sie mały pakuneczek). Widziałam takie w Realu, no i w 2 osiedlowych sklepikach z zabawkami. Odpowiedz Link Zgłoś
aniamr Re: Namiot "pokojowy" dla dziecka 27.05.04, 14:30 Ja kupiłam taki fajny bez stelaża w NOMI. Mały po złożeniu, no sam się rozkłada. Wymiary to 1m/1m/1m - wieć do przyjęcia - jedyny mankament to brak okienek, ale najwazniejsze, że dziecku sie podoba. Mieści się w małej torebce i ma dodatkowo śledzie gdyby się go na dworze trzymało Odpowiedz Link Zgłoś
dewcia Re: Namiot "pokojowy" dla dziecka 27.05.04, 14:32 aniamr napisała: > Ja kupiłam taki fajny bez stelaża w NOMI. Mały po złożeniu, no sam się > rozkłada. Wymiary to 1m/1m/1m - wieć do przyjęcia - jedyny mankament to brak > okienek, ale najwazniejsze, że dziecku sie podoba. Mieści się w małej torebce i > > ma dodatkowo śledzie gdyby się go na dworze trzymało Właśnie Aniu widziałam u Was na zdjęciach i taki sam jest w Realu. W promocji kosztował 39 zł. Ja jednak kupię z okienkami, widziałam takie cudo w zwykłym sklepie z zabawkami. Odpowiedz Link Zgłoś