Dodaj do ulubionych

antycellulit. legginsy z groupona... która kupiła?

21.10.11, 16:26
kupiłam to cudo bo i tak chciałam kupić legginsy na zimę...
www.groupon.pl/oferty/cala-polska/artcoll-falentynowe/870954
przyszło dzisiaj, odpakowałąm i nie miałam jeszcze odwagi założyć bo boje sie że mi krążenie ustanie - tak są ciasne (sugerowałam się rozmiarem z tabelki), długość na oko - przykrótkie, zastanawiam się czy nie dałam się nabrać uncertain ponieważ sprzedano kilka tysięcy sztuk więc może któraś z was także została szczęśliwą właścicielką tych legginsów?
Obserwuj wątek
    • magda-lenka78 Re: antycellulit. legginsy z groupona... która ku 21.10.11, 16:28
      to jest fotka ze sklepu:
      www.artcoll.pl/index.php?products=product&prod_id=149
      jak zdążę to wieczór wstawię fotkę tego co mam w ręce... uncertain
      • b_marciszonek Re: antycellulit. legginsy z groupona... która ku 22.10.11, 18:18
        witam,
        ja kupiłam,do dzisiaj ich jednak nie dostalam,jestem bardzo brzydko traktowana w tym sklepie, kupilam,zamowilam,przyszło powiadomienie (po moich kilkunastu chyba prośbach) że zamówienie zostało zlożone prawidłowo.
        po 2 tygodniach otrzymałam maila z prośbą o przesłanie raz jeszcze kodów,gdyż coś tam popieprzyli, wysłałam kody. napisałam w piątek do nich maila z pytaniem,kiedy mogę oczekiwać przesyłki i dzisiaj rano otrzymałam wiadomość takiej treści: "a gdzie kody"
        bez dzien dobry, bez podpisu, kompletne olanie klienta
        nie wiem co teraz, zupełnie nie mogę się z nimi dogadać
        wysłałam raz jeszcze dzisiaj kody z żądaniem natychmiastowej wysyłki lub zwrotu wpłaconych pieniędzy, przestrezgam przed zakupami w tym sklepie
        po jaką cholerę tyle dali ofert,jak wyrobić się nie mogą???
        jesli stanie się cud i dotrą do mnie to dam znać czy są ok
        ps. teraz martwię się czy nie zamówiłam zbyt małych bo także sugerowałam się tabelką
    • johana75 Re: antycellulit. legginsy z groupona... która ku 22.10.11, 20:01
      Kurcze nie strasz mnie ja też je kupiłam. Teraz nie wiem jaki rozmiar wzięłam a w zamówieniu moim nie ma rozmiaru...dziwne.
      Martwie się ze też będą za małe...chyba można wymienic?
      Widziałyście w produktach podobnych te same legginsy za 99zł?

Ostatnio zamówiłam sobie w sklepie sportowym spodenki neoprenowe i były tak opisane na stronie że w pasie było 10 cm mniej i teraz musze się w nie wciskać z pomocą drugiej osoby, dobrze że się wogóle dopnę!!! Tez byłam wkużona,że aż 10 cm róznicy, one sie rozciągają ale nie aż tak!,na opakowaniu było podane w calach i oni zle to przeliczyli szkoda gadać!

• magda-lenka78 antycellulit. legginsy z groupona... która kupiła? 22.10.11, 22:56
      ja potwierdziłam wysyłkę w pierwszym dniu kiedy można było składać zamówienia.
      straszyć nie chcę, wybaczcie... po prostu pierwszy raz kupiłam coś takiego i jestem o tyle zdezorientowana że trzymając to w rękach nie jestem w stanie wyobrazić sobie że mogłabym się w to wcisnąć... normalnie się boję - czy to naprawdę ma tak wyglądać - jestem laik w temacie antycellulitowych legginsów wink nie zależało mi na tym żeby aż o 5 numerów się odchudzić po prostu przy rozmiarze 36/38 mam ten nieszczęsny cellulit - fakt... Normalne legginsy też noszę w rozmiarze S a na tych jest nadrukowane 40-42... dodatkowo nie są gładkie jak wydawały się na zdjęciu tylko mają na całej długości dość wypukły wzorek i bardzo sztywne i mało rozciągliwe.

na tym zdjęciu dla porównania "rozmiaru" z normalnymi legginsami S które noszę - żeby nie było że mam zwidy wieczorową porą...

ludzie.gazeta.pl/ludzie/0,111225,8796853.html?user=magda-lenka78&photoId=521405
      • johana75 Re: antycellulit. legginsy z groupona... która ku 23.10.11, 21:10
        Normalne legginsy też noszę w rozmiarze
        > S a na tych jest nadrukowane 40-42... dodatkowo nie są gładkie jak wydawały si
        > ę na zdjęciu tylko mają na całej długości dość wypukły wzorek i bardzo sztywne
        > i mało rozciągliwe.
        >
        > na tym zdjęciu dla porównania "rozmiaru" z normalnymi legginsami S które noszę
        > - żeby nie było że mam zwidy wieczorową porą...

Jeśli one działaja tak jak rajstopy antyżylakowe, i maja podobny materiał to faktycznie moga byc takie wąskie. Wiem jak wyglądają takie rozjstopy , ale nie pomyślałam sobie że te leginsy bedą takie same. Ja je kupiłam bo potrzebowałam leginsów, nie wierze ze mi celulit poprawią ale nie były super drogie więc czemu nie wypróbować?
        ja swoich jeszcze nie dostałam, ale co myślicie jakbym je odesłała zaraz z powrotem?
        Żeby kurier napisał ze za małe i rezygnuje?
    • malgosiek2 Wierzycie w to? 22.10.11, 23:04
      Efekty – redukcja cellulitu, zmniejszenie złogów tłuszczu, usuwanie toksyn, ujędrnienie ciała i poprawa jakości skóry.

Bo ja jakoś nietongue_out
      No, ale ktoś musi zarobić.
      Jak już to bym kupiła tylko dlatego, że mogą być ciepłe.
      • magda-lenka78 Re: Wierzycie w to? 22.10.11, 23:13
        ja jeszcze ze względu na nanosrebro (rzekomo...),
        a w rajstopy poprawiające krążenie wierzysz? w sumie podobna "półka" chyba?
        • malgosiek2 Re: Wierzycie w to? 22.10.11, 23:18
          magda-lenka78 napisała:

> a w rajstopy poprawiające krążenie wierzysz? w sumie podobna "półka" chyba?

Też, nie tongue_out
          Hmm....jak rajstopy mają sprawić poprawę krążenie?
          Poprawę krążenia daje ruch czyli np.ćwiczenia.
          To tak jak są inteligentne leki czy proszki do prania.
      • angazetka Re: Wierzycie w to? 22.10.11, 23:18
        Nie wierzę, dlatego nie kupuję takich "magicznych" rzeczy. Szkoda kasy.
        • johana75 Re: Wierzycie w to? 23.10.11, 21:02
          Pewnie że są rajstopy poprawiające krążenie np. takie antyżylakowe *robione na wymiar koszt ok. 500zł.
          One uciskają najbardziej od kostki w górę a im dalej w tym ucisk jest mniejszy. Widać róznicę na moich nogach po 12 godz. jeździe autobusem , bez tych rajstop nogi są opuchnięte przy kostkach. oczywiście zakłada się je w łóżku zaraz jak się obudzisz w pozycji leżącej. Trzeba się w nie wciskać i zakładać w gumowych rękawiczkach, inaczej się nie da.
    • syka7 Re: antycellulit. legginsy z groupona... która ku 23.10.11, 09:38
      Widzę że macie podobny kłopot jak ja wink
      kupiłam bermudy w moim noszony rozmiarze i leża bo kurcze nie potrafię się w nie wbić, próbowałam ale w takim ścisku to wytrzymam góra 5 min w nich .
      www.groupon.pl/oferty/cala-polska/wyszczuplajacapl-grouponshopping/781831
      a według wymiarów podanych mialo być ok.
      Z tego co się orientowałam to nie ma zwrotów ani zamiany bo moje to niby bielizna
      • johana75 Re: antycellulit. legginsy z groupona... która ku 31.10.11, 16:40
        Dostałam te legginsy z grupona i jestem zadowolonasmile
        Wziełam rozm. XL u nich jt. rozm 52-54 !!! A ja nosze 46, co u nich jest rozm. M
        Mogłam wziąć spokojnie rozm. L, ale luźnie mi nie sa więc spokojnie. Sa mile w dotyku i ciepłe.

A czy wy jesteście z nich zadowolone?
        • johana75 ps . wypróbowałam 31.10.11, 21:44
          ponosiłam je kilka godzina dzisiaj i jak je zdjęłam to miałam skóre jakby z takimi wduszeniami od nich, to ma byc ten efekt masażu i musze powiedziac ze nosi mi sie je dobrze. Polecamsmile
          • magda-lenka78 Re: ja też :) 31.10.11, 22:53
            wreszcie odważyłam się je ubrać. pomijając że sięgają mi tak max do 2/3 długości łydki to udało się... wcisnęłam się w nie, może nie tak od razu hop siup ale jak się już wcisnęłam to nie czułam jakiegoś wielkiego ściskania, muszę z zaskoczeniem przyznać że nawet były wygodne, ciepłe, noga i tył całkiem ładnie się prezentuje a krążenie mi nie ustało wink w pasie sięgają dość wysoko. szczerze mówiąc spodziewałam się czegoś znacznie gorszego...
            • ostyrka Re: ja też :) 31.10.11, 23:08
              koniecznie daj znac efekty!!! smile

dla zwalczenia cenlulitu posune sie do wysztkiego hehe
              • magda-lenka78 Re: ja też :) 01.11.11, 23:56
                OK - oczywiście smile
                • pasik Re: ja też :) 02.11.11, 09:36
                  hehe super oferta po 3 tysięcznym zamówieniu czekać 39 dni a sprzedano 4 tys.
                  To musi być unikalny towartongue_out
                  • johana75 Re: ja też :) 04.11.11, 00:05
                    Moje sięgają mi normalnie do kostek. Fajnie sie je nosi a po ściągnięciu skóra jest tak jakby delikatniejsza. Nie licze na to ze cellulit mi usuną, ale jakis tam mikro masaż jest odczuwalny smile
                    • b_marciszonek Re: ja też :) 06.11.11, 17:39
                      cześć, po małej walce w końcu je dostałam,
                      wbiłam się w nie,nosi się je ok
                      ale czy coś dają? 69 zł to sporo jak za legginsy,ale 169 to już chyba lekka przesada?
                      wydają się b.trwałe
                      • ola25 Re: ja też :) 06.11.11, 20:27
                        Ja do dzisiaj nic nie dostałam...jak je "wywalczyłyście" ?
                        • johana75 Re: ja też :) 06.11.11, 21:55
                          Ja raz tam zadzwoniłam z zapytaniem kiedy je dostane. Pani odpowiedziała ze za tydzień, a dostałam je po nie całych 3 tygodniach. Tam sa 3 tury wysyłek, tylko nie pamiętam dat.
                          • ola25 Re: ja też :) 06.11.11, 22:57
                            dzięki!
                            • mlubik Re: ja też :) 13.11.11, 16:12
                              a czy ktoś ma legginsy ale firmy SCALA??
      • isabell.111 Re: antycellulit. legginsy z groupona... która ku 15.06.13, 10:55
        Witam, jesli masz te legginsy w rozmiarze M to chetnie odkupie. Mam 98 w biodrach i 58 w udach. kontakt na viki.black@gmail.com
        • isabell.111 odkupie rozmiar M z turmalinem 15.06.13, 10:57
          Witam, jesli ktos ma legginsy w rozmiarze M to chetnie odkupie. Mam 98 w biodrach i 58 w udach. kontakt na viki.black@gmail.com
    • gosh1989 Re: antycellulit. legginsy z groupona... która ku 11.01.12, 11:52
      helołsmile jak tam te legginsy?dały efekt? proszę dajcie znać bo chce kupić SCALA a rozmiar nosze L czyli lepiej XL wziąć? i po jakim czasie efekty.
    • katarinasweden Re: antycellulit. legginsy z groupona... która ku 09.05.13, 11:32
      Ja niestety kupilam te nieszczesne legginsy ... Po wejscu na ich strone skusilam sie na kilka rzeczy i juz zaluje. Zaplacilam ok 300 zl z wysylka i do tej pory rzeczy nie mam. Obsluga w sklepie jest extramalnie niemila, wrecz podchodza do klienta jak do petenta. Laske iz odpisza na zapytanie itp. Szkoda iz kupilam i zaplacilam online bez kontaktu z nimi, mam nadzieje iz nie strace pieniedzy. Przestrzegam przed kupowanie u nich chyba iz ktos lubi extramalne sytuacje.
      • patatajowa Re: antycellulit. legginsy z groupona... która ku 09.05.13, 12:49
        i tak sie bujasz z nimi już 2 lata ?!?!?!
        bo to post z 2011 roku....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka