tempera_tura 24.10.11, 17:30 Kupiłam, zapłaciłam przez PzA, minał z tydzien a tam status "rozpoczeta". Na koncie w banku widze że pieniądze poszły. Kupujący ich nie otrzymał. Co robic? Gdzie zadzwonić albo napisać? Zdazyło sie Wam to kiedys? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annaparzonka Re: Allegro PzA... 24.10.11, 17:57 Pewnie sprzedający nie wpisał swojego numery konta w ustawieniach PzA. Jeszcze może nie mieć ustawione wypłaty automatycznej... A dostałe maila ze kupujący otrzymał twoja wpłatę? Odpowiedz Link Zgłoś
blaszany_dzwoneczek Re: Allegro PzA... 24.10.11, 18:11 Też tak kiedyś miałam. Allegro nie widziało przez kilka dni w ogóle mojej wpłaty, tak jakbym nie zleciła przelewu. Na maile słane do allegro dostawałam odpowiedź, że dostanę odpowiedź za 5 do 10 dni. W końcu anulowałam płatność i dopiero wtedy te pieniądze się zaksięgowały, więc wznowiłam i poszło. Po fakcie usiłowałam wyjaśniac sprawę z allegro, czemu to tyle trwało, i efekt tych wyjaśnień był żaden, usiłowano mi wmawiać, że tej wcześniejszej płatności, którą anulowałam, w ogóle nie było, dopiero ta po tygodniu wznowiona. Nie miałam czasu się chandryczyć z nimi, ale od tego czasu PzA nie używam. Odpowiedz Link Zgłoś