Dodaj do ulubionych

prezent na chrzest

25.10.11, 08:15
Proszę o pomoc. Za 3 tygodnie idę na chrzest i zupełnie nie wiem jaki prezent kupić dla dziewczynki, kryteria: do 1000zł, nie sprzęt i nie rzeczy typu nosidełko, przewijak bo to mają po pierwszym dziecku. Chciałabym jakąś orginalną pamiątkę, ale zupełnie nie mam pomysłu. Będę wdzięczna za wszelkie rady.
Obserwuj wątek
    • bajsarka Re: prezent na chrzest 25.10.11, 09:27
      Jesteś chrzestną? W jakim wieku jest Mała?
      Moim zdaniem na chrzest powinno kupić się pamiątkę dla dziecka i ewentualnie jakiś drobny prezenty typu zabawka. Moja córka dostała same pamiątki. Ale ucieszyłabym się gdybym dostała np. nosidło.
      • alba27 Re: prezent na chrzest 25.10.11, 13:28
        mąż będzie chrzestnym. Pamiątka i zabawka? Może to jest myślsmile
    • matka_z_corka Re: prezent na chrzest 25.10.11, 14:59
      Mąż jest chrzestnym siostrzenicy i też mieliśmy problem co kupić. W końcu stanęło na srebrnej szkatułce, stylizowanej na bardzo starą; na wieczku wygrawerowaliśmy datę chrzcin i od kogo jest prezent. Do tego pieniądze , przydały się rodzicom - na pieniądzach nie śpią więc się ucieszyli. Nie jestem zwolenniczką kupowania na chrzciny nosidełek, bujaczków czy tego typu rzeczy, bo co to za pamiątka dla dziecka? Przecież i tak się tego pozbędą jak dziecko urośnie.

Albo kupcie małej coś z biżuterii a do tego załóżcie jej jakąś lokatę długoterminową - będzie miała na 18 - kę smile
    • fajnakasia233 Re: prezent na chrzest 10.11.11, 12:02
      Do 1 tyś zł masz naprawdę bardzo duży wybór,sprawdź na stronie Chrzest.co zajmują się właśnie prezentami z okazji chrztu,więc napewno coś wybierzesz.
    • pamplemousse1 Re: prezent na chrzest 10.11.11, 12:07
      Ryngraf?
      • izuniap78 Re: prezent na chrzest 10.11.11, 12:45
        Mo mąż jako chrzestny kupił ostatnio ramkę cyfrową dobrej firmy. Rodzice dziecka bardzo zadowoleni z prezentu smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka