magma_pl 26.10.11, 09:10 Jak w temacie.Wczoraj byłam i na stoisku promocyjnym z odzieżą leżała te bielizna.Tylko w kolorze czarnym i rozmiary m i xl ,ale może w innych miastach wybór większy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emma_me Re: Tchibo odzież termoaktywna męska po 25zł w re 27.10.11, 07:42 dzięki za info to bielizna tchibo - wczoraj dokonałam zakupu, była jedna jedyna para w roz M. Odpowiedz Link Zgłoś
mlubik Re: Tchibo odzież termoaktywna męska po 25zł w re 27.10.11, 09:29 czy mogę prosić o wymiary tej bielizny w rozm. M ? Odpowiedz Link Zgłoś
magma_pl Re: Tchibo odzież termoaktywna męska po 25zł w re 27.10.11, 09:35 teraz nie mogę zmierzyć,ale pasuje na mojego 13 letniego syna,180 wz ok 60 kg,ale jest przyduża.za to na brata ,183wz,ok 80 kg też pasuje,chodz lepsza byłaby L. pewnie nie pomogłam Odpowiedz Link Zgłoś
mlubik Re: Tchibo odzież termoaktywna męska po 25zł w re 27.10.11, 10:10 hehe potrzebuję na 190cm wzrostu i 65kg wagi Odpowiedz Link Zgłoś
magma_pl Re: Tchibo odzież termoaktywna męska po 25zł w re 27.10.11, 18:07 to tu idealna byłaby L ,chodz i XL myślę,że będzie dobra. Odpowiedz Link Zgłoś
alkara do magma_pl 04.11.11, 18:46 Tak sobie myślę czy może nie chcesz się wymienić bo ja kupiłam dziś L i myślę że M była by lepsza, więc mogę się wymienić jak byś była chętna Odpowiedz Link Zgłoś
blaszany_dzwoneczek XL poszukiwane 27.10.11, 09:44 Gdyby ktoś był u siebie w realu i był jeszcze rozmiar xl, to byłabym bardzo wdzięczna za zakup dla mojego m. Gwarantuję zwrot kasy i kosztów ewentualnej przesyłki. Odpowiedz Link Zgłoś
magma_pl Re: XL poszukiwane 27.10.11, 18:09 o żesz,byłam dziś znów w real i leżało jeszcze ze 3 4 pudełka.nie obiecuje,ale jak będę miała czas to podjadę i wezmę xl jak jeszcze będzie Odpowiedz Link Zgłoś
blaszany_dzwoneczek Re: XL poszukiwane 27.10.11, 19:22 Ooo! Byłabym Ci baaardzo wdzięczna. A skąd jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
kornnella Re: Tchibo odzież termoaktywna męska po 25zł w re 27.10.11, 12:17 dzieki za info własnie wróciłam z reala, u nas były tez damskie także kupiłam sobie i męzowi za całe 50 zeta Odpowiedz Link Zgłoś
kornnella Re: Tchibo odzież termoaktywna męska po 25zł w re 27.10.11, 12:18 damska była ta : www.tchibo.pl/Cieplochronna-bielizna-funkcyjna-p200020521.html Odpowiedz Link Zgłoś
puma_ Re: Tchibo odzież termoaktywna męska po 25zł w re 28.10.11, 08:49 Dzięki za wiadomość. Wczoraj kupiłam damską. Były ostatnie trzy sztuki, same S-ki. Jest naprawdę fajna. Odpowiedz Link Zgłoś
magma_pl Re: Tchibo odzież termoaktywna męska po 25zł w re 29.10.11, 10:38 ooo,a u mnie damskich nie było.a może były tylko ja zle szukałam ( Dzwoneczek,specjalnie dla Ciebie pojechałam i były dwie sztuki ale M , xl nie widziałam niestety Odpowiedz Link Zgłoś
blaszany_dzwoneczek Re: Tchibo odzież termoaktywna męska po 25zł w rea 29.10.11, 11:46 Szkoda. Ale i tak bardzo Ci dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś
night_irbis Re: Tchibo odzież termoaktywna męska po 25zł w re 29.10.11, 19:42 Dzięki za cynk Potrzebuję takiej bielizny na rower i już się szykowałam do zakupu w Tchibo w normalnej cenie... Ale powiem wam, że w Łodzi ta bielizna była rozpakowana i wisiała luzem (i męska i damska) na męskim stoisku z bielizną! Gdyby nie to, że się uparłam i zlokalizowałam pracownika tekstyliów, który mi tą bieliznę pokazał, to bym w życiu nie znalazła w tym miejscu. Oryginalna metka Tchibo szczelnie oklejona metką Realu. Ale trochę prześwituję Odpowiedz Link Zgłoś
bogna_78 Re: Tchibo odzież termoaktywna męska po 25zł w re 29.10.11, 20:18 w Białymstoku w oóle nie znalazłam tej bielizny. a tez szukałam na stoisku z bielizną. a może też była powieszona luzem? - muszę jeszcze raz sprawdzić, bo nie pomyślałam o takiej opcji i z uporem maniaka szukam pudełek... Odpowiedz Link Zgłoś
asikwikt Re: Tchibo odzież termoaktywna męska po 25zł w re 01.11.11, 19:33 Dzieki magma uuwielbiam takie wątki. Kupilismy wczoraj 3 komplety. Meskie L i damskie S 36/38. Dla mnie rewelacyjna bo niecierpię typowej narciarskiej bielizny - sliskiej. Do tego ten polarek na nerkach Jeszcze raz dzieki za info. Jestes wielka Odpowiedz Link Zgłoś
magma_pl Re: Tchibo odzież termoaktywna męska po 25zł w re 01.11.11, 19:59 asikwikt ,hihihi, bogna,u mnie była na tym promocyjnym z odziezą z gazetki.wchodząc przez główne bramki,(zakładam że wszystkie reale takie same)po prawo mijam stoisko z TV a następne to to promocyjne. Ale i ja poszukam na bieliznie,może dla mnie utrafię ,albo jakiś xxxxxxxl dla M mój syn to używa jako piżamę,chodz już od 4-5 lat sypia na "golasa" )) Odpowiedz Link Zgłoś
fifiak Re: Tchibo odzież termoaktywna męska po 25zł w re 01.11.11, 19:51 W którym sklepie Real kupowałaś night_irbis bieliznę Tchibo? Może jeszcze coś zostało. Interesuje mnie męski komplet w rozmiarze L. Odpowiedz Link Zgłoś
night_irbis Re: Tchibo odzież termoaktywna męska po 25zł w re 04.11.11, 18:55 Nie wiem, czy nie za późno odpowiadam, bo kupowałam w zeszłą sobotę. W Realu na Włókniarzy na stoisku z męską bielizną (wisiały rozpakowane). A w Manu podobnież były normalnie zapakowane w oryginalne opakowania Tchibo - na stoisku z rzeczami narciarskimimi. Odpowiedz Link Zgłoś
moyyra Re: Tchibo odzież termoaktywna męska po 25zł w re 02.11.11, 11:08 w Rzeszowie jest parę damskich S, jedna M męskich nie widzialam myślalam, że coś z bawełny bedzie a tu same sztuczności- poliester z elastanem Odpowiedz Link Zgłoś
kornnella Re: Tchibo odzież termoaktywna męska po 25zł w re 02.11.11, 12:35 moyyra napisała: > w Rzeszowie jest parę damskich S, jedna M > męskich nie widzialam > > myślalam, że coś z bawełny bedzie a tu same sztuczności- poliester z elastanem > Bo taka ma być, bawełniane to babcia miała reformy "Bawełna, obecnie to praktycznie najgorszy materiał jaki może być stosowany w sporcie, turystyce i rekreacji. O ile w lecie stosowanie bawełny wiąże się z dyskomfortem mokrej, klejącej się koszulki to w chłodne dni dylemat ubioru przybiera inną postać. Wiele firm od lat 80-ych, wypierając bawełnę zaczęło stosować włókna polyestrowe. Aby bielizna termoaktywna spełniała swoje zadanie musi dobrze przylegać do ciała. Z tego powodu dobrze sprawdzają się tu materiały elastyczne. Materiały te mają za zadanie utrzymać optymalną temperaturę osoby ćwiczącej, transportując wilgoć na zewnątrz, izolują od niskich temperatur oraz zmniejszają wagę odzieży sportowej" więcej m.in tu: www.termoaktywna.com/onas Odpowiedz Link Zgłoś
kamelia14 Re: Tchibo odzież termoaktywna męska po 25zł w re 03.11.11, 15:32 dzięki moyyra byłam dziś i właśnie siedzę ubrana w tę odzież) mięciutka i cieplutka , wygodna kupiłam s było jeszcze sporo jak za 25 zeta rewelacja! i ładnie wyglądam może służyć nawet jako dresik po domu - Odpowiedz Link Zgłoś
dixi Re: Tchibo odzież termoaktywna męska po 25zł w re 03.11.11, 16:33 kupiłaby mi któraś z Was damką s-kę przy okazji? proszę o maila jakby co na dixi@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
gerda5 Re: Tchibo odzież termoaktywna męska po 25zł w re 04.11.11, 14:43 Hej, a czy ktos widzial taka bielizne w Warszawie gdzies, np w realu okecie?? Pracownicy sklepu robili wielkie oczy jak pytalam. A moze ktos moglby mi S kupic, zaplace za przesylke oczywiscie Odpowiedz Link Zgłoś
carpediem30 Re: Tchibo odzież termoaktywna męska po 25zł w re 04.11.11, 20:44 Dzisiaj były na pewno w Realu w Jankach: damskie głównie S, 1 szt M i 1 szt L(lub XL) z męskich były same M. Odpowiedz Link Zgłoś
tweety_28 Kraków Real Krokus 05.11.11, 20:28 Damskich kompletów niestety nie znalazłam Męskie - M,L,XL ( po kilka opakowań ). Odpowiedz Link Zgłoś
mamanatalki87 Kraków Real M1 05.11.11, 21:58 Dziś nabyłam damską S . Zostały na pewno jeszcze 2 szt S i 1 szt L i ?? nie sprawdzałam dalej Męskich tym razem ja nie znalazłam Może jutro do Krokusa podjedziemy ...Choć to 2 kraniec Krakowa ... Odpowiedz Link Zgłoś
tweety_28 Re: Kraków Real M1 05.11.11, 22:22 A możesz mi dokładnie powiedzieć, w którym miejscu były wyłożone te damskie? Może kogoś jutro poproszę o zakup. A i jeszcze jedno: jeżeli to nie jest duży problem możesz mi podać dokładne wymiary "S-ki"? Legginsy - jaką mają dł. nogawki od kroku i koszulka - dł. pleców i dł. rękawa od pachy? Z góry wielkie dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
gaga-sie Damska S 05.11.11, 22:15 Chętnie kupię i pokryję koszty przesyłki, jeśli ktoś spotkałby jeszcze bieliznę w rozm S (damską). Ewent. kontakt na gazetowego maila. Odpowiedz Link Zgłoś
moyyra Re: Tchibo odzież termoaktywna męska po 25zł w re 07.11.11, 19:56 Dzięki za dokształcenie mnie w termoaktywnej materii i szczególnych właściwościach odzieży ciepłoochronnej Mam 2x S damskie. Cenie zamieniłabym na damską L , męskie XXL...hmm...da się tak ?? Odpowiedz Link Zgłoś
kornnella Re: Tchibo odzież termoaktywna męska po 25zł w re 07.11.11, 20:13 no problem To jest naprawde przyzwoita bielizna jak za ta cene. Za dwie dychy solidny podkoszulek trudno znależć Odpowiedz Link Zgłoś
alkara zamienię męską L na M :) 07.11.11, 21:42 Dziewczyny u nas były tylko męskie L, kupiłam mężowi i tacie ale generalnie lepsza byłaby M, w L mąż ma troszkę za długi rękaw. Tak więc jeśli któraś była by chętna na zamianę, może u kogoś sa tylko M w sklepie a wolałby L to ja jestem chętna. Odpowiedz Link Zgłoś
moyyra Re: Tchibo odzież termoaktywna męska po 25zł w re 07.11.11, 22:27 Może być i damska M, męskie XL mam nadzieję, że znajdzie się ktoś chętny do zamiany Odpowiedz Link Zgłoś
alkara Re: Tchibo odzież termoaktywna męska po 25zł w re 07.11.11, 23:03 moyyra a jak nie znajdzie się nikt chętny do wymiany to możesz mi odsprzedać jedną damską S? Bo u nas niestety damskich nie było wcale Odpowiedz Link Zgłoś
moyyra Re: Tchibo odzież termoaktywna męska po 25zł w re 08.11.11, 13:08 a z męskich coś było u ciebie ? jaknie znajdzie się chętny do wymiany to odsprzedam Odpowiedz Link Zgłoś
alkara Re: Tchibo odzież termoaktywna męska po 25zł w re 08.11.11, 18:42 u mnie były tylko dwie męzkie L które wzięłam dla męża i taty. Odpowiedz Link Zgłoś
moyyra Re: Tchibo odzież termoaktywna męska po 25zł w re 07.11.11, 22:22 dobra rada- zanim kupicie, to obejrzyjcie dokładnie towar, znalazłam w jednej/ w sklepie/ z dziurą - taki po prostu defekt, jakie to wymiary ma męskie XL? może gdzieś tabelka wymiarów jest ? na stronie Tchibo znajdzie się ? Odpowiedz Link Zgłoś