czarnaalineczka 26.10.11, 14:05 po jakiej patelni mozna skrobac widelcem kroic na niej nozem itp ? poleccie jakas mam dosc teflonu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olena.s Re: patelnia 26.10.11, 14:10 A nie żeliwna przypadkiem? Jeszcze bicepsy wyrobisz..... Odpowiedz Link Zgłoś
mondovi Re: patelnia 26.10.11, 14:18 Mam taką i jak na razie się sprawdza. moderni.pl/towar-10020784-pyramis_patelnia_studio_28cm__4_4_l.html Odpowiedz Link Zgłoś
karolciab125 Re: patelnia 26.10.11, 14:38 Mąż szoruje patelnię, żona krzyczy: - Nie drap po teflonie Mąż na to - Sama jesteś poteflon Odpowiedz Link Zgłoś
e-kasia27 Re: patelnia 27.10.11, 00:34 Kupiłam jakieś pół roku temu w Realu patelnię z powłoką granitową (czarna w szare ciapki), kosztowała 50zł, więc w porównaniu z dobrymi teflonowymi tania, jak barszcz. Zawsze skrobię łyżką, widelcem, nożem - nie ma ani jednej ryski i nic nie przywiera. Nadaje się na każda kuchenkę, indukcyjną też. Tyle, że ciężka jest. Teflonu nigdy więcej już nie kupię, po miesiącu każda(choćby najdroższa) u nas obłaziła, bo wszyscy skrobią. Odpowiedz Link Zgłoś
evee1 Re: patelnia 27.10.11, 05:16 Ja mam od lat tytanowy Scanpan. Niedawno kupilam tez taka www.swissdiamond.com/products/pans/fry-pans-flat/, i te mozna myc w zmywarce. Odpowiedz Link Zgłoś
anel_ma Re: patelnia 27.10.11, 12:34 po takiej zwykłej kupionej od Cygana na bazarze? mam w domu dwie stare sztuki - nie do zdarcia choć na co dzień wolę teflon i skrobanie drewnianą łyżką/nozykiem Odpowiedz Link Zgłoś