dzikoozka 13.08.07, 09:01 13. znowu w robocie. A było tak fajnie... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rico-chorzow Re: Dobrydzień 13.08.07, 09:50 dzikoozka napisała: > a co to ten gryfny..??? Ładny. Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Dobrydzień 13.08.07, 09:11 cze... zeby mi sie tak chcialo jak mi sie nie chce swiat bylby lepszy... Odpowiedz Link
dzikoozka Re: Dobrydzień 13.08.07, 09:13 Ale środa kochana, sroda bedzie dniem odpoczynku ) Byłoby super, gdyby tydzień pracy zawsze tak wygladał, dwa dni pracy, sroda wolna, dwa dni pracy i weekend, tak ładnie symetrycznie. i zdrowo )) Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Dobrydzień 13.08.07, 09:15 noo i to mnie trzyma przy zyciu ta symetria świata wg Dzikiej zdecydowanie mi sie podoba)) czy u Was tyz tak brzyddko za oknem? brzydko parno duszno i generalnie nieciekawie? Odpowiedz Link
dzikoozka Re: Dobrydzień 13.08.07, 09:19 nieee jest piękne słoneczko (całę szczęście, wczoraj jak przyjechałam wieczorem z Mazur do wawy to się załamałam, taki syf był) Odpowiedz Link
rico-chorzow Re: Dobrydzień 13.08.07, 10:22 dzikoozka napisała: > a z jakiego to jezyka? Z śląskiego. Odpowiedz Link
vandikia Re: Dobrydzień 13.08.07, 09:17 pracuj pracuj, ktos musi PPPP ja sie urlopuje jeszcze, ale do pracy tez chetnie pojde jak juz przyjdzie czas ))) moze w czwartek, a moze w nastepny poniedzialek, zobaczy sie Odpowiedz Link
dzikoozka Re: Dobrydzień 13.08.07, 09:20 Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa gdzie jesteś? )) wróciłaś znad morza? jak było? Odpowiedz Link
vandikia Re: Dobrydzień 13.08.07, 09:25 jestem na kanapie hehehe troche tu napisalam: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=35293&w=67241857&a=67382480 pogoda dopisala, to najwazniejsze, bzydko sie zrobilo dopiero w sobote, a w sobote to ja od rana sie bardzo zle czulam i do 14 lezalam w lozku, wiec mialam w nosie czy jest slonce czy nie, no a w niedziele rano wyjezdzalam juz, wiec nie wiem czy sie rozpogodzilo pozniej czy nie Odpowiedz Link
dzikoozka Re: Dobrydzień 13.08.07, 09:32 dobrze wiedzieć, ze masz namiar na taką fajną metę nad morzem ) Teraz sie tam ochłodziło, wybrałas idealny moment na urlop jedzecie gdzieś jeszcze? Jakbym miała wiecej wolnego, siedziałabym z moimi na mazurach, a tak musiałam sie wczoraj bujac do wawki Młody został z tatą, jeszcze trochę pocieszą sie pogodą nad wodą. Odpowiedz Link
vandikia Re: Dobrydzień 13.08.07, 09:38 No z meta sie udalo. Dąbki sa male strasznie i nawet sie nie zatrzymalismy, pojechalismy do tego Darlowka. Samochodow mnostwo, zaparkowalismy i w chodzimy w 1 długaśną alejke z domkami, wszedzie zajete, kartki ze brak miejsc, masakra jakas druga alejka, to samo. Minelo ze 45 minut jestesmy pod koniec 3 alejki i ostatniej no i nie ma kartki, wiec weszlismy do tego domu, i okazalo sie ze jest dwójka. Podobno caly dzien sie ludzie pytali (- pytali sie wlasciwie codziennie o miejsca- podczas naszego pobytu), az w koncu wlascicielka zadzwonila do ludzi, ktorzy mieli przyjechac i okazalo sie, ze oni nie dojadą. A my weszlismy 5 minut pozniej z pytaniem o pokoj. Tuz przed nami byl jakis facet, ktory odszedl z kwitkiem. Szok normalnie. Ludzie, ktorzy ze dwa dni po nas przyjechali do Darlowka mowili, ze jadą od Mielna i nie mogą 1 pokoju znalezc, ale pewnie oprocz planowanych turnusow to wlasnie pogoda ludzi tak nakręcila Dzis siedze w domu i zaraz sie biore za porzadki, jutro prawdopodobnie wawa i spotkania, sroda moze nad jakiej jezioro w poblizu, albo grzyby bo jest wysyp po prostu, a czwartek moze juz do pracy a ja nie to lenistwo w moim ogrodku Odpowiedz Link
dzikoozka Re: Dobrydzień 13.08.07, 09:40 ehhh... zazdraszczam ) ja nie wiem, chyba jakies sporty zaczne uprawiać, w koncu mam jakiś karnet na sierpien z roboty i mogę wyjśc Odpowiedz Link
vandikia Re: Dobrydzień 13.08.07, 09:43 etam no to korzystaj, pewnie, koniecznie no i masz wolną chate )) a wiec i spokoj hehe , ja wlasnie takis pokoj mam i bardzo sobie chwale Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Dobrydzień 13.08.07, 09:20 wiesz ze sie nie drazni ludzi pracujacych niedobra kobito?? cze!)) Odpowiedz Link
vandikia Re: Dobrydzień 13.08.07, 09:26 spoko spoko Sloneczko Kochane, musze sie rozpakowac teraz, poprac, odkurzyc chate, sprzatnac, zeby moc od jutra balowac cale szczescie, ze sama jestem w domu, maz juz w pracy, wiec nikt mi nie bedzie przeszkadzal czesc )) Odpowiedz Link
raduch Re: Dobrydzień 13.08.07, 09:29 vandikia napisała: > pracuj pracuj, ktos musi PPPP > ja sie urlopuje jeszcze, ale do pracy tez chetnie pojde jak juz > przyjdzie czas ))) moze w czwartek, a moze w nastepny > poniedzialek, zobaczy sie Hyhyhy, na początku lipca powiedziałem, że czasem wdepnę, maile sprawdzić. Jakoś nie mogę się zebrać... Dzień dobry. Odpowiedz Link
vandikia Re: Dobrydzień 13.08.07, 09:32 no ladnie sie Pan leni mnie praca nakręca, brak przejawow wypalenia zawodowego, a glowa az paruje od pomyslow Witam witam ! Strasznie duzo zmian, czlowieka tydzien nie ma a tu i nowe nazwy i szata graficzna i układ. Strach odchodzic na dluzej od kompa ))) Odpowiedz Link
gosiaes Re: Dobrydzień 13.08.07, 09:26 Witam wakacyjnie - ja właśnie mleko i bułeczkę z dżemem na śniadanie zajadam. Jest OKi)) Odpowiedz Link
dzikoozka Re: Dobrydzień 13.08.07, 09:34 gut git ) a ja pechowo chwyciłam z lodówki zamiast serka wiejskiego smietanę ....se przyniesłam do pracy nie wiadomo po co Odpowiedz Link
gosiaes Re: Dobrydzień 13.08.07, 09:38 w dzieciństwie jadałam kiedyś chleb ze śmietaną i cukrem Odpowiedz Link
dzikoozka Re: Dobrydzień 13.08.07, 09:41 hehehe kiedyś tez mi smakowało, ale chyba mi sie gust zmienił ) Odpowiedz Link