m_aw 02.11.11, 14:50 Czy macie jakieś doświadczenia z tymi butami? Chodzi mi o coś takiego: Czy marzną w nich zimą nogi? Szukam czegoś na spacery po śniegu z dziećmi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nika1310 Re: Śniegowce Tamaris 02.11.11, 18:32 takich akurat sniegowcow nie mam, ale mam inne sniegowce tej firmy z futerkiem isa rewelacyjne, miekkie, dobrze wyprofilowane, cieple, modnie uszyte. Ta firma ma dobrej jakosci buty, ja jestem zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
kroliczyca80 Re: Śniegowce Tamaris 02.11.11, 18:42 Tych śniegowców nie znam, ale firmę Tamaris bardzo lubię. Mają wyjątkowo wygodne buty, w tym także szpilki. Odpowiedz Link Zgłoś
krakki Re: Śniegowce Tamaris 03.11.11, 08:29 Witam, a o takich śniegowcach Tamaris ktoś coś wie? www.e-tamaris.pl/584-soliver.html Wyglądają bardzo ładnie, zdaje się, że mają wzmocniony przód więc może nie będą przemakać, jeszcze żeby były ciepłe... ktoś je użytkował i ma jakieś doświadczenia? dzięki za info Odpowiedz Link Zgłoś