Dodaj do ulubionych

Kappahl -50% kurtki, narciarskie i spodnie narciar

04.11.11, 19:25
Kappahl -50% na wybrane dzieciece:
- kurtki (dla starszych dziewczyn: czarne do pasa i płaszczyki czarne, dla młodszych: khaki a la płaszczyki, plaszczyki szare w stylu militarnym, dla małych chłopców: czarne lekko błyszczace),
- kurtki narciarskie (przecniona jest tylko ta kolorowa) i
- spodnie narciarskie (czarne i niebieskie). Czarne spodnie ma od zeszłej zmimy corka i sa swietne
Obserwuj wątek
    • leneczkaz Re: Kappahl -50% kurtki, narciarskie i spodnie na 04.11.11, 19:29
      Możesz wkleić fotki? A na męskim dziale jakieś przeceny?
      • a-e-p Re: Kappahl -50% kurtki, narciarskie i spodnie na 04.11.11, 19:39
        Nie ma zdjec kurtek na stronie, wiec nie moge wkleic, chyba ze nie umiem szukac...

Jedynie znalazłam narciarska WOXO kolorowa (ostatnia w pierwszym rzedzie a ponizej sa spodnie narciarskie (wydaje mi sie ze byly tansze?) - sa w rozmiarówce od 134cm (dla starszych dzieci)
        www.kappahl.pl/category/estore/articles/dzieci/design_by/woxo/
        Na meski nie patrzyłam, na damskim nie zauwazyłam promocji
    • agni71 Re: Kappahl -50% kurtki, narciarskie i spodnie na 04.11.11, 19:41
      > - kurtki narciarskie (przecniona jest tylko ta kolorowa)

Czy pisząc "kolorowa" masz na mysli tę amarantowo-limonkową Woxo?
      na tym zdjęciu pierwsza z prawej:
      https://www.kappahl.se/media/11_v38-40_woxo_toppbild_944x530_SE.jpg

Te spodnie narciarskie sa w wersji chlopiecej i dziewczęcej czy uniseks? Bo mierzyłam corce na letniej wyprzedazy czarne narciarskie w Kappahl i w pasie były tak szerokie, ze dwie moje córki by tam weszły. Uznałam, ze to model chłopięcy, ale może nie ma w tych spodniach podziału na płci?

I napisz jeszcze gdzie te obnizki, bo wiadomo, ze w Kappahl co sklep to inne promocje bywają.
      • agni71 Re: super :-( zdjęcie sie nie zmiescilo.... 04.11.11, 19:45
        Mialam na mysli tę:

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/7/ag/ab/lkp0/sJ6HWSZnkWRsRMKIBB.jpg
      • patatajowa Re: Kappahl -50% kurtki, narciarskie i spodnie na 04.11.11, 19:46
        tak amarantowo-limonkowa jest w promocji.
        obnizki na pewno w rzeszowie w n.świecie smile
        damskie przecenione jakies 3-4 modele, mi inn futra , kamizelki długie futrzane i jakies mało ladne kurtki.
        z chłopięcych mniejszych czarne na podszewce w czerwona kratkę.
        • patatajowa Re: Kappahl -50% kurtki, narciarskie i spodnie na 04.11.11, 19:51
          na mniejsze dziewczynki są jeszcze przecenione śliczne sztruksy-czerwien,granat i beż- po 35 zł.
          • patatajowa Re: Kappahl -50% kurtki, narciarskie i spodnie na 04.11.11, 19:52
            na stronie kappahla nie ma w tym momencie zdjeć zadnych kurtek wiec nie ma jak wstawić sad
          • a-e-p Re: Kappahl -50% kurtki, narciarskie i spodnie na 04.11.11, 20:01
            Te sztruksy to rurki, zakupiłam bo te baaardzo mi sie spodobały.

Dla starszych dziewczyn były tez przecenione bawełniane czarne kardigany do pasa z koronkowa wstawka na całej długosci wzdłuz guzików i bufkami, jakies koszule w kwiatki - ale tu asortyment moze sie roznic w zaleznosci od sklepu i ceny rownież.

Piszcie jak tylko zobaczycie jakies promocje, ostatnio nie mam za duzo czasu na chodzenie po sklepach...
        • agni71 Re: Kappahl -50% kurtki, narciarskie i spodnie na 04.11.11, 19:51
          patatajowa napisała:

> tak amarantowo-limonkowa jest w promocji.

Dzieki za potwierdzenie. Czy ktos moze ma info o Warszawie? W szczególności arkadia mnie interesuje. Akurat ta kurtka najbardziej mi sie podoba i chetnie kupiłabym corce na przyszły rok smile
        • a-e-p Re: Kappahl -50% kurtki, narciarskie i spodnie na 04.11.11, 19:54
          Pudło smile rzeszów Millenium hall. Czyli skoro w dwóch sklepach, to pewno w całej Polsce.

Spodnie narciarskie sa IMO unisex, maja regulacje w pasie + szelki i dzieki temu sie trzymaja na chudej pupie smile W zeszłym roku kupiłam identyczne, swietnie sie nam spisały.
          Te kurtki narciarskie sa jak dla mnie za kolorowe...
          • agni71 Re: Kappahl -50% kurtki, narciarskie i spodnie na 04.11.11, 19:58
            > Te kurtki narciarskie sa jak dla mnie za kolorowe...

Mnie sie bardzo podobają, przynajmniej widac dziecko na stoku smile W ogóle lubie zimowe ubrania kolorowe. Na szczęście moja corcia ma teraz fazę na kolorki i jej tez sie podoba (nie chce czerni, szarości fiolety tez sie jej przejadły, a jak na zlośc dla starszych dziewczynek dominują te kolory). Wyglada na to, że trzeba sie jutro wybrac na zakupy....
            • a-e-p Re: Kappahl -50% kurtki, narciarskie i spodnie na 04.11.11, 20:04
              Ja czekam na obnizke tej
              www.kappahl.se/media/11_v38-40_woxo_puff_1x1_3_176x176_INT.jpg
              • aniaop Re: Kappahl -50% kurtki, narciarskie i spodnie na 04.11.11, 20:43
                a-e-p napisała:

> Ja czekam na obnizke tej
                > www.kappahl.se/media/11_v38-40_woxo_puff_1x1_3_176x176_INT.jpg

Piekna jest. Tez chcialam ja kupic, ale to nie jest typowa kurtka narciarska. Nie ma sniegolapow, zapinanych nadgarstkow, mankietow itp. Dlatego kupilam te druga w mazaje, mniej ladna, ale zato typowo narciarska. Zalinkowana okreslilabym mianem raczej rowerowejwink?
                • a-e-p Re: Kappahl -50% kurtki, narciarskie i spodnie na 04.11.11, 20:49
                  Aniaop dzieki za info, nie ogladałam tej kurtki az tak szczegółowo. Wsiała wsrod narciarskich i byłam pewna ze jest tak funkcjonalna jak ta kolorowa.

• beata1974 Re: Kappahl -50% kurtki, narciarskie i spodnie na 04.11.11, 21:31
                u mnie w Gdyni KLIF te właśnie były przecenione coś 109 zł
      • aniaop Re: Kappahl -50% kurtki, narciarskie i spodnie na 04.11.11, 21:01
        agni71 napisała:

> > -
        >
        >
        > Te spodnie narciarskie sa w wersji chlopiecej i dziewczęcej czy uniseks? Bo mie
        > rzyłam corce na letniej wyprzedazy czarne narciarskie w Kappahl i w pasie były
        > tak szerokie, ze dwie moje córki by tam weszły. Uznałam, ze to model chłopięcy,
        > ale może nie ma w tych spodniach podziału na płci?
        >
        >Agni, chyba nie ma podzialu. Ja kupilam te czarne, faktycznie szerokie, ale maja regulacje z gumami i szelki i na mojej modelce daja rade wink
        • agni71 Re: Kappahl -50% kurtki, narciarskie i spodnie na 04.11.11, 21:07
          >Agni, chyba nie ma podzialu. Ja kupilam te czarne, faktycznie szerokie, al
          > e maja regulacje z gumami i szelki i na mojej modelce daja rade wink

U nas ściagnięcie gumkami po bokach dalo efekt dziecka w worku na kartofle wink Ale to nic, zawsze mozna gdzies indziej dobrac chocby czarne spodnie.... A w Smyku mają w tym roku takie fajne limonkowe wink
    • agni71 Re: a-e-p dziękuję :-) 05.11.11, 20:08
      Dzisiaj w Arkadii przecenione o połowę były te kolorowe narciarskie kurtki, te w fiolecie w jakby kropki (ale one sa duzo cieńsze od tych kolorowych), i dwa rodzaje spodni narciarskich, bez regulacji, ze sztywniejszego materiału i z regulacją - czarne i niebieskie. Ja zdecydowalam sie tylko na kurtke, bo te spodnie sa jednak bardzo szerokie i w pasie i w nogawkach - przymierzyłam corce rozmiar na teraz i były za szerokie....
      To wszystko bylo z działu dla starszych dzieci, na mlodszych nie widziałam w ogóle takiej promocji. Nie było tez niestety, sztruksow czerwonych, o których pisałyście...
    • agata9991 agni 05.11.11, 20:25
      Czy w Arkadii były jeszcze te kurtki w rozmiarze 140 lub 146? W Reducie zostało już tylko na 170. Gdyby nie fakt, że kupiłam w zeszłym roku kurtkę narciarską, to wzięłabym tę, bo leżała jak ulałsmile
      • krasulas Re: Gliwice 05.11.11, 21:00
        w Gliwicach należało pytać co jest objęte %...
        z WOXO resztki kurtek z różem - na moją 134 przeogromne...
        Poza nimi w ofercie krótkie czarne kurtki i tyle - ponoć masa towaru przeniesiona do Silesi w K-cach
        Na mniejszych dzieciach - zielone półpłaszczyki dziewczęce + kurtki czarne na kracistej podszewce z oferty chłopięcej
        I przyznam, że te ostatnie wpadły mi w oko już we wrześniu, dlatego kupiłam (79zł).
        Są wąskie - także u nas 98 jest takie w sam raz (rozważałam 104, ale ...).
        Ale za to wyglądają na ciepłe - podszewka jest flanelowa + sam dizajn jest przemiły dla okasmile

pzdr
      • agni71 Re: agni 05.11.11, 21:20
        Na 140 nie było, a tez chcialam corce przymierzyc, bo te kurtki duze są. Wzięłam na 146 i przynajmniej jeszcze jedną w tym rozmiarze widziałam.
        • ap77 Re: agni 06.11.11, 11:44
          po ile srednio wychdza kurtki zimowe po tej obnizce?
          • agni71 Re: agni 06.11.11, 11:56
            Regularna cena kurtek Woxo (przy czym to są kurtki narciarskie, więc nie tak ciepłe jak typowe zimówki, my uzywamy ich na narty i teraz jako jesienne, oraz w cieplejsze dni zimowe) to 249 zł, czyli -50% = niespełna 125 zł. Jak na kurtkę narciarską dla starszego dziecka (rozmiarówka do 170), to raczej niedużo.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka