Dodaj do ulubionych

gra "Kolejka"

09.11.11, 17:37
czy ktos z was ma może tą grę? zamierzam ją kupić rodzicom pod choinkę i zastanawiam się czy faktycznie może rozbawić i przypomni im stare "dobre "czasy? wink
Obserwuj wątek
    • anyaa Re: gra "Kolejka" 10.11.11, 10:23
      Gra jest bardzo fajna. Tu masz opinie:
      www.rebel.pl/product.php/1,606/20405/Kolejka-IPN.html
      Tylko nie kupuj teraz na allegro, bo przepłacisz. Za ok. 2 tygodnie powinien być dodruk i cena na pewno spadnie.
      • patatajowa Re: gra "Kolejka" 10.11.11, 16:58
        o, dzięki wielkie za link, zastanawiałam sie nad allegro bo tylko tam znalazłam. poczekam w takim razie jeszcze troche na dodruk ale obawiam sie ze potem nie wyrobie z czasem przed swietami...
    • aniam123 Re: gra "Kolejka" 11.11.11, 00:42
      no właśnie ja też czekam na dodruk, przecież nie będę nabijać kabzy "wstrętnym kolejkowym spekulantom" wink). Dajcie znać jak zobaczycie, że już jest!
      • muchomorek23 Re: gra "Kolejka" 13.11.11, 14:07
        pamięta ktoś w jakiej cenie była wcześniej?
        • patatajowa Re: gra "Kolejka" 13.11.11, 14:51
          w sklepie z linka cena to 65 zł, na allegro po 95 zł są.
          • lanza2 Re: gra "Kolejka" 13.11.11, 20:29
            z moich informacji kolejka powinna być po dodruku w cenie około 60 zł więc warto poczekać te 2 tygodnie.

Niestety pewnie też szybko się sprzeda więc warto będzie zakupić na samym początku grudnia zanim zaczną podbijać cenę

lanza
            • anyaa Re: gra "Kolejka" 23.11.11, 10:51
              Uprzejmie donoszęsmile, że gra już jest w przedsprzedaży. W następnym tygodniu powinna byc rozsyłana do kupujących.
              • aniam123 Re: gra "Kolejka" 23.11.11, 12:21
                anyaa, to donieś jeszcze gdzie... bo już nie mam siły szukać.
                Jeśli boisz się być posądzona o kryptoreklamę, to może być na gazetowego.
                Z góry dziękuję.
                Ania
                • anyaa Re: gra "Kolejka" 23.11.11, 12:39
                  Są na allegro.
                  Na priv napisałam Ci też adres sklepu internetowego z odbiorem w Warszawie (nie wiem, skąd jesteś).
                  • bob.budowniczy Re: gra "Kolejka" 23.11.11, 12:49
                    Ja również poproszę adres sklepu w W-wie. Jeszcze widziałam opcję, że można odebrać na targach.
                  • blaszany_dzwoneczek Re: gra "Kolejka" 23.11.11, 13:32
                    Mogłabym też prosić o adres tego sklepu? smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka