Dodaj do ulubionych

Coccodrillo, Mothercare - są teraz jakieś zniżki?

18.11.11, 21:16
jakieś akcje, kupony rabatowe?
na ten weekend lub w najbliższym czasie

Obserwuj wątek
    • maaszymka Re: Coccodrillo, Mothercare - są teraz jakieś zni 18.11.11, 21:52
      W Coccodrillo cos jest-dostałam sms ale skasowałam i nie pamietam. Chyba 30% na wybrane- jak zawsze na początek. Było 50% na druga rzecz ale to już pewnie nieaktualne.
      • loganmylove Re: Coccodrillo, Mothercare - są teraz jakieś zni 18.11.11, 22:10
        W mothercare jest 50% zniżki na drugą sztukę.
      • agni71 Re: Coccodrillo, Mothercare - są teraz jakieś zni 18.11.11, 22:16
        Na polskiej stronie Mothercare i na ich polskiej stronie na FB jest info, że od 18 listopada nowe nizsze ceny na 3 000 produktów.
        • lilu5 Re: Coccodrillo, Mothercare - są teraz jakieś zni 18.11.11, 22:41
          W Mothercare to interesują mnie głównie zabawki ELC - w Anglii mają teraz 20% off na wszystkie zabawki w sklepie - ciekawe czy u nas też coś dadzą wink
          może ktoś był, widział ?
          • szuszfole Re: Coccodrillo, Mothercare - są teraz jakieś zni 05.12.11, 23:14
            W Mothercare zabawki są -30%
            • maaszymka Re: Coccodrillo, Mothercare - są teraz jakieś zni 05.12.11, 23:24
              "Na Mikołajki ceny jak z bajki. Wyjątkowe promocje do -30% czekają na Ciebie w Coccodrillo. Szczegóły w salonach" smile
              • myszka2312 Re: Coccodrillo, Mothercare - są teraz jakieś zni 06.12.11, 07:44
                Zabawki na pewno w takiej promocji-30%. W Coccodrillo dopiero dzisiaj podejdę,zobaczę, to dam znać co jest ciekawego.
                • agni71 Re: Mothercare 06.12.11, 08:29
                  Ta promocja -30% jest na zabawki ELc, a rakieta kosmiczna ELC jest nawet -50% (teraz za 93 zł). Czy ktos z was moze ja ma? Zastanawiam sie nad nia dla dwulatka....
                  • ada_13 Re: Mothercare 06.12.11, 15:00
                    Właśnie kupiłam rakietę ELC dla 1,5 synka na Gwiazdke. Pytalam wczesniej o nią na forum i jest chwalona. Mojemu starszemu synkowi (4,5) również się spodobała i kazał zamówić bratu u Mikołajasmile cos oryginalnego i cena w chwili obecnej przyzwoita. Ja kupiłam w cenie poprzedniej 119 zł. Podobno wszystkie zabawki ELC z serii Happyland są bardzo dobrej jakości a w chwili obecnej można kupić je z dużym rabatem, więc warto.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka