sophia91 04.07.08, 12:02 Ponawiam moją prośbę! Czy naprawdę nikt nie widział gdzieś takiej chusty? Strasznie mi się podoba! Proszę, pomóżcie! www.cogdziezaile.pl/obrazek.php?id=7180 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alicepoint Re: chusta h&m 04.07.08, 12:14 chusta zbytnio nie rzuca się w oczy. Być może, że była ( lub nadal jest) na dziale damskim casual, lub na głównych akcesoriach. Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: chusta h&m 04.07.08, 12:17 w h&m nie ma dzialu casual:) jest everyday,modern classic,l.o.g.g.,l.o.g.g. sport i divided Odpowiedz Link Zgłoś
abigail83 Re: chusta h&m 04.07.08, 20:41 A to takie z różową metką? jak się nazywa? i czy istnieje, bo ja nigdy rzeczy z taką metką nie widziałam, tylko słyszałam - może jestem ślepa, gdzie w Złotych Fagasach i na Marszałkowskiej wiszą te różowe metki? Odpowiedz Link Zgłoś
alicepoint Re: chusta h&m 05.07.08, 19:10 Toż mnie Magdo zagiełaś;) W takim razie miałam na myśli dział: Everyday:) Odpowiedz Link Zgłoś
sophia91 Re: chusta h&m 05.07.08, 12:50 Problem tkwi w tym, że nie ma jej. Już chyba od kwietnia wypatruję jej w sklepie i nie było takiej. Odpowiedz Link Zgłoś
alicepoint Re: chusta h&m 05.07.08, 19:12 ta chustka wydaje mi się bardzo przeciętna. Myślę, że najprościej będzie znaleźć coś innego. W h&m jest przecież wiele, wiele chust:) Kwieciste, kolorowe, stonowane i jednolite. Na pewno znajdziesz coś dla Siebie:) Odpowiedz Link Zgłoś
sophia91 Re: chusta h&m 06.07.08, 11:26 Dobrze, nie musi Ci sie podobać ;) Zresztą nie pytałam o poradę w stylu: "co myślicie o tej chuście" tylko pytałam o to czy widzieliście ją, a to jest różnica. Odpowiedz Link Zgłoś
reirei Re: chusta h&m 06.07.08, 14:34 Wydrukuj sobie to zdjęcie, idź z nim do H&M i spytaj sprzedawcę czy jest. Odpowiedz Link Zgłoś
sophia91 Re: chusta h&m 07.07.08, 00:39 wszystko fajnie pomijając fakt, że powiedzą mi jak zwykle, że jak nie ma na sklepie, to znaczy, że nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś