m_india 21.11.11, 23:07 Macie jakieś pomysły na prezenty dla swoich mężczyzn? U mnie kompletna pustka, nie mam pojęcia co mu kupić. Piszcie, proszę, jakieś swoje pomysły, może się zainspiruję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beataj1 Re: Prezent gwiazdkowy dla męża - brak pomysłu. 21.11.11, 23:15 W tym roku e-papieros. W zeszłym roku garnitur w stylu gangsterskim z lat 20 dwurzędowy w prążki. W minionych latach różnie: odrestaurowany Atlantic z lat 50, srebrne spinki do mankietów, perfumy. Z tym że my nie robimy sobie klasycznych niespodzianek a konsultujemy ze sobą prezenty. Zasada jest taka: kupujemy sobie nawzajem jakieś rzeczy które nam sie podobają a na które szkoda nam kasy by kupić je sobie samemu. Odpowiedz Link Zgłoś
karolciab125 Re: Prezent gwiazdkowy dla męża - brak pomysłu. 21.11.11, 23:18 Mój mąż sam się wygadał, że chciałby grę na PS3 (zamówiona - idzie pocztą) a do tego mu dorzucę słuchawki bezprzewodowe, żeby mógł sobie swobodnie grać po nocach i nie przeszkadzać innym Odpowiedz Link Zgłoś
iin-ess Re: Prezent gwiazdkowy dla męża - brak pomysłu. 22.11.11, 13:52 karolciab125 napisała: > Mój mąż sam się wygadał, że chciałby grę na PS3 (zamówiona - idzie pocztą) no to masz po mężu Odpowiedz Link Zgłoś
karolciab125 Re: Prezent gwiazdkowy dla męża - brak pomysłu. 22.11.11, 14:07 iin-ess napisała: > no to masz po mężu Może nie będzie tak źle On może sobie pograć tylko wtedy, kiedy mała idzie spać bo nie chce przy niej grać w strzelanki i mordobicia. Teraz jedyne gry, w które gra to lego dla 7-latków Odpowiedz Link Zgłoś
default Re: Prezent gwiazdkowy dla męża - brak pomysłu. 22.11.11, 08:30 Jak nie masz pomysłu to nic nie kupuj. Nie ma nic gorszego niż prezenty kupowane na siłę. Ja mojemu od lat nic nie kupuję. Nie jesteśmy dziećmi, nie musimy mieć prezentu akurat "pod choinką". Odpowiedz Link Zgłoś
graue_zone Re: Prezent gwiazdkowy dla męża - brak pomysłu. 22.11.11, 08:32 Ale to smutne... Odpowiedz Link Zgłoś
default Re: Prezent gwiazdkowy dla męża - brak pomysłu. 22.11.11, 09:53 graue_zone napisała: > Ale to smutne... Dlaczego ? Dla mnie smutniejsze jest gdy daję komuś prezent wydumany na siłę, albo sama taki dostaję. Co innego, gdy akurat wiem co mężowi jest potrzebne, co chce mieć. Tylko to rzadko zbiega się z Gwiazdką czy inną okazją. On ma podobnie. Dlatego jesteśmy mistrzami prezentów bez okazji Odpowiedz Link Zgłoś
echo1111 Re: Prezent gwiazdkowy dla męża - brak pomysłu. 22.11.11, 14:43 ja też tak pomyślałam bo nawet jeśli prezent jest nietrafiony to liczy się gest - to że ktoś o mnie pomyślał Odpowiedz Link Zgłoś
kasia191273 Re: Prezent gwiazdkowy dla męża - brak pomysłu. 25.11.11, 00:03 echo1111 napisała: > ja też tak pomyślałam > bo nawet jeśli prezent jest nietrafiony to liczy się gest - to że ktoś o mnie > pomyślał całkowicie się nie zgodzę! Od kilku lat otrzymujemy od mojej mamy totalnie nietrafione prezenty 'do domu', wcale nie drobne, bez konsultacji, mimo że zdaje sobie sprawę, że mamy zupełnie inny gust, a nawet zostało powiedziane wprost, co myślimy o takich podarkach (lądują w pawlaczu, a po roku w koszu na śmieci). Mimo to w tym roku znów wysłała, płacąc w dodatku za paczkę za granicę, ponad 200 zł, kilka przedmiotów dużych, a zupełnie nietrafionych. To niektóre z jej pomysłów: - dwa porcelanowe świeczniki/ opiekacze do jabłek z motywem bożonarodzeniowym - wielki filcowy kapeć, a w nim kapcie, że niby dla gości, choć wie, że kapci nie używamy i nie uznajemy wmuszania ich gościom - nożyczki- uwaga!- 7-funkcyjne, rodzaju 'krawaty wiąże, usuwa ciąże', w praktyce tępe - pojedyncza pościel w polskim rozmiarze, mimo że wie, iż tu są inne rozmiary kołder (dłuższe i węższe pojedyncze) i że zawsze używamy dwóch - bo każde z nas śpi pod własną! - narzuta na łóżko w różowe róże rozmiar 150 na 180. Nasze łóżko ma 200 x 180. Jak mam sobie narzucić, zgodnie z nazwą? Pytam mamę, a ona na to: 'to sobie coś tam dosztukujesz'. - zestaw milion części do gourmet, niestety z czegoś badziewnego, raz użyty powyginał się na wszystkie strony, poza tym nie mamy gdzie trzymać takiego grzdyla - poszewki na poduszki 'ozdobne', niepasujące do naszych poduszek rozmiarowo - zestaw do espresso (chociaż już mamy), a ten ma takie uchwyty, że nie da się uchwycić)) mnie te podarki wkurzają i nie odbieram ich jako 'myślenia' o mnie- przeciwnie: ktoś nie liczy się zupełnie z moim gustem, ba! moimi opiniami wyrażanymi wprost, kupuje dla samego kupowania, na odwal się Odpowiedz Link Zgłoś
kasia191273 p.s. 25.11.11, 00:06 a wystarczy zapytać i kupić mi najnowszą książkę Witkowskiego zamiast wysyłania za granicę tego szmelcu ))) Odpowiedz Link Zgłoś
matokk Re: p.s. 25.11.11, 15:48 Zamowiłam (po konsultacji z mężem) czytnik do ebooków. Mam większy problem, muszę wymyśleć co ja bym chciala dostać Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: Prezent gwiazdkowy dla męża - brak pomysłu. 25.11.11, 15:38 juz bym wolala worek slodyczy niz opiekac do jabłek ja sie zawsze dziwilam kto to kupuje, teraz wiem moi rodzice i tesciowie na szczescie rozsądni- albo nie kupuja nic, albo cos symbolicznego- chocby ulubioną bardzo droga bombonierkę, ktorej sobie nie kupujemy, lub cos co sobie wymarzylismy tesciowie skromnie zyją i nawet zdarzyło sie ze dostałam paczkę ptasiego mleczka, a mąż raffaello i powiem wam sie sie ucieszylam, bo trafila w nasze gusta, zjadło się z przyjemnoscia, a zbytków nie było, a ona szczesliwa Odpowiedz Link Zgłoś
upartamama Re: Prezent gwiazdkowy dla męża - brak pomysłu. 22.11.11, 08:41 Ponieważ mój ma działalność i kupę dokumentów, które raczej nie powinny znaleźć się na śmietniku kupiłam mu niszczarkę do dokumentów. Ale prawda jest taka, że chłopu ciężko kupić prezent. Przecież ma jeszcze urodziny i imienimy. Ciuchy kupujemy razem, zegarek dostał, rower dostał, radio do samochodu ma, cb radio ma............ W tym roku ustaliliśmy, że nie kupujemy sobie prezentów tylko wrzucamy do skarbony na mikołaja i gwiazdkę pewną kwotę. Potem jak znajdziemy jakiś fajny grupon albo coś to pojedziemy na kilka dni do spa albo na kilka dni gdzieś odpocząć. Niszczarkę kupiłam zanim zrobiliśmy takie ustalenie. W tamtym roku ja mu kupiłam radio do samochodu (sam sobie wybrał - ja zapłaciłam) a on mi kupił skórzaną torebkę na którą mnie zawsze żal było kasy a masakrycznie mi się podobała. A jakie zainteresowania ma twój mąż? Może gogle na narty albo kask. Albo jakąś wypasioną latarkę bo jej w domu zawsze brak. Ja mam jeszcze taki patent - mam organizer na dany rok i jak usłyszę od męża - kurka ale by mi się to przydało, albo dlaczego tego nie mamy??? skrzętnie zapisuję i skupuję na różne okazje. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: Prezent gwiazdkowy dla męża - brak pomysłu. 22.11.11, 09:03 upartamama napisała: > > Ja mam jeszcze taki patent - mam organizer na dany rok i jak usłyszę od męża - > kurka ale by mi się to przydało, albo dlaczego tego nie mamy??? skrzętnie zapis > uję i skupuję na różne okazje. Ten patent ja stosuje do całej rodzinki i przyjacioł od pietnastego roku zycia,jak ktoś o czyms wspomni ,ja piszę w kajeciku-po roku jest tego maaaasa Dla mojego w tym roku kupię kubek termiczny w ksztalcie obiektywu(mój jest fotografem) oraz album Schiller 'a. W tamtym roku dalam mu m.in piersiówke z wygrawerowanym moim zdjeciem z naszej pierwszej randki-strzał w dziesiatkę,jezdzi z nią w góry i na narty. Napisz czym Twój sie interesuje,bedzie latwiej pomóc Odpowiedz Link Zgłoś
marokanska.zowica Re: Prezent gwiazdkowy dla męża - brak pomysłu. 25.11.11, 15:27 Ten patent to mój syn stosuje i cały czas słysze, ze cos by mu sie przydało.... A dla męża to nie wiem, siedze w domu ( a własciciwe to leze) bo mam zagrozoną ciąze i nie mam jak po sklepach biegac(Szukałam czegos przez net, ale jakos niczego utrafic nie moge( Moze mniejsza jędzą przez jakis czas bede? Odpowiedz Link Zgłoś
peggy_su Re: Prezent gwiazdkowy dla męża - brak pomysłu. 22.11.11, 09:40 Z moim też mam zawsze problem, choć jesteśmy razem dopiero 5 lat. W ostatnich latach dostał aparat foto, powerballa, jakaś fajna koszula. W tym roku wmówiłam mu, żeby na urodziny kupił sobie telewizor Nie mielismy wcześniej tv, planowaliśmy kupić i tak, a że to prezent urodzinowy, to kazałam mu kupic dokładnie taki jaki sobie wymarzył. Dzięki temu mam już patent na prezent pod choinkę - dostanie xboxa Odpowiedz Link Zgłoś
opium74 Re: Prezent gwiazdkowy dla męża - brak pomysłu. 22.11.11, 09:51 ja nie rozumiem jak to nie mieć pomysłu na prezent dla najbliższej osoby?? Jesteście razem, kochacie się, znacie jak łyse konie, spędzacie razem czas a Ty obcych bab na forum pytasz co kupic Twojemu męzowi pod choinkę??? Rozumiem że trudno teściowi, dziadkowi, szwagrowi czy wujkowi ale własnemu mężowi??? Odpowiedz Link Zgłoś
anyaa Re: Prezent gwiazdkowy dla męża - brak pomysłu. 22.11.11, 10:08 Kilka pomysłów ode mnie U2 Achtung Baby książka Snajper lub książka o współczesnych poszukiwaczach skarbów lub nowa książka Manna i Materny gra Talisman Magia i Miecz (nowe wydanie kultowej gry sprzed lat) gra Pandemic Pozostaje też tradycyjnie portfel, kosmetyki i ciuchy. Odpowiedz Link Zgłoś
m_india Re: Prezent gwiazdkowy dla męża - brak pomysłu. 22.11.11, 10:23 Portfel kupiliśmy mu ze 2 mieś. temu bo stary się rozpadł, a książek nie lubi, jak ja kupuję to mi mówi, że makulatury zbierać nie musimy bo pieca nie mamy Bardzo jest zabawny. Jak już coś potrzebuje poczytać to siedzi na nacie. Gry odpadają, nie używa. Chyba mu kupię, żel pod prysznic, przynajmniej będzie ładnie pachniał to i mi będzie fajnie. A jakie można kupić akcesoria do samochodu? Odpowiedz Link Zgłoś
iin-ess Re: Prezent gwiazdkowy dla męża - brak pomysłu. 22.11.11, 14:07 anyaa napisała: > Kilka pomysłów ode mnie > U > 2 Achtung Baby > książka Snajper > lub książka o współczesnych poszukiwa > czach skarbów > lub nowa książka Manna i Materny > gra Tal > isman Magia i Miecz (nowe wydanie kultowej gry sprzed lat) > haha nie doczytałaś, że mąż autorki myśli, że książki służą do chochlowania w piecu? > > Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: Prezent gwiazdkowy dla męża - brak pomysłu. 22.11.11, 10:13 No można. Mój mąż twierdzi, że ma już wszystko czego chce i nie wie co by chciał dostać. Więc ja też nie wiem co by mu kupić. Bo faktycznie ma już chyba wszystko . Wędkuje ale nie ma teraz nic upatrzonego do wędkowania. Reszte faktycznie ma. w zeszłym roku chciał kupić sobie grę ale pożałował kasy więc ja mu kupiłam. w tym roku sama nie wiem co mu kupię. może coś do auta bo kupił sobie nowe i jeszcze nie jest "spersonalizowane" a maż nie ma czasu zając się kupnem dodatków do auta. Odpowiedz Link Zgłoś
m_india Re: Prezent gwiazdkowy dla męża - brak pomysłu. 22.11.11, 10:24 Jak już wszystko ma to trudno, powiedz co kupujesz swojemu, może zgapię od Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
peggy_su Re: Prezent gwiazdkowy dla męża - brak pomysłu. 22.11.11, 10:34 No właśnie można nie mieć. Nie chodzi o to, że nie znam jego marzeń. Raczej o to, że rzeczy które mogłabym kupić: 1 albo już ma 2 albo nie potrzebuje, pocieszy sie 2 dni i odstawi Natomiast rzeczy o których on marzy: 1 albo są za drogie jak auto czy nowe mieszkanie, czy system inteligentnego sterowania domem 2 albo się na nich totalnie nie znam i nie kupię sama, jak przerozne rzeczy do komputera. Mogłby sobie kupic sam na konto prezentu ale to juz nie to samo. Dlatego so roku tygodniami kombinuję co kupić, żeby wywołało ten błysk w oku, niespodziankę jak u dziecka Bo mnie tam łatwo ucieszyć. Wystarczy biżuteria w moim guście, perfumy, na które nigdy nie mam kasy, ksiązka. Odpowiedz Link Zgłoś
jak_matrioszka Re: Prezent gwiazdkowy dla męża - brak pomysłu. 24.11.11, 22:49 Normalnie mozna nie miec pomyslu na prezent dla najblizszych: ja swoim kupuje to co im sie marzy bez okazji i jak sie pojawiaja tradycyjne okazje to zazwyczaj jestem bez pomyslu. Na sama mysl o gwiazdce dostaje wzdrygu Odpowiedz Link Zgłoś
elka_w2 Re: Prezent gwiazdkowy dla męża - brak pomysłu. 11.12.14, 07:59 Miałam dylemat, ale w sumie na świąteczny prezent kupie mu koszule repablo.com/odziez-meska/koszule/koszula-ks-1466-2/ na każda okazje. Mężczyzna musi wyglądać elegancko przy swojej kobiecie, więc taki prezent się przyda Odpowiedz Link Zgłoś
sinusoidaa Komunikator samochodowy 22.11.11, 09:57 Jesli mąż jeździ autem i lubi gadżety do niego - może to ? www.ministerstwogadzetow.com/komunikator-samochodowy-led.html Odpowiedz Link Zgłoś
m_india Re: Komunikator samochodowy 22.11.11, 10:15 Komunikator fajny, ale obawiam się częstych puknięć w nasz tył z powodu zagapienia się na niego Niszczarkę i inne propozycje już mąż posiada, narty go nie kręcą, najgorsze, że on ma takie zainteresowania, które kosztują masę pieniędzy, najbardziej marzy o starym porszaku do głaskania w garażu Pytałam co chciałby pod choinkę to powiedział, że nic, bo to co chce to bardzo drogie, nowego lapka, komórkę ale taką za 2000zł albo telewizor. Pod choinkę to chyba przesada, a tak w ogóle, musiałabym zwariować, żeby wydać tyle kasy na telefon. Więc na razie niech sobie dalej pomarzy Mój mąż to gadżeciarz, jak coś chce to sobie kupuje, ubrania kupujemy razem. Siwych włosów dostanę zanim coś wymyślę. Odpowiedz Link Zgłoś
esr-esr Re: Komunikator samochodowy 22.11.11, 11:40 napisz jakie ma zainteresowania to coś wymyslimy. jeśli kocha porshe to kup 2 bilety lotnicze do stuttgartu i zawieź go do muzeum porshe bilety poza sezonem pewnie uda się kupic w miarę tanio bo tam tylko tanie linie latają. zaraz obok jest jeszcze muzeum mercedesa, gdzie mają każdy wyprodukowany model samochodu (jeśli Ciebie motoryzacja nie kręci to weź ze sobą dwie dobre książki i drobne na kawę bo spędzi tam godziny). www.porsche.com/international/aboutporsche/porschemuseum/ - wejście do muzeum 8 euro od osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
esr-esr Re: Komunikator samochodowy 22.11.11, 11:42 do stuttgartu lata germanwings z krakowa - loty w styczniu maja od 40 euro/osoba. Odpowiedz Link Zgłoś
iin-ess Re: Komunikator samochodowy 22.11.11, 14:01 esr-esr napisała: > napisz jakie ma zainteresowania to coś wymyslimy. jeśli kocha porshe to kup 2 b > ilety lotnicze do stuttgartu i zawieź go do muzeum porshe pomysł genialny Odpowiedz Link Zgłoś
karolciab125 może taki słodki porszak ... 22.11.11, 12:04 chocolissimo.pl/do/item/3057-PLXXXX/PORSCHE-911-Carrera szkoda go będzie zjeść Odpowiedz Link Zgłoś
tysia77 Re: może taki słodki porszak ... 22.11.11, 12:12 Mój mąż zawsze na pytanie co chce dostać odpowiada,że nic albo Porsche to dostanie Dzięki za pomysł. Odpowiedz Link Zgłoś
bea.bea Re: Komunikator samochodowy 22.11.11, 10:18 świetny pomysł, może autorka nie kupi, ale ja na pewno tak...dzięki kochana Odpowiedz Link Zgłoś
iin-ess Re: Komunikator samochodowy 22.11.11, 13:58 sinusoidaa napisała: > Jesli mąż jeździ autem i lubi gadżety do niego - może to ? > www.ministerstwogadzetow.com/komunikator-samochodowy-led.html chyba to zbyt infantylne jak dla faceta? Odpowiedz Link Zgłoś
solejrolia Re: Prezent gwiazdkowy dla męża - brak pomysłu. 22.11.11, 10:29 Kupię Jeansy, delikatnie zasugerował że jego ulubione portki przecierają się. Odpowiedz Link Zgłoś
mancipi Re: Prezent gwiazdkowy dla męża - brak pomysłu. 22.11.11, 10:32 mój w tym roku dostanie elektryczną maszynkę do golenia (jedyne co mi psuje nastrój to to, ze się jej spodziewa). ja prezenty dopasowuję do aktualnych potrzeb albo hobby-w poprzednich latach dostał min.-wypasioną torbę skórzaną na ramię i rakietę do squasha. poza tym czy to musi być rzecz-rok temu kupiłam mu kurs doskonalenia jazdy autem-był zachwycony jak mógł sobie przy 80 km/h wychodzić z poślizgu; byliśmy też w filharmonii, do której długo chcieliśmy się wybrać a nie było okazji, więc może idź w taką stronę. ja w tym roku myślałam jeszcze o ipodzie, kindlu, jakiś planszówkach oraz ekwipunku przydatnym do treningów biegowych Odpowiedz Link Zgłoś
opium74 Re: Prezent gwiazdkowy dla męża - brak pomysłu. 22.11.11, 10:38 dla chłopa który ma wszystko mozna zrobić książeczkę czekowa. To co tam umieścimy to tylko kwestia naszej wyobraźni i potrzeb. Moga być np. talony na: - szarlotkę w niedzielę - zwolnienie z mycia garnków /nawet jak jego kolej/ - wyjście z kumplami itd. Co tam akurat przyjdzie do głowy i pasuje do Waszych układów. Odpowiedz Link Zgłoś
beataj1 Re: Prezent gwiazdkowy dla męża - brak pomysłu. 22.11.11, 12:09 Kumpel dostał taką książeczke. A w niej absolutny hit. Znajdowała się tam zalaminowana złota karta z napisem: NATYCHMIASTOWY KONIEC FOCHA. Facet trzyma tą karte jak swój skarb największy. miał łzy w oczach jak opowiadał o tej karcie Odpowiedz Link Zgłoś
iuscogens Re: Prezent gwiazdkowy dla męża - brak pomysłu. 24.11.11, 23:45 Zrobiłam mężowi taką książeczkę, tylko nie dotyczyła szarlotki i fochów, ale seksu. Szczęśliwy był jak małe dziecko A poza tym to kupujemy sobie książki i płyty. Za dużo jest na rynku ciekawych pozycji, żebym nie miała co podarować męzowi. Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: Prezent gwiazdkowy dla męża - brak pomysłu. 25.11.11, 15:40 to jest bardzo fajny pomysł, takze przy małym budżecie mozna tez pojsc w obrzydliwie zboczoną stronę Odpowiedz Link Zgłoś
melmire Re: Prezent gwiazdkowy dla męża - brak pomysłu. 22.11.11, 11:00 Na razie zachomikowalam: srebrny piersionek z wilkami kosc 6 steampunkowa (do kolekcji) skorzana sakiewke na kosci ze smoczym okiem komplet krasnoludzkich q-workshopowych kosci Mysle ze dorzuce jubileuszowe wydanie "Art of Hobbit" i podrecznik techniczny Sokola Millenium Dobrze jest miec chlopa rpg-owca! Ah, myslalam o wirutalnej adopcji wilka, ale to zostawie na potem Odpowiedz Link Zgłoś
jul-kaa Melmire 24.11.11, 23:22 Mów mi tu natychmiast, co to za kosc 6 steampunkowa. A może masz pomysł na inne steampunkowe prezenty? Odpowiedz Link Zgłoś
melmire Re: Melmire 24.11.11, 23:25 O taka kupilam http://www.etsy.com/listing/82376489/dice-1-die-3d-printed-steampunk-style?ref=sr_gallery_7&ga_search_submit=&ga_search_query=steampunk+dice&ga_view_type=gallery&ga_ship_to=FR&ga_search_type=handmade&ga_facet=handmade Duzo jest steampunku na etsy, sa na przyklad (kurcze, brakuje mi slowa) klucze USB www.etsy.com/shop/steamworkshop Odpowiedz Link Zgłoś
barbi1 Re: Prezent gwiazdkowy dla męża - brak pomysłu. 22.11.11, 14:22 Zestaw czekoladowych narzędzi, dla mnie bomba: chocolissimo.pl/do/item/3075-PLXXXX/Czekoladowy-zestaw-n Odpowiedz Link Zgłoś
blu4 Re: Prezent gwiazdkowy dla męża - brak pomysłu. 22.11.11, 14:39 A gdzie mozna kupic taKA karte (natychmiastowy koniec focha)???? Oj cos dla mojego...Tylko On anglojezyczny...Bardzo mi sie podoba ten pomysl Odpowiedz Link Zgłoś
niebieskanimfa Re: Prezent gwiazdkowy dla męża - brak pomysłu. 24.11.11, 21:41 Ja już zamówiłam prezent: fularazywczyk.eu/sklep/spinki-mankietow-c-59_80?osCsid=c9c82286acc9d4fedee2cad1ebe6cd5c – spinki do mankietów, model 08 ;D. Polecam dodatki od tych projektantów. Można kupić przez Internet, ale wiem że w Krakowie mają też swój butik w jednym z centrów handlowych. Odpowiedz Link Zgłoś
marghe_72 Re: Prezent gwiazdkowy dla męża - brak pomysłu. 24.11.11, 23:50 Napisałabyś czym się mąż interesuje.. Bo co Ci da to, że napiszę , że mój uwielbia dostawać ciuchy i akcesoria do gry w tenisa? Odpowiedz Link Zgłoś
bumblebee44 Re: Prezent gwiazdkowy dla męża - brak pomysłu. 25.11.11, 13:00 Ja kiedyś zapytałam mojego wprost: Słuchaj, co chciałbyś dostać? Odpowiedział mi, że najbardziej by go ucieszyło, jakbym kupiła coś dla siebie ( w sensie, że bieliznę) no to kupuję... na każdą okazje. Odpowiedz Link Zgłoś
syswia Re: Prezent gwiazdkowy dla męża - brak pomysłu. 25.11.11, 13:12 warsztaty z profesjonalnym ciesla wiem, brzmi dziwnie, ale moj maz chociaz "white collar" ma smykalke do dlubania w drewnie i sprawia mu to ogromna radoche poki co byl samoukiem, ale znalazlam faceta, ktory ma profesjonalny warsztat i chce poswiecic pare godzin raz na jakis czas, zeby to i owo mojemu mezowi pokazac Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: Prezent gwiazdkowy dla męża - brak pomysłu. 25.11.11, 15:34 - kołowrotek - kij ( wedka) - szachy - sluchawki bezprzewodowe - jakikolwiek zajebisty album, ksiązka, fotoksiazka, specjalne wydanie płyt z jego muzyką- niestety wiąże się z kupnem zagranicą - telefon - scyzoryk z piecioma milionami funkcji, gdyby sie w dzungli amazonskiej zapodział i musiał przezyc ( teoria opanowana, beara grylsa ma w małym palcu) - gitara - stroj płetwonurka do lowienia ryb przy mrozie, zawieji, sniezyczy etc - wypad do norwegii na łowienie ryb - wycieczka rowerowa po skandynawii to tak chyba nawet cenowo poukladalo mi sie co jak co, z moim mezem problemu z prezentem nie mam pomijam ze zawsze moge kupic mu nowy zegarek, bajer jakis, gadzet do auta, płytę, bilet na koncert ( on nigdy nie ma glowy, ciagle zalatany i ciagle ma wazniejsze wydatki, a do tego ma pierdylion zainteresowan) Odpowiedz Link Zgłoś
trwe Re: Prezent gwiazdkowy dla męża - brak pomysłu. 25.11.11, 16:39 My uzgadniamy zawsze co chcemy pod choinkę, w rodzinie od kilku lat piszemy listy do mikołaja (zazwyczaj są to książki) i problem z głowy Ponieważ mąż jest najważniejszy to prezent jest zawsze bardziej wyszukany, a to co życzył sobie w ostatnich latach: -model samolotu zdalnie sterowany (konkrenty wybrany model) -książki -akcesoria do samochodu (lampy, dywaniki, pasty do pielegnacji itp) -lego mindstorm -perfumy -koszulki typu star wars, z smiesznymi napisami, metalici, -elektryczna golarka Odpowiedz Link Zgłoś
anet77 Re: Prezent gwiazdkowy dla męża - brak pomysłu. 11.12.14, 09:14 Jesli coś ciezko wymyślec to moze wykup mu jazde gokartem, jeśli to go kręci. Kup bilet do kina na film, który wiesz, ze mu sie spodoba. MOze być teatr, opera, zalezy co lubi, gdzie chadza. Najlepiej jeszcze dogadac sie z jakąś koleżanką, której meza zna. Kolezanka wykupi to samo swojemu mezowi i będa mięli chłopaki męski wypad Ja tak w tym roku zgadałam sie z sąsiadka i nasi meżowi na gokarty sobie pójdą poszaleć. Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra1977 Re: Prezent gwiazdkowy dla męża - brak pomysłu. 11.12.14, 09:57 moze jakis fajny, pojemny pen drive? portfel z blokada sygnalu RFID? Odpowiedz Link Zgłoś
malamauupka Re: Prezent gwiazdkowy dla męża - brak pomysłu. 06.12.16, 13:51 ja kupuję sweter z gruchą na allegro, na bank się ucieszy Odpowiedz Link Zgłoś
malamauupka Re: Prezent gwiazdkowy dla męża - brak pomysłu. 06.12.16, 15:04 sweter z gruchą z filmu chłopaki nie płaczą Odpowiedz Link Zgłoś