basiapelasia 24.11.11, 09:50 Widziałyście może gdzieś w hipermarketach lalki pachnąca Dora? Mam ochotę kupić córeczce, a wolałabym stacjonarnie. A może wasze córki taką posiadają? Jakieś opinie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiaaug nie ma 24.11.11, 10:57 NIe ma w marketach, szukałam długo i stacjonarnie znalazłam tylko w"miki" (Krk) w smyku jest "dora na dobranoc" baaardzo drogo. Polecam jednak allegro. Odpowiedz Link Zgłoś
ursgmo Re: nie ma 24.11.11, 11:21 właśnie szukam gdzieś tej Dory na dobranoc żeby obejrzeć , jak ją oceniasz ? ładna? bardzo ciemną ma buzię ? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaaug ursgmo 24.11.11, 12:38 wejdż do smyka jak masz gdzieś w okolicy. Mnie się podoba Fisher price - więc mam nadzieję,że bedzie porządna i trochę wytrzyma. Odpowiedz Link Zgłoś
art74 Re: Pachnąca DORA? 07.12.11, 16:29 Laleczka jest solidnie zrobiona w końcu to Fisher Price zobacz choćby taką allegro.pl/lalka-dora-pachnaca-fisher-price-i1981074999.html ale szukaj poza Smykiem jest dużo droższa niż na allegro. Odpowiedz Link Zgłoś
johana19 Re: Pachnąca DORA? 02.09.13, 11:28 Dora na Dobranoc jest bardzo fajna. Mamy ją prawie rok. Ma ładne włosy, jest miękka i co ważne - można ją spokojnie przytulić. Córka (4 lata) ją uwielbia Odpowiedz Link Zgłoś