27.11.11, 19:13
Szukam naprawdę ładnego kocyka. Czy w jakimś sklepie w Warszawie lub Wrocławiu widziałyście coś ciekawego. To co oglądałam do tej pory to nic na czym by warto zaczepić oko.
Najchętniej kupiłabym koc z organicznej bawełny ale piękny wzorniczo i doskonale wykonany.
Liczę na waszą pomoc.
Ka
Obserwuj wątek
    • idid Re: Kocyk 27.11.11, 19:30
      My mamy dwa kocyki Martello www.martello.pl/ , na urodzenie każdego synka od koleżanek. Dzieci mają 6 i 4, a kocyki jak nowe. Rewelacyjna jakość.
      • uwielbiam_truskawki Re: Kocyk 27.11.11, 19:56
        DLa moich dzieci najlepsze są hiszpańskie kocyki MORA. Mam też David'aFussenegeera i tymi nie ejstem zachwycona. Ładne ale szybko tracą urok.
    • saszanasza Re: Kocyk 27.11.11, 21:19
      Mam, polecam i są cholernie ładnesmile

allegro.pl/listing.php/search?sg=0&string=david+fussenegger
      • katazan Re: Kocyk 27.11.11, 21:34
        Ładne, ale w jakim sklepie można dotknąć i zobaczyć te kocyki.
        Ka
        • saszanasza Re: Kocyk 27.11.11, 21:41
          katazan napisała:

> Ładne, ale w jakim sklepie można dotknąć i zobaczyć te kocyki.
          > Ka

kupowałam na allegro. są całkiem miłe w dotyku, raczej cienkie, z moim nic się nie dziejesmile
        • anadea Re: Kocyk 27.11.11, 22:41
          Sama zastanawiam się nad kocykiem David'aFussenegeera. Też się wybieram do sklepu "podotykać " smile W Warszawie znalazłam sklep :
          Calvado.pl
          ul. Graniczna 4
          00-130 Warszawa
          • katazan Re: Kocyk 28.11.11, 19:37
            Bardzo dziękuję za adres. Podobają mi się kocyki David'a Fussenegeera. Są bawełniane i pewnie dlatego szybciej od innych tracą pierwotne wartości ale wolałabym bawełnę niż włukno syntetyczne. Za adres jeszcze raz bardzo dziękuję. Pojadę i dotknę.
    • betimek Re: Kocyk 27.11.11, 21:50
      Córka ma koc hiszpańskiej firmy Belpla. Ma go od kilku lat i pomimo wielu prań nic się od nowości nie zmienił: nadal jest bardzo ciepły i miły w dotyku. Mogę z czystym sumieniem go polecić.
    • lucyna_1980 Re: Kocyk 27.11.11, 22:24
      Mamas&papas
      www.mamasandpapas.com/range/blankets/6934/page-1/sort-0/format-grid/size-medium
    • carolina80 Re: Kocyk 27.11.11, 23:18
      Belpla jest faktycznie fajna jakościowo. Jeśli chodzi o wygląd to ostatnio dostalismy przepiękny kocyk z Mothercare - biały, z jednej strony z dzianiny, jakby robiony na drutach wzorem z warkoczami, z drugiej podszyty polarkiem. O jakości na razie trudno mówić, bo nieużywany czeka na chrzciny.
      • eo_wina Re: Kocyk 28.11.11, 14:31
        Potwierdzam!
        Moi obaj synkowie po narodzeniu dostali w prezencie kocyki marki BELPLA. Starszak mial jednokolorowy z wytlaczanymi misiami, mlodszy z kolorowym obrazkiem. Obydwa super sie praly i pozostaly miesiste, cieple i mile w dotyku, tak wiec POLECAM!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka