ertyla 29.11.11, 12:18 czy któraś z Was zna moze te zestawy? wypróbowała? od którego zacząć? czy to się to tylko skręca, czy można ciąć? i czy cięcie niweczy kształt, czy ten materiał to rodzaj plasteliny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iw1978 Re: real construction 29.11.11, 14:21 Nie mam, recenzji po polsku też prawie nie ma. Recenzje po angielsku, które wyrzuca google są w większości niezbyt pochlebne. Zarzuty - mało czytelne instrukcje, brak wymiarów, słaba jakość materiału. Zniechęciło mnie ot do tej zabawki skutecznie. Cięcie raczej niweczy kształt, bo, jeśli dobrze rozumiem, materiał to taka sztywna pianka. Ja w każdym razie czekam na więcej opinii, zwłaszcza po polsku. Odpowiedz Link Zgłoś
alexsc Re: real construction 29.11.11, 15:10 nieźle. a ja właśnie dziś dostałam paczkę z tym czyms... mam jednak nadzieję że synek da radę coś z tego zbudować! Odpowiedz Link Zgłoś
tymusia Re: real construction 29.11.11, 22:05 Mój pięciolatek dostał na urodziny ten zestaw i był bardzo zadowolony. Sam wycinał, skręcał i stworzył samolot. Nie miało dla niego znaczenia że kształt po wycięciu nie jest idealny , bawił się świetnie. Dokupiłam teraz te deseczki bo bardzo chciał zrobić skrzynię. I dla młoszych braci po mniejszym zestawie, aby starszemu bratu nie podbierali narzędzi i deseczek. Z wielką radośćią podkradali mu kawałki i stukali, pukali Ja dla chłopca zapatrzonego w majsterkującego tatę polecam, coś na pewno z tego zbudować się da ") Odpowiedz Link Zgłoś