Dodaj do ulubionych

smyk.com- pytanie o status realizacji

07.12.11, 07:58
Dziewczyny zamówiłam na smyk.com kilka rzeczy. 29 listopada złozylam zamówienie, widniała informacja , że przewidywana data wysyłki to 6 grudnia, a status jest - w realizacji- czy oni to wyslali i nie zmieniają informacji czy już mam tam dzwonić bo nie wyszło wczoraj? Ktoś pomoze?
Obserwuj wątek
    • edek-2 Re: smyk.com- pytanie o status realizacji 07.12.11, 08:29
      Status w realizacji ,czyli przygotowuja produkty do wyslania. Dostaniesz wiadomosc zrealizowany ,czyli wyslany.
      • puellae_2007 Re: smyk.com- pytanie o status realizacji 07.12.11, 08:33
        Wysyłka miała być wczoraj, informacji takiej nie dostałam...jest szansa, że wyślą to dzisiaj czy oleją sprawę bo np towaru nie ma?
    • deleine Re: smyk.com- pytanie o status realizacji 07.12.11, 08:32

Ja guzik dostałam, a nie mail z informacją. Sama się musiałam dowiedzieć. Niestety.
    • bamosalaplaja Re: smyk.com- pytanie o status realizacji 07.12.11, 08:32
      Lepiej zadzwoń luba napisz i się upewnij. Ja przy ostatnim zamówieniu miałam planowaną date wysyłki 23.11, a 25 wciąż wisiał status w realizacji. Napisałam maila i miła pani bardzo
      przepraszała za opóźnienie wysyłki z powodu nieidostarczenia na czas jednej rzeczy przez
      dostawcę. Zaproponowała podzielenie zamówienia i wysłanie tego co jest. Zgodziłam się,
      bo bałam się, że gry nie dotrą na Mikołajki, ale kiedy zajechałam do empiku, to czekały
      już na mnie obie paczki.
    • kazia4 Re: smyk.com- pytanie o status realizacji 07.12.11, 08:58
      Pocieszę Cięwink Ja miałam termin realizacji 1 grudnia, do dziś ani widu, ani słychu maila/przesyłki/czegokolwiek...
      Zaraz dopytam, czy w tym roku można się spodziewać paczkiwink
      • puellae_2007 Re: smyk.com- pytanie o status realizacji 07.12.11, 09:23
        Wlasnie tam zadzwonilam, jednej rzeczy brakuje;/ Kazałam anulowac bo skoro nie maja u dostawcy to ciekawe ile beda czekac...Oni sobie zmienili termin wysylki na 9 grudnia, ale mnie o tym poinformac nie raczyli. Bez sensu kompletnie..
        • clakier Re: smyk.com- pytanie o status realizacji 07.12.11, 11:50
          dziękuję za inspirację - tez zadzwoniłam bo tez teoretyczny termin wysyłki minął smile
          i jak u was okazało się ze brakuje jednej rzeczy....
          poprosiłam o usunięcie jej z listy zakupów i wysyłka do mnie nastąpiła smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka