Dodaj do ulubionych

dysk który sam lata wokół ciała

11.12.11, 17:54
tak mi dzieci wytłumaczyły coś co chcą dostać od mikołaja.
ma on latać sam, odbijać się od ciała i nie upadać, tylko się unosić.
wypatrzyły to w reklamie na disney xd, nie mogę im kazać pooglądać, bo właśnie dziś szlaban na tv dostali na tydzień za bałagan.
jak wiecie co to jest, błagam powiedzcie, gogla już zamęczyłam. może to wcale nie dysk,oni mi tak wytlumaczyli
Obserwuj wątek
    • annaa77 Re: dysk który sam lata wokół ciała 11.12.11, 17:58
      Hula hop??
      • kubona Re: dysk który sam lata wokół ciała 11.12.11, 18:03
        niekoniecznie, podobno można to odbić łokciem i nie spada.
        zakładam, że skoro reklamę widzieli teraz i to na kanale bajkowym to tanie paskudztwo nie będzie.
        szukam i znaleźć nie mogę...
        chyba wieczorem jak ich zagonię spac, zacznę XD oglądać
    • dorry Re: dysk który sam lata wokół ciała 11.12.11, 17:58
      hula hoop?
    • ika1979 Re: dysk który sam lata wokół ciała 11.12.11, 18:03
      allegro.pl/oryginal-air-hogs-rdc-vectron-wave-ast-od-cobi-tv-i1965359483.html
      a oryginalna strona to cobi.pl/zabawki/air-hogs/art,5272,vectron-wave.html

Mój starszak tez na to chorował ale w tym roku fundusze na prezenty ograniczone no i doszedł brat do spółki wink
      • kubona Re: dysk który sam lata wokół ciała 11.12.11, 18:13
        wielka jesteś.
        tego spodka bym nie znalazła, gdybym cały czas szukała dysku.
        teraz pytanie czy jest sens kupowac dwie takie same zabawki dla 7 latka i jedenastoletniej dziewczynki.
        • bloopsar Re: dysk który sam lata wokół ciała 11.12.11, 18:36
          > czy jest sens kupowac dwie takie same zabawki dla 7 latka i jedenastoletniej dziewczynki

Kup jedną. Wg opisu mogą w to 'grać' dwie osoby rzucając/podając do siebie. A szczerze mówiąc wygląda to na zabawkę, która dość szybko się znudzi, szczególnie 11-latce. Jeśli po tygodniu-dwóch nadal oboje będą się bawić, to możesz pomyśleć o kupnie drugiej wink
        • dzoaann Re: dysk który sam lata wokół ciała 11.12.11, 18:42
          ja bym sie zastanowila na twoim miejscu- widzialam to osobiscie w uzyciu i probowalam sie bawic. Po pierwsze lata tak sobie, dzieciaki w wieku 0d 7 do 10 lat radzily sobie srednio, ale moze nabralby wprawy, ale glowna wada, to masakrycznie szybko sie rozladowuje...
          na pewno nie kupuj dwochsmile
          • kubona Re: dysk który sam lata wokół ciała 11.12.11, 19:01
            niestety kupno dwóch to jedyne rozsądne wyjście.
            chyba że starsza dostanie aparat, wtedy jest szansa że nie umrze z zazdrości. albo to drugie dziecko dostanie air hogs ten samochód który jeździ po suficie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka