12.12.11, 09:06
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • margaretkaaaa Re: Od dziś wyprzedaż w H&M 12.12.11, 09:48
      Był już ktoś w H&M? Możecie napisać co jest w wyprzedaży i jakie ceny?
      • olenka_x Re: Od dziś wyprzedaż w H&M 12.12.11, 11:33
        Ja byłam rano i trochę obkupiłam swoją małą.
        Więc tak, spodnie dresowe z Hello Kitty wszystkie po 30 zł, bluzy polarowe z HK i z kapturem z HK też po 30. Sweterki z bambi, miki i kitty po 30, koszulki na krótki rękaw po 10 zł
    • hiacynta90 Re: Od dziś wyprzedaż w H&M 12.12.11, 11:18
      i co warto jechać?
      • kora711 Re: Od dziś wyprzedaż w H&M 12.12.11, 11:27
        u mnie babki się dopiero rozkręcają
        wszystko bedzie ometkowane dopiero jutro wieczorem
        zaczeły od damskiego jeszcze męski w kolejce
        dziecięcy w ogóle nie ruszony
        • olenka_x Re: Od dziś wyprzedaż w H&M 12.12.11, 11:55
          W Szczecinie w galaxy wszystko już jest ometkowane, w molo dopiero robią.
          • marta-zs Re: Od dziś wyprzedaż w H&M 12.12.11, 14:45
            Potwierdzam, byłam w galaxy. Patrzyłam tylko na male dziewczynki
            Gładkie bluzy z kapturem rozpinane(fioletowe, szarne, rozowe) 20zł
            Bluzy z kapturem wciagane przez głowę z aplikacją(brazowe, rozowe itd.) 30zł
            Bluzki z Myszką Mickey, Hello Kitty 30zł
            Spodnie sztruksy końskie, te śliskie, i jakies materiałowe 20-30zł
            Koszulki z krótkim rekawem 10-20zł
            Sukienki chyba były po 60zl
            Swetry po 40zł
            Były tez te z bambi i Hk, ale nie patrzyłam na cene
            Rajstopy, Czapki, torebki rózne 10zł
            Skarpety 5zł
    • blizniaki14 Re: Od dziś wyprzedaż w H&M 12.12.11, 12:57
      a jakieś sukienki lub spódniczki są może przecenione?
      • aloen Re: Od dziś wyprzedaż w H&M 12.12.11, 13:00
        A ktoś widział jak wygląda dział dziecięcy w krk? są już obniżki?
      • a-e-p Re: Od dziś wyprzedaż w H&M 12.12.11, 18:06
        Sukienki odswietne z atłasu sa po 60zł, sa tez bardzo ładne spodniczki jakby z koronki, chyba po 30zł i jakies jeszcze w kwiaty. Tuniczki dzianinowe sa tez przecenione.
    • afroddytta A jak WolaPark Wawa? 12.12.11, 13:44
      jw
      • beata1974 Trójmiasto ? 12.12.11, 13:49
        Jak przedstawia się sytuacja - warto ?
        Interesuje mnie przede wszystkim KLIF Gdynia
        • johana19 A Słupsk? Ktoś wie? 12.12.11, 14:11
          Zwłaszcza intetresują mnie sukienki (80-86 i 110-116) nadające się na święta...

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/y/yiu0wl6gf.png
          http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/7t8cys4iu.png
          • monix123 h&m 12.12.11, 14:41
            U nas szał metkowania jak byłam z godzinę temu.
            Dział niemowlecy ometkowany. Bluzy z długim rękawkiem po 10 zł, sztruksy po 30, pojedyncze pary jeansów po 30. Duzo sweterków jednobarwnych rozpinanych po 10 zł , sporo tego i było z cego wybierać.
            Starsi chłopcy jeszcze bez przecen.
            dziewczynki starsze w trakcie metkowania. Sukienki swiąteczne , te droższe chyba na 60 zł jak mi się wydaje. Bluzy dresowe, różne kolory przecenione, swetry z kapturem, rozpinane, sukienki sweterkowe przecenione, sporo tego było, ale te co chciałam ja to nie przecenione wink
            • kinas3 Re: h&m rumia trójmiasto 12.12.11, 14:56
              W Rumii też w trakcie metkowania. Na damskim w sumie kupiłam sobie koszule i swetr.
              Na dziecięcym rzeczy przecenione wiszą pomiędzy nieprzecenionymi i jest to strasznie wkurzające. Dla dziewczynek do 128 można coś wybrać, dla starszych pustki no chyba że coś jeszcze dołożą.
              • dragonia Złote Tarasy Warszawa 12.12.11, 15:12
                Ometkowane w większości. Z sukeinek świątecznych to taka w kratkę czarno- białą przeceniona na 30 zł z 60 zł. A najlepszy zakup to sukiennka Myszki Minnie na przebranie z 99,90 za 40 zł kupiona.

Dla chłopców jakoś bez szału. T-shirty z długim rekawem z dinozuarami po 20 zł.
                • olo2108 Re: Złote Tarasy Warszawa 12.12.11, 15:19
                  W ZT na dziale chłopięcym (od rozm. 86) jeszcze koszulki z kołnierzykiem po 30 pln, takie cieplejsze bluzy LOGGs po 20 pln, bluzy z kapturem po 40 pln, niektóre spodnie po 30-40 pln. Rzeczy przecenione wiszą z tymi w regularnej cenie, więc z szukaniem masakra.
      • rudamarta4 Re: A jak WolaPark Wawa? 12.12.11, 15:49
        afroddytta napisała:

> jw

Na dziecięcym dużo obniżek, na damskim też. Metkują cały czas. Na męskim tylko kiepsko.
    • eedytkaa Rzeszów 12.12.11, 15:56
      w której galerii najwiekszy wybór??
      • a-e-p Re: Rzeszów 12.12.11, 18:02
        Najwiekszy wybor jest IMO w Millenium Hall. Jednak w N Swiecie i Grafice sa jeszcze przecenione rzeczy z poprzednich sezonów, czasem tylko pojedyncze ktore im zostały.

Denerwuje mnie ze przecena wisi posrod reszty rzeczy i trzeba cały sklep przeczesać.

Dla starszych dziewczy szału nie ma, kupiłam tylko sweter, reszta wiskozowa (np tuniki) albo/i cienka, nie warta nawet ceny wyprzedazowej. Są fajne bluzy dresowe z LOGG i spodnie dresowe i rurki legginsowate oraz 'emu' po 30zł. Przecenione sa tez kardigany z dekoltem w serek, ale moja corka w serek nie załozy sad

Dla młodszej znalazłam ostatnia tunike z H Kitty (30zł) i bluze dresowa tez z kotem. Niestety przecenione sa bluzy a pasujace spodnie juz nie, albo na odwrót. Ale w spodniach dresowych moje corki bardzo rzadko chodzą... Nie było przecenionych rajstop, ani majtek, troche akcesoriów ale b duzo piżam. Wspomniany wyzej strój Myszki Miki był po 60zł a nie 40zł, chyba kupie, corka oszaleje ze szczescia smile Z ubran najlepiej lubi przebrania smile smile smile

Dla siebie znalazłam fajne chinosy LOGG za 40zł i jak zwykle tshirt. Swetry głownie z akrylu, juz zmechacone wisiały na wieszakach. Z serii Logg, ktora mnie interesuje nic ciekawego nie ma w Millenium hall.
    • indra2 A jak w Katowicach? 12.12.11, 16:16
      Interesują mnie głównie ubrania dla chłopców od r. 116.
      • pati1707 Re: A jak w Katowicach? 12.12.11, 19:09
        Właśnie wróciłam z zakupów byłam na Trzech Stawach.Dla synka 4,5 roku kupowałam rozm 4-6 lat.Bluza na zamek w pasy z kapturem 40zł,bluza przez głowę niebieska 20zł,bluzeczki z dł ręk po 20zł duży wybór,czapka szara z daszkiem 10zł(były jeszcze czarne.Poza tym,co wymieniłam są spodnie w drobną kratkę brązowe i granatowe po 30zł,inne rodzaje po 40zł(bojówki materiałowe)jeansów brak,mały wybór sweterków(kilka sztuk na guziki ale rozmiarówka przebrana),bluzy po 40zł z tego rodzaju którą ja kupiłam kilka modeli i cała rozmiarówka,ale były jeszcze z kapturem przez głowę też po 40zł(rozmiarów brak),bardzo dużo koszul z długim rękawem po 30zł,polówki i koszulki z krótkim rękawem po 20zł.Rewelacji niema liczyłam na jeansy,jakieś dodatki typu szaliki,rękawiczki.Dział męski okrojony,damski przeleciałam szybciutko,ale nic mnie nie zachwyciło.Pozdrawiam!
    • anusia_kra dlaczego usunięto wpis autorki watku 12.12.11, 16:34
      jak w temacie oświecić moze mnie ewentualnie ktoś ???
      • malwina79 Kraków 12.12.11, 17:15
        Byłam w Bonarce, wszystko już ometkowane, ale nic nie powaliło mnie na kolana na żadnym z działów. Kupiłam dla córki tylko dwie rzeczy sukienkę i bluzkę koszulową. ( a jak na wyprzedaż w H&M to bardzo maaaało smile
      • sharpless6 Re: dlaczego usunięto wpis autorki watku 12.12.11, 17:38
        miała reklamę w syganturce
        • anusia_kra Re: dlaczego usunięto wpis autorki watku 12.12.11, 17:43
          sharpless6 napisała:

> miała reklamę w syganturce

A i wszystko jasne smile
    • sharpless6 wyprzedaż zimowa w h&M 12.12.11, 17:41
      Anulajc, byłaś w sferze ? czy Gemini, są przecenione spodnie dresowe dla chłopców?
      • fredy58 Re: wyprzedaż zimowa w h&M 12.12.11, 20:39
        Dziewczyny a interesują mnie damskie spodnie materiałowe możecie mi powiedzieć po ile były?
        • anna.b A jak jest w Łodzi? 12.12.11, 22:20
          Jak jest z wyprzedaza w Lodzi? Ktos juz byl? Gdzie warto jechac (Manufaktura, Galeria Ł., Wlokniarzy)? Interesuje mnie dziewczynka 128/134 i chlopiec 104/110.
        • puma_ Re: wyprzedaż zimowa w h&M 13.12.11, 08:27
          Spodnie z materiału były po 60 zl (cena pierwotna 120zł). Widziałam chyba piaskowe, szare jednolite, szare w kratkę, czarne...
        • blizniaki14 Re: wyprzedaż zimowa w h&M 13.12.11, 19:06
          ja kupiłam damskie materiałowe spodnie za 60zł ze 129zł i spódnicę ołówkową za 40zł
    • conosida do kiedy 13.12.11, 09:59
      czy możecie mi doradzić, do kiedy potrwa wyprzedaż, czy w czwartek mogę liczyć, że bedzie jeszcze wybór, w szaleństwie kupiłam kilkanaście avanti i obawiam się, że nie będzie na co wydać, a chciałabym zrobić dla córki zapasy cieplejszych ubranek
      • malwina79 Re: do kiedy 13.12.11, 10:52
        Jak dla mnie to rzeczywiście nie ma na co wydać w tym roku pieniędzy w H&M. Może coś jeszcze dołożą? Łudzę się wink
      • aga_tka81 Re: do kiedy 13.12.11, 16:04
        Wyprzedaż na pewno jeszcze trochę potrwa, spokojnie w czwartek możemy pojechać, ja też czekam aby wykorzystać kartę z Avanti. W zeszłym roku jak przeczytałam na forum o wyprzedażach to pojechałam do swojego H&M i okazało się, że to co mnie interesowało czyli dziewczynki powyżej 86 nie były ometkowane, więc musiałam jechać na drugi dzień. Teraz szacuje, że w moim H&M będzie (myślę ) ometkowane w środę a pojadę w czwartek, że względu na kartę. Na pewno najwięcej ludzi będzie sobota niedziela. Także myśle, że nie wykupią do czwartku smile
        • conosida Re: do kiedy 13.12.11, 16:30
          tak też sobie tłumaczę, ale miło mieć świadomość, że nie tylko ja tak myślę smile z tego co pamietam to na wyprzedaży we wrześniu po tygodniu już nic nie było a chyba było więcej towaru, chociaż teraz nie będzie pewnie wieszaczków po 10 zł - niestety wink
    • agnesik190 Wrocław Pasaż Grunwaldzki 13.12.11, 11:46
      Dla młodszego syna kupiłam koszulkę ze złomkiem (ostatnią z 39,90) na 20zł dla starszego taką zieloną w samochody z 29,90 na 20zł. Wszystko, nic więcej mi nie pasowało.
      • bob.budowniczy Arkdia, Złote tarasy, Reduta 13.12.11, 17:00
        Pojechałam obkupić moją córkę i syna z samego rana. Po cichu liczyłam , że uda mi się kupić bluzeczki ze złomkiem itp. No i lipa, dla chłopca jedynie w złotych tarasach kupiłam 2-pak bluzek z długim rękawkiem za 20 zł (czarny+ w paski). Reszta nic ciekawego jak dla chłopca na 3 lata. Dla dziewczynki 116-122 jeszcze można coś znaleźć: (arkadia) bluzeczki z Miki i Hello Kitty - po 30 zł,spodnie dres z hello kitty 30 zł i spódniczki po 20. Złote Tarasy mocno przebrane jak dla mnie - szczególnie w stosunku do arkadii.
        W reducie kupiłam rozmiary, których nie było w innych sklepach: polar Hello Kitty, bluza z Myszką, bluzeczki z krótkim rękawkiem z hello Kitty po 10 zł, czy sukienki różowe w hello kitty po 30 zł.
    • onlylilly Malwina 13.12.11, 18:05
      U mnie w hm powiedzieli z sukcesywni beda dokladac przecenione rzeczy. Po przejsciu przez sklep wyszlam tylko z rekawiczkam dla corci, nic innego nie bylo warte, u mnie nieprzecenione stroje kostiumowe z minnie ani wiele rzeczy hello kitty. Wogole nie byly tkniete pizamy ani bielizna. A czy widzialysci gdzies przeceniona?
      • alkara Re: Malwina 13.12.11, 18:40
        W Bydgoszczy już wszystko ometkowane, odłożyłam sobie do jutra wieczorem parę rzeczy bo na dłużej nie mogłam, i liczę na to że do czwartku rano wytrwają. Min. koszulki z autami zieloną i pomarańczową po 20zł - z zygzakiem już mamy, czarne jeansowe leginy dla córki po 30zł, dzianinową sukienkę różową z krótkim rękawem po 40zł, koszulką z HK za 30zł, ocieplane bojówki dla syna po 40zł. Niestety mojego upatrzonego rozpinanego sweterka w kolorowe pasy z działu młodzieżowego nie przecenili i nadal jest po 99zł, ale też go odłożyłam smile Tak więc w czwartek ruszam z kartami smile
    • afroddytta WolaPark 13.12.11, 21:33
      Ja dzisiaj wyskoczyłam,straszne tłumy, ale ogólnie bez rewelacji. Dla siebie kupiłam czarną spódnicę 40 zł, reszta damskich ogólnie nie podobała mi się, dużo swetrów, tunik, spodni (eleganckie, dresowe), jakieś kurtki.
      Dla dzieci było sporo rzeczy. Kupiłam 2 pary spodni dla syna 104-110 czarne bojówki i szare takie elegantsze (spodni jest dużo) po 40zł i narciarskie, takie w ciapki niebieskie -50% czyli 50 zł. Były kombinezony fioletowe i spodnie narc. dla dziewczynek -50%, dla dziewczynek dużo kurtek, sweterków.
      Dla chłopców dużo cienkich bluzek z dł. rękawem po 20 zł (m.in. z dinozaurem).
      Niemowlaki kiepsko, drogo -jeansy rurki po 30 zł, pajace 1 szt. 40 zł. Dużo czapek zimowych 10 zł, bucików, rękawiczek.
      Sporo ubrań ciążowych, spodnie 60 zł, sweterki, tuniki.
      Ogólnie pytajcie w kasach o konkretne rzeczy -ja np. znalazłam te spodnie narciarskie na normalnym wieszaku bez ometkowania, ale obok przecenionego kombinezonu, nawet odwiesiłam na wieszak, ale potem wróciłam i całe szczęście smile
    • agata96134 Poznań Malta i M1 14.12.11, 08:04
      Ogólnie jestem zadowolona z wczorajszych zakupów dla syna: bluza rozpinana na 134 logg- 40 zł, bluzka w czarno-czerwone paski logg 10 zł, dwupak getrów 20 zł, chciałoby się więcej w takich cenach...
      • samanta25 Re: Poznań Malta i M1 14.12.11, 09:31
        Ja byłam w Katowicach i szukałam ubranek dla synka 3-4 lata i szczerze to mało było ubrań przecenionych. Liczyłam głównie na polarki, 2-packi bluzek z długim rękawem i niestety nie były przecenione, podobnie jak bielizna, czapki itp.
    • twarz2 Wrocław 14.12.11, 09:57
      Szukałam rozmiarów 116/122 dziewczynka i 134 chłopak.
      Magnolia - nie kupiłam nic wink
      Bielany - sukienka hello kitty za 30, bluzeczka kitty za 10, polarek w pasy za 20 i bluzeczka fioletowa za 10; dla syna kupiłam tylko za 10zł bluzkę czarną, chociaż jechałam specjalnie w poszukiwaniu dla niego spodni. Znalazłam 2 pary przecenionych na 134, ale wydały mi się strasznie szeroki ( a poza tym jakieś takie brzydkie) i nawet ich do przymierzenia nie wzięłam uncertain strasznie ciężko mi kupić jakieś spodnie (nie na gumę w pasie - nie sportowe, zwykłe dżinsy, albo sztruksy) na syna, który ma wg. mnie normalną budowę ciała (29kg/132cm). Wszystko za szerokie w biodrach i w pasie :[
      • majarzeszow twarz2 14.12.11, 10:31
        mam ten sam problem z synem na rozmiar 134. jest chudy w pasie.
        kupuje w Cubusie, sa chude i jeszcze z regulacja. tzw. slim fit.
        • twarz2 Re: twarz2 14.12.11, 13:09

> mam ten sam problem z synem na rozmiar 134. jest chudy w pasie.
          > kupuje w Cubusie, sa chude i jeszcze z regulacja. tzw. slim fit.

czekam właśnie na wyprzedaże cubusowe, może coś się uda kupić - miałam od nich pasujące sztruksy i takie czarne bawełniane, prawie eleganckie wink No, ale dżinsów jakoś ostatnimi czasy nie udało mi się tam dopasować. Jedyne jakie pasowały idealnie na młodego znalazłam w Smyku, ale Lee - w cenie jak dla mnie masakrycznej ;/
          • asiaiwona_1 reduta 14.12.11, 14:41
            wróciłam właśnie z reduty. Kupiłam trochę ciuchów dla dzieci. Cieszę się, że w końcu córki mogę ubrać w identyczne ciuszki mimo 7-mio letniej różnicy wieku big_grin No i mniejsza marzy o kapeluszu od mikołaja (spodobała jej się jedna pani w kapeluszu) i właśnie w hm był taki szarosrebrny przeceniony na 20 zł. RAjstopy gładkie 134/140 za 10 zł. Trochę spodni takich wodo i wiatroszczelnych na szelki i bez było po 40 zł. Te grubsze takie zimowe po 50 zł. Sweterków dużo. Ludzi tak sobie, ale przypuszczam że po południu będzie więcej.
            • krasulas Bytom, Zabrze 14.12.11, 16:43
              a ja jestem w miarę zadowolona...
              obkupiłam nieco moją 8latkę, ale też i siebie - na dziale do 170cm i parę rzeczy na damskim
              nie ma w czym wybierać na dziale chłopięcym - poza koszulkami z lata i koszulami po 30zł kiszka...
              zaliczyłam wczoraj/przedwczoraj 3 sklepy (2xBytom, Zabrze) - w każym różnice w asortymencie - także można było coś upolować... (pojedyncze sztuki)

• megani Kupony z Avanti 14.12.11, 18:15
                Mam pytanie czy te kupony z Avanti można wykorzystać na rzeczy przecenione? I czy są w każdej gazecie grudniowej Avanti? Widziałam u mnie w sklepie grudniowe Avanti i zaciekawiły mnie te kupony, gdyż wybieram się na przecenę do H&M.
                • asiaiwona_1 Re: Kupony z Avanti 14.12.11, 18:25
                  kupony są tylko w avanti za 5,50. W tych za 4,50 kuponów nie ma. Wydaje mi się, że to są normalne karty podarunkowe z hm, więc nie ma znaczenia czy kupujesz coś przecenionego czy nie.
    • renatusia24 Warszawa 14.12.11, 22:39
      gdzie w Warszawie najwięcej ciuszków dziewczęcych? I jak z asortymentem w Piasecznie? Chodzi mi o spodne, bluzki, bluzy i sweterki dla 3 letnich dziewczynek.

pozdrawiam

• asiaiwona_1 Re: Warszawa 15.12.11, 08:13
        w reducie wczoraj było sporo sweterków, spodni, koszul itp.
        • margaretkaaaa Re: Warszawa 15.12.11, 08:23
          W Piasecznie sporo rzeczy dla dziewczynek, ja kupiłam dla córki dwie sukienki za 30 zł każda i pidżamkę za 30 zł. Poza tym były spódniczki takie cienkie za 20 zł, spodnie dresowe Hello Kitty za 30, sukienki dzianinowe i sweterki chyba po 40 zł, bluzy polarowe, bawełniane koszulki. Ogólnie spory wybór.
          • dankadawid Re: Warszawa 15.12.11, 08:56
            A jak w Targówku dla dziewczynek? Napiszcie jak karty Avanti.
            • aga_tka81 Re: Warszawa 15.12.11, 14:15
              Ja byłam dzisiaj, karty bez problemu można łączyć.
              Wyprzedaż taka sobie, jak było coś ciekawego to np nie było rozmiaru. Ogólnie jest trochę rzeczy zawsze można coś trafić.
            • meltibi Re: Warszawa 15.12.11, 14:31
              Zrobiłam dziś zakupy na Targówku. Sporo rzeczy poprzecenianych - choć jak zwykle trzeba trochę poszukać nim znajdzie się to co komuś odpowiada. Na dziale dziecięcym jest trochę ubrań, ale ja dla moich dzieci nic nie znalazłam.
              Kupiłam tylko sobie kilka rzeczy. Płaciłam kartami z Avanti - miałam w sumie kart na 120 zł (6 szt) - można płacić kartami łącznie - dopłacałam tylko różnicę. Jakiegoś dużego ruchu w sklepie nie było - normalny ruch przedświąteczny.
          • reggaeemama Szczecin 15.12.11, 15:06
            jak sprawa wygląda w Szczecinie?
            Molo mnie interesuje
            była któraś szczecinianka?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka