mama197809 12.12.11, 14:16 Wczoraj kupiłam spódniczkę za 79,90 dzis jest przeceniona na 40zł. Myślicie że uda mi sie zwrócic towar i kupic dzis z rabatem. Jak to wygląda w praktyce? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
margaretkaaaa Re: zwrot H&M 12.12.11, 15:11 Oczywiście, w H&M jest 28 dni na zwrot, tylko metka musi być nie zerwana. Odpowiedz Link Zgłoś
samanta25 Re: zwrot H&M 12.12.11, 15:14 Koleżanka tak zrobiła i się udało, tyle że zwracał jej mąż a ona kupowała nową ps. było poczekać na przecene Odpowiedz Link Zgłoś
mama197809 Re: zwrot H&M 12.12.11, 15:32 No własnie, sprzedawczyni mogła cos szepnąc. Idę dzis wymienic, bo mnie nosi Odpowiedz Link Zgłoś
eo_wina Re: zwrot H&M 12.12.11, 17:07 Oczywiscie. Idziesz do kasy i zwracasz. Bierzesz przeceniona i jesli sie wstydzisz - idz do innej kasy i kupujesz taniej. A dlaczego sprzedawczyni mialaby szeptac? To jakas dobra znajoma? Poza tym one nie zawsze musza wiedziec, co bedzie przecenione. Odpowiedz Link Zgłoś
ksenja1 Re: zwrot H&M 12.12.11, 17:55 a ja dziś kupiłam spodnie po przecenie i zwracałam takie same tylko, że 2xdroższe oczywiście przy tym samym podejściu bez przesady, co w tym dziwnego, że wolimy wydać mniej za tą samą rzecz? Odpowiedz Link Zgłoś
luna331 Re: zwrot H&M 12.12.11, 18:07 A jeśli się wstydzisz, to dzisiaj szoruj po sukienkę (żeby nie wykupili), a tę droższą oddaj za kilka dni Zrobiłam tak kiedyś z kurtką dla mnie. Kupiłam przecenioną, żeby mieć pewność, że nikt nie wykupi, a przy najbliższej okazji oddałam nieprzecenioną. Naważniejsze, żebyś zmieściła się w tych 28 dniach, bo czasem lubią policzyć dokładnie co do dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
fredy58 Re: zwrot H&M 12.12.11, 20:29 Ja kupiłam kurtkę synowi po tyg okazało się że jest 50% taniej zadzwoniłam tel i spytałam czy mogę oddać i tą samą kupić bo na sklepie po kurtkach nie było śladu, powiedzieli że jeśli nie ma śladów użytkowania nie ma problemu i oddali mi prawie 70 zł Odpowiedz Link Zgłoś
alkara Re: zwrot H&M 12.12.11, 20:33 Ja słyszałam kiedyś, że niby w H&M mają taki regulamin że zwrot musi 1 dzień u nich w szafie poleżeć, i wtedy jest problem jak drugiego takiego rozmiaru w sklepie nie ma Ale czy to jest prawda to nie wiem ja poszłam kiedys po całości i oddałam Pani spodnie z zaznaczeniem że od razu je kukuję, Pani mówiła, że niby nie mogą tak robić a potem jednak przyjęła i sprzedała Odpowiedz Link Zgłoś
ewcia1980 Re: zwrot H&M 12.12.11, 21:29 alkara napisała: > Ja słyszałam kiedyś, że niby w H&M mają taki regulamin że zwrot musi 1 dzień u > nich w szafie poleżeć, i wtedy jest problem jak drugiego takiego rozmiaru w skl > epie nie ma Nie wiem jak to jest w H&M ale miałam podobną sytuację w Orsey'u. Kupiłam kurtkę a po 2 dniach okazało się, że jest przeceniona o 50 %. Chciałam oddać i kupić po przecenie ale jakbym oddała to mogłabym tą sama kupić dopiero następnego dnia bo , jak mi panie wyjaśniały, dopiero następnego dnia będzie znowu na stanie sklepu (czy jakoś tak). Dobrze, że w sklepie była jeszcze jedna taka sama kurtka w moim rozmiarze. Wymiana - bez problemu. Odpowiedz Link Zgłoś