12.12.11, 14:16
Wczoraj kupiłam spódniczkę za 79,90 dzis jest przeceniona na 40zł. Myślicie że uda mi sie zwrócic towar i kupic dzis z rabatem. Jak to wygląda w praktyce?
Obserwuj wątek
    • margaretkaaaa Re: zwrot H&M 12.12.11, 15:11
      Oczywiście, w H&M jest 28 dni na zwrot, tylko metka musi być nie zerwana.
    • samanta25 Re: zwrot H&M 12.12.11, 15:14
      Koleżanka tak zrobiła i się udało, tyle że zwracał jej mąż a ona kupowała nową
      ps. było poczekać na przecene wink
      • mama197809 Re: zwrot H&M 12.12.11, 15:32
        No własnie, sprzedawczyni mogła cos szepnącwink. Idę dzis wymienic, bo mnie nosiwink
        • eo_wina Re: zwrot H&M 12.12.11, 17:07
          Oczywiscie. Idziesz do kasy i zwracasz. Bierzesz przeceniona i jesli sie wstydzisz - idz do innej kasy i kupujesz taniej. A dlaczego sprzedawczyni mialaby szeptac? To jakas dobra znajoma? Poza tym one nie zawsze musza wiedziec, co bedzie przecenione.
          • ksenja1 Re: zwrot H&M 12.12.11, 17:55
            a ja dziś kupiłam spodnie po przecenie i zwracałam takie same tylko, że 2xdroższesmile oczywiście przy tym samym podejściusmile bez przesady, co w tym dziwnego, że wolimy wydać mniej za tą samą rzeczsmile?
            • luna331 Re: zwrot H&M 12.12.11, 18:07
              A jeśli się wstydzisz, to dzisiaj szoruj po sukienkę (żeby nie wykupili), a tę droższą oddaj za kilka dni smile
              Zrobiłam tak kiedyś z kurtką dla mnie. Kupiłam przecenioną, żeby mieć pewność, że nikt nie wykupi, a przy najbliższej okazji oddałam nieprzecenioną.
              Naważniejsze, żebyś zmieściła się w tych 28 dniach, bo czasem lubią policzyć dokładnie co do dnia.
              • fredy58 Re: zwrot H&M 12.12.11, 20:29
                Ja kupiłam kurtkę synowi po tyg okazało się że jest 50% taniej zadzwoniłam tel i spytałam czy mogę oddać i tą samą kupić bo na sklepie po kurtkach nie było śladu, powiedzieli że jeśli nie ma śladów użytkowania nie ma problemu i oddali mi prawie 70 zł smile
              • alkara Re: zwrot H&M 12.12.11, 20:33
                Ja słyszałam kiedyś, że niby w H&M mają taki regulamin że zwrot musi 1 dzień u nich w szafie poleżeć, i wtedy jest problem jak drugiego takiego rozmiaru w sklepie nie ma sad Ale czy to jest prawda to nie wiem ja poszłam kiedys po całości i oddałam Pani spodnie z zaznaczeniem że od razu je kukuję, Pani mówiła, że niby nie mogą tak robić a potem jednak przyjęła i sprzedała smile
                • ewcia1980 Re: zwrot H&M 12.12.11, 21:29
                  alkara napisała:
                  > Ja słyszałam kiedyś, że niby w H&M mają taki regulamin że zwrot musi 1 dzień u
                  > nich w szafie poleżeć, i wtedy jest problem jak drugiego takiego rozmiaru w skl
                  > epie nie ma sad

Nie wiem jak to jest w H&M ale miałam podobną sytuację w Orsey'u.
                  Kupiłam kurtkę a po 2 dniach okazało się, że jest przeceniona o 50 %.
                  Chciałam oddać i kupić po przecenie ale jakbym oddała to mogłabym tą sama kupić dopiero następnego dnia bo , jak mi panie wyjaśniały, dopiero następnego dnia będzie znowu na stanie sklepu (czy jakoś tak).
                  Dobrze, że w sklepie była jeszcze jedna taka sama kurtka w moim rozmiarze.
                  Wymiana - bez problemu.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka