Dodaj do ulubionych

Najlepsze gry na XBOX

30.12.11, 13:26
Jakie są Wasze ulubione gry? Są dość drogie więc przed zakupem chętnie dowiem się od Was czy się podobają. Szukałam wątków ale znalazłam tylko to a tam mało forum.gazeta.pl/forum/w,583,131200559,131200559,jakie_gry_XBOX_250GB_KINECT_dla_4_8_lat_i_rodzicow.html

Moje chłopaki 3 i 6 lat uwielbiają Fruit Ninja i oczywiście Kinect Sports 2,
sobie kupiłam Zumba ale na razie nie nadążam z krokami...

Zastanawiam się nad kupieniem Once upon a monster albo Rabbids - ktoś ma?
Obserwuj wątek
    • patatajowa Re: Najlepsze gry na XBOX 30.12.11, 13:40
      kupiłam Ciasteczkowego i Elmo wink
      ale moj 5-latek angielskiego nie zna i sie nudzi bo nie wie co mowią postacie.
      musze siedziec obok, wsłuchiwac sie w ich seplenienie wink i tłumaczyc co trzeba teraz robic.
      w tej czesci gdzie trzeba sie wspinac na drzewo,skakac czy wybierac strój jest ok ale ogólnie myslałam ze bedzie lepiej za ta cene.
      rabbids wlasnie sciagam demo zobacze co to jest smile
      • mama_pyzuni Re: Najlepsze gry na XBOX 30.12.11, 14:11
        Do wspólnej zabawy moje dzieci włączają Kinect Adventure i kinect sports - mają częśc I i II, przed chwilą ich pytałam którą wolą i oboje odpowiedzieli, że zdecydowanie "jedynkę" (właśnie rywalizują w rzucie oszczepem smile )
        Oddzielnie grają - syn w MOTO GP i FORZA 3(ma pełne wersje)+ inne samochodówki - dema(ale to już gry na pada), córka lubi demo NBA.
        Mają jeszcze pełna wersję Harrego Pottera, ale jakoś nie wzbudza zainteresowania i chyba sprzedam ją na allegro.
        • mama_pyzuni Re: Najlepsze gry na XBOX 30.12.11, 14:13
          Syn ma 6 lat, córka 9, najmłodszy na razie przygląda się tylko jak starsi grają.
      • mita7 Ciasteczkowy 30.12.11, 16:12
        Dzięki,
        na razie upieram się że póki chłopaki małe to będziemy kupować tylko gry na kinect.
        Szkoda, że nie ma wersji polskiej Elmo. Gdyby się chociaż dało demo ściągnąć i spróbować.
        A sport sezon pierwszy już zamówiłam smile
        Mam teraz konto Gold bo myślałam że będzie więcej wersji demo ale jakoś nie zauważam różnicy. Pewnie się je kupuje tylko do grania w sieci.
    • asiad13 Re: Najlepsze gry na XBOX 30.12.11, 14:15
      Dla mojej córki numer 1 to Kinectimals, uwielbia swojego tygryska i urządzać domek, lubi też Lego - piraci z Karaibów, wciągająca całą rodzinę.
    • agni71 Re: Najlepsze gry na XBOX 30.12.11, 16:04
      Moje córki dostały:
      5-latka Kinectimals
      7-latka Disneyland adventure
      9-latka Kinect Adventure

Wszystkie sa bardzo zadowolone ze swoich gier, jak dla mnie chyba Kinect Adventure najfajniejsza dla dzieci tak od 7 lat.... Myslę, ze Kinect sports, którego jeszcze nie mamy, tez byłoby u nas b. popularne smile
      • magma_pl Re: Najlepsze gry na XBOX 30.12.11, 19:00
        mojego 4 latka kinectimals nudzi,chodz ja ją lubię smile woli Kinect Adventure. za to mały i 14 latek oraz każdy kto przyjdzie uwielbiają dance central 2
    • inia25 Re: Najlepsze gry na XBOX 31.12.11, 00:40
      ustawiam według kolejności:
      1. sport cz. 1
      2. Adventures
      3. Dance Central
      4. Sport cz.2
      5. Disneyland

Moim zdaniem sport 1 jest najlepszy. A Disneyland to mega porażka - dziecko nie jest w stanie samo przechodzić po parku - nie jest w stanie manewrować postacią. Dorosły tez ma z tym problemy.
      Moje dziecko ma 8 lat.
      • agni71 Re: Najlepsze gry na XBOX 31.12.11, 12:13
        A Disneyland to mega porażka - dziecko nie
        > jest w stanie samo przechodzić po parku - nie jest w stanie manewrować postaci
        > ą. Dorosły tez ma z tym problemy.
        > Moje dziecko ma 8 lat.

serio? Moja 7,5-latka sobie radzi smile Chociaz i tak najczęściej korzysta z mapy i przechodzi bezpośrednio do atrakcji/gier.
        • inia25 Re: Najlepsze gry na XBOX 31.12.11, 15:48
          agni71 napisała:

> serio? Moja 7,5-latka sobie radzi smile Chociaz i tak najczęściej korzysta z mapy i przechodzi bezpośrednio do atrakcji/gier.

a no tak na skróty to spoko, ale samo manewrowanie postacią jest naprawdę trudne uważam. A poza tym szkoda, że nie ma polskiej wersji. Dziecko moje nie nadąża z czytaniem niestety.
          • agni71 Re: Najlepsze gry na XBOX 31.12.11, 23:28
            Tez żałuję, ze nie ma polskiej wersji...
          • e-olenka Re: Najlepsze gry na XBOX 02.01.12, 14:43
            Jeśli chodzi o disneyland adwentures to i moje dziecko nie łapie jak trzeba robic zadania, żeby odblokować poszczególne poziomy, jakoś udało nam sie odblokować 2 poziomy, reszty nie, cały czas chce jakiejś kokardki i książeczki z obrazkami, ale ja nie wiem jak to zrobić, gdzie moge przeczytać/ zobaczyć jak tego dokonać. Dla mnie to nieco dziwna ta gra z chodzeniem po parku, chyba jej nie rozumiem sad
            • inia25 Re: Najlepsze gry na XBOX 02.01.12, 15:06
              e-olenka napisała:

> Dla mnie to nieco dziwna ta gra z chodzeniem po parku, chyba jej nie rozumiem sad

o właśnie właśnie mam takie same odczucia. Gra jest dziwna smile
    • gaja246 Re: Najlepsze gry na XBOX 24.11.14, 21:13
      Odświeżam wątek. Jakie są wasze ulubione gry?
      • slonko1335 Re: Najlepsze gry na XBOX 24.11.14, 21:17
        U nas królują kinect sporty, dzieciaki-kinect adventures, kinect party i czasami króliki ale sporty zdecydowanie najczęsciej w użyciu.
      • magdagg2 Re: Najlepsze gry na XBOX 24.11.14, 21:34
        a motion explosion ktos ma? fajna? bo sie zastanawiam czy kupic
        i jeszcze adidas micoach by mnie interesowalo. ktos moze cos napisac o tych dwoch grach?
        • dammma Re: Najlepsze gry na XBOX 29.11.14, 19:33
          Większość z tych gier mamy + jakieś wyścigowe i na pady. Problem, że chciałoby się coś nowego a nie ma za bardzo co. Mój 8 latek z Disneylandem radzi sobie sam, chodź polski by się przydał, bo z tekstem czasem nie nadąża. Przed chwilą, jak go zapytałam o tą grę, to powiedział, że jest łatwa i dla małych dzieci, ale on raczej bystrzak w tych sprawach. Mój syn i jego koledzy uwielbiają SKATE 3, ale to na pady - na xboxa a nie na kinecta a pewnie o takie gry Wam chodziło.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka