Dodaj do ulubionych

Wójcik online-skąd nr konta do zapłacenia?

13.01.12, 20:21
Kupiłam kilka rzeczy na stronie internetowej i nie moge nigdzie dostrzec nr konta na który mam za zakupy zapłacićsmile)Dostałam meilem potwierdzenie zakupów i tyle.Przejrzałam stronę i nie wiem co robić?Czekać,aż mi przyślą?A może wiecie,gdzie ten nr się ukrył?
www.wojcikonline.pl/
Obserwuj wątek
    • leneczkaz Re: Wójcik online-skąd nr konta do zapłacenia? 13.01.12, 20:31
      Ooo może jeszcze nie poszłaś i powiesz mi czy Wójcikowy rozm. 74 będzie dobry na 10-12 m-cy? Tak średnio, bo wiadomo, że dzieci rosną różnie... Oni mają większe rzeczy czy mniejsze bo już dawno nic nie kupowałam tam.
    • antomi Re: Wójcik online-skąd nr konta do zapłacenia? 13.01.12, 21:02
      mialam ten sam problem- napisałam do nich maila ( dane z kontakt) i prędziutko przysłali nr konta i wszelkie dane do przelewusmile
      • mama_amelii Dzięki ,napiszę do nich:) 14.01.12, 08:47

• mama_amelii leneczkaz 14.01.12, 08:47
      Moja 15 miesięczna córka nosi 80 i ma zapas,a jest raczej w sam raz,waży 10 kg.Jeśli chodzi o rozm 74 (9-12 m-cy) to na lato ciuszki powinny byc dobre(ja na lato kupuje 86,bo letnie ciuchy wydają się większesmileDzieci rosną w róznym tempie,więc nie obkupywałabym się na Twoim miejscu dla malutkiej(bo gdzies w jakimś watku widziałam,że szybko nadrabiasmile
      Wójcik ma w miarę dużą rozmiarówkę,tak jak H&M.
      • leneczkaz Re: leneczkaz 14.01.12, 10:08
        Liczyłam, że 74 to zima u nas wink
        Dobra, nie kupuję, bo i tak mam 4 kartony ciuchów dla Lenki oczekujących... No ale cóż, marzenie o posiadaniu dziewczynki spełnione tongue_out
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka