18.01.12, 16:04
Czy ktoś wie jak z przecenami na dziale dziecięcym? Jakiś czas temu słaba była ta przecena. Jak jest teraz?
Obserwuj wątek
    • malwina79 Re: Zara kids 19.01.12, 17:36
      Możesz zobaczyć na www.zara.com. Masz podane wszystkie aktualne ceny
      • lolapalola Re: Zara kids 19.01.12, 20:15
        Jest juz taniej po raz kolejny ja polowalam na kurtke byla wczesniej za 79 pozniej za 69 a teraz kupilam za 55 chyba juz taniej nie beda i rozmiarowka coraz mniejszy wybor wiec wzielam.
        • persa1 Re: Zara kids 19.01.12, 21:50
          Fakt taniej, sprawdzilam na stronie
          a jak z ciszkami dla dziewczynki na 7-8, 9-10?
          zostalo jeszcze cos?
          warto jechac, mam dosc daleko i stad pytanie
          interesuja mnie sukienki , spodniczki i kurtki
          • lolapalola Re: Zara kids 19.01.12, 21:55
            W zlotych tarasach widzialam sporo tych wiekszych rozmiarow kurtki napewno te po 59 zł i bluzki spodnic nie ogladalam wiec nie wiem.
            • persa1 Re: Zara kids 20.01.12, 21:55
              dziekuje, moze jutro sie przejade i jeszcze cos dostane wink
        • paramecium Re: Zara kids 20.01.12, 10:21
          Zastanawiałam się nad kupnem poniższej kurtki ale zalecenia prania mnie odstraszyły. Czyścić benzyną, czyli nie można wrzucić do pralki. Trochę kijowo.

www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/pl/en/zara-W2011-s/163112/386143/QUILTED%2BFLEECE%2BCOAT
          • agni71 Re: Zara kids 20.01.12, 12:00
            A gdzie ty widzisz wyłączne czyszczenie benzyną? Bo ja widzę pranie w 30 stopniach na delikatnym cyklu (machine wash max 30 C short spin).
            • paramecium Re: Zara kids 20.01.12, 13:33
              Na wewnętrznej metce kurtki, w sklepie. Teraz nie jestem pewna, czy to jest ten sam krój, ale materiał identyczny z tym z zalinkowanej kurtki. Już stałam w kolejce, żeby ją kupić ale informacja o czyszczeniu benzyną, czy czymś podobnym mnie odstraszyła. Nie chodzi mi o benzynę, chodzi mi wygodę użytkowania kurtki. Piorę kurtki córki kilka razy w sezonie.
              Jest taka opcja, że w sklepie wystawiają więcej towaru niż pokazują na stronie. Możliwe.
              • agni71 Re: Zara kids 20.01.12, 19:26
                Wydaje mi się, ze jednak nieuwaznie spojrzałas na metkę. Z ciekawości sprawdziłam na stronie www sposób czyszczenia wszystkich kurtek (z pominięciem płaszczyków wełnianych i cienkich kurtek nieprzemakalnych) i tylko tej nie mozna prać (zreszta z metki wynika, że w ogóle nie mozna jej czyścić wink. Niektóre kurtki, oprócz prania w 30 C, mają opcje czyszczenia chemicznego.

www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/pl/en/zara-W2011-s/163112/387989/PATENT%2BLEATHER%2BPARKA
                • paramecium Re: Zara kids 21.01.12, 09:47
                  Okej, nie będę się spierać. Ale radzę kupującym w sklepie spojrzeć na zalecenia prania. Żeby się nie zdziwić.
                  • kornnella Re: Zara kids 21.01.12, 10:41
                    paramecium napisała:

> Okej, nie będę się spierać. Ale radzę kupującym w sklepie spojrzeć na zalecenia
                    > prania. Żeby się nie zdziwić.

Hmm może sama sprawdz w sklepie dokładnie to co trzymasz w ręce a się zdziwisz. Moje dziecko ma podobną "błyszczącą puchatą" z Zary i az przez ciekawość sprawdziłam na metce ma pranie w 30 st, prasowanie w 110 i ZAKAZ czyszczenia chemicznego
                    • paramecium Re: Zara kids 21.01.12, 11:33
                      W sumie nie chodzi mi o nic innego, tylko o to, żeby sobie przeczytać zalecenia prania kurtek ( nie tylko z Zary) zanim się je kupi. Ja nie kupiłam, bo na metce były zalecenia, które mi nie pasowały. Jak pisałam nie jestem pewna, czy to była ta zalinkowana, pewnie nie, skoro na stronie są inne zalecenia prania niż na tej sprawdzanej przeze mnie w sklepie. Jak będę tam w Zarze, to z należytą skrupulatnością i uwagą jeszcze raz przeczytam.
                      Jeszcze coś, na metce kurtki, którą oglądałam, nie znalazłam oznaczeń symbolicznych dotyczących prania. Tylko informację o tej benzynie.
                      • bogna_78 Re: Zara kids 21.01.12, 16:40
                        dziewczyny, a jak jest ze zwrotem przecenionych rzeczy? da się? bo widzę, że płaszczyk, który kupiłam po 99 zł (przeceniony z 149) jest teraz po 69 zł. ciekawe, czy da się zwrócić, i kupic ponownie po nowej cenie?smile
          • mardini Re: Zara kids 21.01.12, 17:14
            Na niem.Zarze jest napisane,ze mozna ja w pralce prac do 30 st i krotko wirowac,prac chem. tez mozna www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/de/de/zara-W2011-r/178106/386143/MANTEL%2BMIT%2BFLEECEFUTTER
    • zebraw-paski Re: Zara kids 20.01.12, 12:53
      Byłam dzisiaj w Arkadii i kupiłam kilka ślicznych bawełnianych bluzek z nadrukami, aplikacjami po 19.90. Rozmiary przebrane, najwięcej (i najładniejsze) na 2-3 i 3-4 lata ale też pojedyncze sztuki. Poza tym nic ciekawego nie rzuciło mi się w oczy.
      • mama_amelii Re: Zara kids 20.01.12, 14:43
        Dzisiaj kupiłam pomarańczowe spodnie na podszewce za 29,90(super na prezyszłą zimę i jesień dla córki),bawełniane bluzeczki dla młodszej po 9,90.
        • angie07 Re: Zara kids 21.01.12, 21:38
          U nas bardzo przebrane ubranka, dawno nie pamiętam takiego małego wyboru, bluzki tanie ale małe do 2-3 lata albo duże 11-12 lat. kupiłam synowi spodnie ale nie jeansy i córce czapki tyle. Z rzeczy na stronie na które się napalilam nie bylo nic, sorki za znaki pisze z nowego telefonu.
          • a-e-p Re: Zara kids 21.01.12, 23:02
            Jestem b zadowolona bo starszej córce kupiłam oficerki z chwościkami za 80zł i bluze za 30zł (na 152cm okazała sie za mała i wziełyśmy 164cm - szok...), dla obydwu rajstopy prązkowane gładkie (tylko takie lubimy) w różnych kolorach po 9.90, a sobie skórzane balerinki za 50zł. Mozna u nas jescze cos ciekawego znaleźć.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka