igmaj 06.02.12, 13:56 Jaki kask rowerowy możecie polecić dla dwulatka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beata_17 Re: Kask rowerowy 06.02.12, 15:46 ja kupuje firmy Author, lekkie, z regulacja owodu, zabezpieczeniem przed przytrzasnieciem skory przy zapinaniu i przede wszytkim moglam je przymierzyc dziecku na glowe przed kupnem) najlepiej idz do sklepu sportowego, rowerowego i zobacz co maja itp. Odpowiedz Link Zgłoś
kinga_owca Re: Kask rowerowy 06.02.12, 17:21 Mój miał z decathlonu jeszcze chyba będzie dobry na ten sezon Odpowiedz Link Zgłoś
eo_wina Re: Kask rowerowy 06.02.12, 17:23 Moi chlopcy, w tym jeden trzylatek, ale jezdzacy juz podczas minionych wakacji maja rowery i kaski z Decathlonu. Odpowiedz Link Zgłoś
eo_wina Re: Kask rowerowy 06.02.12, 17:32 Moj maluch ma dokladnie ten: www.decathlon.com.pl/PL/kiddy-basic-20723282/ Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenca78 Re: Kask rowerowy 06.02.12, 18:08 Dla dwulatka kupowałam w GO Sport, z regulacją obwodu, więc jeszcze będzie dobry na ten sezon. Dokładnie taki: www.rowerekbiegowy.pl/kaski-rowerowe/87-kask-dzieciecy-b-skin-kidy-pro-2-twirly-blekitny.html Odpowiedz Link Zgłoś
mak-111 Re: Kask rowerowy 06.02.12, 19:48 moj mllody ma taki sam z go sportu. latem mial 18 m-cy i kask byl troche za duzy. Odpowiedz Link Zgłoś
listopadowka2008bis Re: Kask rowerowy 06.02.12, 23:40 Przede wszystkim kask firm, ktore sie zajmuja produkcja tego typu akcesoriow i odpuscic sobie sieciowkowe czy z bohaterami bajkowymi. Ja przerabialam temat rok temu i wowczas z wielu rozmow ze 'specami' wyszlo, ze warto zawezic nasze poszukiwania do firm giro, kellys (troche nizsza polka), met budy ( troche nizsza polka), lazer, uvex. Ostatecznie wybralam lazer, bo mi ktos uvexa zwinal sprzed nosa Uvexy dla takich malych dzieci ciezko dostac. Naturalnie najlepiej przymierzyc, ale nie zawsze jest mozliwosc, bo sklepy rowerowe rzadko maja po wiecej niz jednym kasku, a z dwulatkiem to roznie bywa. Wiekszosc z tych kaskow ma regulacje w obrebie kilku cm, wiec starcza na kilka lat. Moim zdaniem na takim produkcie nie warto oszczedzac. Odpowiedz Link Zgłoś
merci77 a firmy SPOKEY? 29.03.12, 23:02 zna któras? o taki np. www.sportxtreme.pl/produkt/8811/spokey-kask-dzieciecy-regulowany-funny-bike---smileys-roz-s---l-1szt Odpowiedz Link Zgłoś
listopadowka2008bis Re: a firmy SPOKEY? 29.03.12, 23:05 firma spokey to taka taniocha - zarowno kaski, jak i hulajnogi. To bardziej wyglada, niz sluzy. Wazne w kasku, zeby byl wykonany metoda in-mold (obie czesci ze soba zgrzane). Takie za 30 pln raczej takie nie sa. Choc przyznaje, ze ladne wzornictwo. Odpowiedz Link Zgłoś