muta001 06.02.12, 20:48 Sporo jest tych rajstop na allegro. Ładne wzorki mają, cena tez nie najgorsza. Zupełnie ich nie znam i nie wiem czy warto kupić Jak się mają te rajstopki do woli czy rewonu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malowanka06 Re: Rajstopy YO! YORKER 06.02.12, 20:51 Jak dla mnie są bardziej sztuczne, kolorystyka ładna ale wolę też można znaleźć atrakcyjną cenowo. Szybciej też się kurczą podczas prania. Odpowiedz Link Zgłoś
pelasia_0 Re: Rajstopy YO! YORKER 06.02.12, 20:58 Moim zdaniem beznadziejne są te rajstopy. Kupiłam je raz i nigdy więcej! Strasznie szybko się zmechaciły Odpowiedz Link Zgłoś
emma6666 Re: Rajstopy YO! YORKER 06.02.12, 21:34 Kupiłam raz i nigdy więcej nie kupię, w krótkim czasie rozciągnęły się w części zadniej tak że nie były zdatne do noszenia. Odpowiedz Link Zgłoś
magata.d Re: Rajstopy YO! YORKER 06.02.12, 21:48 Przez jeden sezon byłam zadowolona, niektóre się rozciągnęły, ale nie wszystkie. Po sezonie dziecko i tak wyrasta. Odpowiedz Link Zgłoś
eo_wina Re: Rajstopy YO! YORKER 06.02.12, 22:32 Niestety, po pierwszym praniu sa juz zmechacone i szybko sie kurcza Odpowiedz Link Zgłoś
blaszany_dzwoneczek Re: Rajstopy YO! YORKER 06.02.12, 23:26 Jedno, dwa prania i rajstopy nie nadawały się do noszenia. Nogawki się znacznie zbiegły, a na pupie się tak rozciągnęły, że zjeżdżały co i rusz. Poza tym faktycznie szybko się zmechaciły, bardziej niż inne rajstopy. Najgorsze rajstopy jakie miała moja córka. Odpowiedz Link Zgłoś
listopadowka2008bis Re: Rajstopy YO! YORKER 06.02.12, 23:43 ja tez potwierdzam. Skarpetki mielismy i byly bardzo okey. Rajstopy - porazka. Gumka na gorze szybko sie wyrabia i calosc zjezdza. Kurcza sie i mechaca juz po jednym praniu. Zdecydowanie bardziej wole rajstopki woli, choc tez szalu nie ma. Na razie caly czas jestem na tropie dobrych rajstop, ktore nie kosztuja 30 pln za pare Odpowiedz Link Zgłoś
gaja246 Re: Rajstopy YO! YORKER 07.02.12, 00:00 Rajstopy Yorker kupiłam pierwszy i ostatni raz, beznadziejna jakość. Wola- niby fajna bawełna a szybko nam się zmechaciły, według mnie nie warte swojej ceny. Teraz moje dziewczyny noszą tylko Rewon, dla mnie genialne rajstopki, świetna bawełna, nic się z nią nie dzieje po praniu, tylko ciężko je u mnie dostać stacjonarnie. Za to skarpetki Yorker mamy te antypoślizgowe i są ok. Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: Rajstopy YO! YORKER 07.02.12, 10:33 szkoda na nie kasy, tak jak dziewczyny wyzej napisaly, mechaca się szybko. Skarpetki mają lepszej jakości. rajstopy wola w tekstil markecie sa w regularnej cenie po 9,99 a w tym roku na promocjach u nich były wola i gatta po 7,99. Odpowiedz Link Zgłoś
8andy8 Re: Rajstopy YO! YORKER 07.02.12, 11:32 Beznadziejne - mechacą się i rozciągają błyskawicznie. Poza tym nie dokładnie były uszyte tzn, miały w jednej nogawce piętę na wierzchu stopy ;/ Z cenkich rajstop polecam rajstopy Wola. Odpowiedz Link Zgłoś
misia53 Re: Rajstopy YO! YORKER 07.02.12, 19:00 Beznadzieja totalna!!!rozciagnely sie na metry. Ja polecam cocodrillo, nie rozciagaja sie , i nie farbuja Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanka79 Re: Rajstopy YO! YORKER 07.02.12, 19:34 Kupiła córce dwie pary na próbę. Strasznie szybko się zmechaciły. W zasadzie dwa, trzy prania i po rajstopach. Nie warto. Z tańszych kupuję Agmi allegro.pl/92-98-rajstopy-rajstopki-bawelniane-agmi-pr-pl-i2101403176.html Odpowiedz Link Zgłoś