08.02.12, 10:27
Ponieważ ostatnio czytam, że znowu ceny produktów dziecięcych wzrosły, chce polecić zakupy na amazon.de dla tych którzy mają daleko do granicy niemickiej.

My kupujemy dla maluszka produkty Babylove to jest marka Drogerii DM, produkty są naprawdę dobre. Ja akurat kupuję przede wszystkim produkty BIO, pieluszki ECO, ale pozostałe produkty do kąpieli, kremiki na wiatr, kremy na lato, wkładki laktacyjne!!! 1,39 za 30 sztuk a nie jak u nas min 15 PLN.

Kaszki 4 ziarna są bez dodatku cukru!!! U nas można zapomnieć o takich produktach.

Mleko BIO 3 już od 10 m-ca 500g kosztuje w przeliczeniu na złote 13 PLN!!!

Nie wysyłałam paczki jeszcze do polski ale myslę, że przy dużych jednorazowych zakupach to się opłaci, na samych wkładkach laktacyjnych, mleku i kaszce można zaoszczędzić.

Przyznam się szczerze, że chciałabym wspierać polskie produkty, ale to co jest u nas dostępne i tak należy do międzynarodowych koncernów a one z przyjemnością podają nam takie ceny jakie widzimy, dla przykładu wkładki laktacyjne NUK w polsce 15PLN kiedyś kupiłam w promocji 60 sztuk za 16 PLN a w Niemczech w DM 1,79 EUR... no to się wkurz.... Ciekawe prawda, Bella też taniej nie może wyprodukować??? Tesco były po 6 PLN ale szybko znikają i już nigdy nie udało mi się kupić.

Babylove polecam, chciałam by weszli na Polsce, ale nie byli zainteresowani, pewnie by też ceny podniesli, zostaje nam amazon lub bezpośrodnio wyjazd. Dla zainteresowanych podaję stronę
www.dm-drogeriemarkt.de/cms/servlet/segment/de_homepage/
Aha pozostałe produkty typu Alana, Balea też są super, można przy okazji kupić, jakieś kremy, mydła herbatki, ceny są atrakcyjne.

powodzenia
Natalia
Obserwuj wątek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka