Dodaj do ulubionych

prezent dla 3-latki

10.02.12, 17:12
Za tydzień moja córeczka kończy trzy latka.Zastanawiam się nad prezentem.Myślę,że fajnie bawiłaby się kuchnią (taką dużą).Proszę ,doradzcie mi czy to dobry prezent a jeśli tak to jaką wybrać (która się sprawdziła)?
Obserwuj wątek
    • karinaxy80 Re: prezent dla 3-latki 10.02.12, 21:03
      bajkowykuferek.bazarek.pl/opis/657606/miele-kuchnia-gourmet-international-klein-9096.html my mamy tę kuchnię. Kupiliśmy na allegro. Zbiorowy prezent bo dość droga. Jest rewelacyjna . Maja Mała ma ponad 3 latka i już rok się nią bawi. Bardzo solidny plastik, stabilnie stoi. Jest dość wysoka. Klein ma też inne kuchnie mniejsze. Polecam tę firmę.
    • kugorki Re: prezent dla 3-latki 10.02.12, 21:40
      Ja bym poleciła sklep
      allegro.pl/smoby-sklep-supermarket-elektr-wozek-wysylka-24h-i2100382703.html
      ten akurat jest dramatycznie drogi, ale widzę, że jest to bardzo rozwojowa zabawka

moje córki mają kuchnię do dyspozycji u babci i tam się świetnie bawią, ale w domu głównie improwizowana zabawa w sklep wink
      • alkara Re: prezent dla 3-latki 10.02.12, 22:14
        A ja polecam kuchnię drewnianą z Ikei np. Jest na pewno warta swej ceny, niezniszczalna i ładna. Kuchnia jest cięzka więc nie lata po całym pomieszczeniu. U nas po roku urzytkowania wygląda jak nowa.
        • ivaz Re: prezent dla 3-latki 10.02.12, 22:30
          Ja też postawiłam na drewnianą, moja była o wiele tańsza od ikeowskiej.
          https://fotoforum.gazeta.pl/photo/2/uc/ya/bphf/BQHVukQBVNwBedAx1B.jpg
    • renatusia24 Re: prezent dla 3-latki 10.02.12, 23:12
      My rok temu kupiliśmy małą i tanią kuchnię (coś ok 70 zł), dziewczyny bawią się nią już rok. Problem jest taki, że faktycznie lata po całym domu. Jak się rozleci to też drewnianą kupię.
    • marcino827 Re: prezent dla 3-latki 11.02.12, 10:49
      Nasza córka kiedyś dostała jakąś chińską, to co chwilę coś od niej odpadało, jak nie drzwiczki od piekarnika to stopki na której stała. Tu są fajne kuchnie dla dzieci. Bardzo dobre są kuchnie Tefal, są wykonane z dobrego plastiku i są stabilne taką właśnie kupiliśmy drugą, koszt ok 180 zł.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka