Dodaj do ulubionych

łózko dla dzieciak - kritter czy hensvik ??

19.02.12, 15:55
waham sie pomiędzy białym Kritter a biały Hensvik
hensvik wydaje mi się fajniejszy by jest listwa i dziecko nie dotyka ściany

tylko hensvik tylko na allegro bo na stronie IKEA juz go nie widzę a kritter w ciągłej sprzedaży jest
Obserwuj wątek
    • nimeska *dziecka :) 19.02.12, 15:57
      .
      • gwen_s Re: *dziecka :) 19.02.12, 20:01
        mi bardziej podoba się kritter, kuzynka ma dla syna i póki co jest bardzo zadowolona.
      • aannnnaa80 Re: *dziecka :) 19.02.12, 20:27
        M mamy hensvik. zawsze mi się podobało to łóżeczko. kupiłam jeszcze w Ikei gdy było info ze końcówka kolekcji. Jestem zadowolona
    • krasulas Re: łózko dla dzieciak - kritter czy hensvik ?? 19.02.12, 21:06
      a Gulliver? dostępne w sklepie...
      drogie, ale również ma zabezpieczenie przed ścianą
      i można z niego zrobić kanapę w ciągu dnia dodtkowo dodając poduchy pod ścianę

teraz doszło jeszcze Sundvik - w stylu nieco królewskimsmile
      fajne... podobne do starego bodajże Leksvika (moja córka w takim śpi/nie spada)
      • tulcia Re: łózko dla dzieciak - kritter czy hensvik ?? 19.02.12, 23:53
        Moja coreczka ma Krittera i bardzo jest zadowolona. Mi sie ono najbardziej podobalo z malych lozeczek. Starsza ma to wieksze rozsuwane.
        • afroddytta Re: łózko dla dzieciak - kritter czy hensvik ?? 20.02.12, 22:06
          Mam dwa krittery sosnowy 2,5 roku i biały 4 mies. i sosnowy jest oczywiście nieco powgniatany, ale wygląda ok, na tym białym (śpi w nim 5 latek) jest już jakieś uderzenie, zadrapanie i bardziej rzuca się w oczy, może ten hensvik są lepszej jakości. Obawiam się tylko,ze ta dodatkowa deska będzie narażona na największe otarcia i może szybciej zrobić się brzydka-zejść, zetrzeć się ta biała okleina.
          • zielono_mi_15 Re: łózko dla dzieciak - kritter czy hensvik ?? 20.02.12, 22:18
            Mamy Gullivera. Mogę polecić. Moim zdaniem lepiej wykonane niż Kritter.
            Warto obejrzeć na żywo przed zakupem.
            • nimeska Re: łózko dla dzieciak - kritter czy hensvik ?? 28.02.12, 13:27
              dziekuje za ooinie
              chyba sie na hensvika zdecyduje
    • igguana2 Re: łózko dla dzieciak - kritter czy hensvik ?? 29.02.12, 09:17
      a czy ktoś ma takie łóżeczko www.pietrus.pl/produkt-436.html ? Szukam opinii na temat tej firmy i łóżka, ale nic nie mogę znaleźć PIĘTRUS KAROL.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka