Dodaj do ulubionych

ImageShack - pytanie techniczne

28.02.12, 12:26
Czy jest możliwość przycinania zdjęć (crop) w tym programie? Jakoś nie mogę znaleźć takiej opcji. Chodzi o zdjęcia do allegro, zamieszczałam je wcześniej na Picasa ale czasami się zdarzało, że zdjęcia z Picasa okresowo nie wyświetlały się na allegro. Z imageshack jest ok ale brakuje mi opcji przycinania.
Obserwuj wątek
    • malibu_stacy Re: ImageShack - pytanie techniczne 28.02.12, 16:56
      Nie, też nie widzę tam takiej opcji. Obracanie, "brokat", nic więcej.
      Ja mam konto na PhotoBucket i nie narzekam, tam jest pełno możliwości edycji zdjęć. Linkowałam stamtąd do Allegro ale rzadko bo nie sprzedaję, było OK.
      • zebraw-paski Re: ImageShack - pytanie techniczne 28.02.12, 18:39
        Dzięki za odpowiedź. Spróbuję ten PhotoBucket o ile jest bezpłatny. Czy Wam też zdarza się, że zdjęcia z Picasa nie wyświetlały się na allegro (generalnie są ale czasem w ciągu dnia mi znikały, ciekawa jestem czym to jest spowodowane)? Jeśli chodzi o obróbkę zdjęć to stosuję tylko przycinanie, jaki darmowy program możecie polecić poza Imageshack i Picasa? Picasa odpowiadałoby nawet bardzo tylko nie wiem dlaczego przynajmniej u mnie źle współpracuje z allegro ;-(
        • malibu_stacy Re: ImageShack - pytanie techniczne 28.02.12, 22:52
          Ja nie lubię Picasy bo mi strasznie wolno chodzi i zamula kompa więc ci z tym nie pomogę.
          PhotoBucket jest bezpłatny ale teraz ma tyle funkcji, że jak dla mnie wygląda dość syfiaście, kiedyś był bardziej przejrzysty.
          Do przycinania, zmniejszania itp. wystarczy ci IrfanView, darmowy i malutki programik.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka