Dodaj do ulubionych

Micro Baby Seat do hulajnogi mini micro

28.02.12, 14:01
Ma ktoś może to siedzenie do hulajnogi i używa? pomysł fajny, ale czy jest to wygodne?
www.aktywnysmyk.pl/mini-micro-seat-jezdzik-i-hulajnoga-mini-micro/559-jezdzik-hulajnoga-mini-micro-seat-niebieska.html
Obserwuj wątek
    • india05 Re: Micro Baby Seat do hulajnogi mini micro 02.03.12, 22:28
      naprawdę nikt jeszcze tego nie ma?
      • abiega Re: Micro Baby Seat do hulajnogi mini micro 02.03.12, 23:07
        hej, mamy ta hulajnoge ale mojego dziecka nie wyobrazam sobie siedzacego na niej wink
        Kupilismy mu ta hulajnoge jak miał rok i 10 miesiecy. Od razu załapał. Ta hulajnoga to rewelka wink
        Zasuwa na niej jak wariat, ta jazda, odpuchanie sie i super stabilnosc to była dla niego cała frajda na poczatku.
        Teraz wybrawia na niej cuda wink
        • india05 Re: Micro Baby Seat do hulajnogi mini micro 03.03.12, 00:21
          my też mamy samą hulajnogę od kilku m-cy, ale nasz ponad dwulatek woli motory i laufrady, woli siedzieć smile a czeka mnie za tydzień wyjazd z małym i laufrada nie dam rady zabrać i kusi mnie to siedzenie smile chyba się skuszę i sprawdzę smile
          • magdalena.wlodarz Re: Micro Baby Seat do hulajnogi mini micro 13.04.15, 14:37
            I jak sprawdziło się siodełko przy hulajnodze?
          • maaszymka Re: Micro Baby Seat do hulajnogi mini micro 13.04.15, 14:55
            india to siedzisko jest bardzo fajne, dodatkowo jak młodemu zdudzi się siedzenie to można je ściagnąc i zostawić samą raczke- jest niżej niz oryginana kierownica.
            • india05 Re: Micro Baby Seat do hulajnogi mini micro 13.04.15, 15:46
              wątek sprzed 3 lat smile
              u nas siodełko nie sprawdziło się, młody nie lubi hulajnog i koniec smile czy z siodełkiem czy bez, owszem po domu pojedził, ale na spacerze nigdy nie chciał na hulajnodze jeździć, może gdyby od razu miał z tym siedziskiem kupioną... hulajnoga też nie sprawdziła się i nie ma znaczenia czy 2, czy 3 kołowa on tylko rowery kocha smile
    • dinaro Re: Micro Baby Seat do hulajnogi mini micro 13.04.15, 23:30
      Zobacz czy nie przypadnie Wam do gustu połączenie hulajnogi z rowerkiem biegowym. Praktycznie jednym ruchem zmieniasz funkcję pojazdusmile tatata.pl/produkt/highwaybaby-2w1-hulajnoga-i-rowerek-blue-scootandride
      • india05 Re: Micro Baby Seat do hulajnogi mini micro 14.04.15, 10:20
        dinaro napisał(a):

> Zobacz czy nie przypadnie Wam do gustu połączenie hulajnogi z rowerkiem biegowym. Praktycznie jednym ruchem zmieniasz funkcję pojazdusmile tatata.pl/produkt/highwaybaby-2w1-hulajnoga-i-rowerek-blue-scootandride

jesli to do mnie to chyba się spóźniłaś, post sprzed 3 lat smile syn już dawno jeździ na 2 kołowym rowerze smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka