Dodaj do ulubionych

BUTY na WIOSNĘ dla dziewczynki ???

04.03.12, 21:55
Witajcie!!! Już wiele razy skorzystałam z Waszych porad. Tym razem proszę o doradztwo w sprawie praktycznych i wygodnych (ale nie przesadnie drogich) bucików na wiosnę dla dziewczynki przedszkolaka. Rozmiar 26/27. Gdzie Wy kupujecie buciki??? Stacjonarnie czy Allegro? Jeśli na miejscu to jakie marki, fasony preferujcie??? A może już dokonałyście pierwszych zakupów??? Pochwalcie się więc co kupiłyście...
Obserwuj wątek
    • barbie09.07 Re: BUTY na WIOSNĘ dla dziewczynki ??? 04.03.12, 22:40
      Moja 4,5latka nosi buciki elefanten kupowane w Deichmanie. Miała sandałki, przejściowe i kozaczki, ze wszystkich jestem zadowolona, są dobrej jakości, lekkie i niedrogie. Na razie nosi jeszcze rozmiar 23.
      • eedytkaa Re: BUTY na WIOSNĘ dla dziewczynki ??? 04.03.12, 22:49
        Ja się zastanawiam nad Ecco lub Clarks, zamawiać bede przez internet.
        buciki w takim samym rozm 26smile
        • mia-p Re: BUTY na WIOSNĘ dla dziewczynki ??? 04.03.12, 22:53
          Ja skorzystałam z wyprzedaży Baty i kupiłam online.
          • emma6666 Re: BUTY na WIOSNĘ dla dziewczynki ??? 04.03.12, 23:40
            Mam 4 ulubione marki (ecco. superfit, elefanten, primigi) a kupuję tam gdzie taniej (stacjonarnie, allegro, eobuwie, butyk).
    • agni71 Re: BUTY na WIOSNĘ dla dziewczynki ??? 05.03.12, 08:44
      Moja najmłodsza nosi taki rozmiar. Na razie jeszcze dobre sa buty zeszłoroczne (Ecco, kupione za ok. 120 zł, więc cena OK dla mnie), ale do wiosny jeszcze mogą sie zrobic za małe. Musze przejrzeć swoje zasoby butowe wink i jeśli nie mam w odpowiednim rozmiarze, to pewnie również wśród Ecco będę sie rozglądać (chyba, ze znajdę tańsze i dobre np. Primigi czy Superfit). W pierwszej kolejności przejechałabym się do outletu Maraga w Factory (jest tam tez outlet Ecco).
      • mar-ta29 Re: BUTY na WIOSNĘ dla dziewczynki ??? 05.03.12, 08:55
        Z wszystkiego mi wyrosła i musiałam wszystko nabyć
        Ecco mimic na rzep (stacjonarnie kupione)
        Z naxt zamówiłam białe z biedronką ala adidaski,(z ost promocji halens)
        Mam na cieplejszą wiosnę te balerinki z kwiatkiem next(halens)
        sandałki zam w limangoo,
        Jeszcze kalosze potrzebuję fajne są w tesco tylko niewiem czy z ociepleniem czy bez kupić ?
      • blizniaki14 Re: BUTY na WIOSNĘ dla dziewczynki ??? 05.03.12, 08:58
        Moja córcia skończyła właśnie 5 lat, nosi rozmiar 28-29, na wiosnę biega w trekingowych butach z decathlonu lekkich i wygodnych (ma je od jesieni), na zmianę ma kozaczki przejściowe z CCC, które uwielbia (też od jesieni), na cieplejszą wiosnę balerinki (zamówiłam pierwszy raz z nexta takie jakby dżinsowe) + buty sportowe nike.
        • lechmiki Re: BUTY na WIOSNĘ dla dziewczynki ??? 05.03.12, 09:07
          ja wczoraj sie nachodziłam za balerinami dla córki (ma trampki wysokie,przejściowe ,adidasy ) tylko balerinek nam brakuje
          byłam w maradze w factory i jedne ktore mi sie podobały to nie było rozmiaru
          w ccc porażka totalna to samo w deichmannie
          wczoraj weszłam na strone Dawid -buty i spodobały mi sie i cena tez ok i chyba zamówie córce w ich sklepie internetowym
          a córka nosi rozmiar 29-30
    • kamelia04.08.2007 Re: BUTY na WIOSNĘ dla dziewczynki ??? 05.03.12, 09:36
      już kupiłam takie starszej (r. 27). W rzeczywistosci jest to bardziej ciemny fiolet niż bodro.
      www.lahalleauxchaussures.com/chaussures-a-scratch-miss-23367.html
      jeszcze bym jej kupiła póxniej baleriny, cos w tym rodzaju:
      www.lahalleauxchaussures.com/ballerines-andre-collection-exclusive-57808.html
      www.lahalleauxchaussures.com/ballerines-miss-57795.html
      brane pod uwage takie tenisówki:
      www.okaidi.fr/VAD/Chaussures/Baskets--tennis-fille/Baskets--tennis-fille/Tennis-toile-a-bride-noeud-/p:1:1:1:246913.htm
      a na lato sandały.
    • eweliska18 Re: BUTY na WIOSNĘ dla dziewczynki ??? 05.03.12, 10:38
      kupiłam malej na wiosnę półbuty Superfit
      allegro.pl/superfit-trzewiki-fiolet-srebrny-dziewcz-roz-29-i2094650253.html
      chce kupic jeszcze trampki - podobja mi się z firmy Dawid, oraz balerinki - jeszcze nie wiem jakiej firmy, a na lato sandalki
    • koza_w_rajtuzach Re: BUTY na WIOSNĘ dla dziewczynki ??? 05.03.12, 10:42
      osobiście raczej przerzucam się całkowicie na sportowe obuwie, jest najwygodniejsze. Teraz córce kupiłam Lico na allegro, fajne, przewiewne, wygodne, kupione za grosze, na pierwszy rzut oka nie są gorsze od Adidasa, Nike czy innych tego typu butów.
    • silje78 Re: BUTY na WIOSNĘ dla dziewczynki ??? 05.03.12, 17:48
      moja córka ma trzy pary, a jeszcze muszę dokupić balerinki, ale to jak zrobi sie cieplej. wiem, ze przesada, ale jakoś nie mogę znaleźć butów, które będą pasowały na każdą pogodę i do wszystkiego uncertain.
      ogólnie polecam ecco i elefanten, ale w tym roku pierwszy raz skusiłam się na bartki.
      mamy takie:
      https://fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/3049264
      https://fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/3049265
      https://fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/3049266
      wszystkie kupione stacjonarnie, jedna para w outlecie smile .
      • madzikka82 Re: BUTY na WIOSNĘ dla dziewczynki ??? 05.03.12, 20:37
        Dziewczyny a jak sprawdzają się buty Dawid? Czy są dość wąskie i jak wypada rozmiarówka np. w porównaniu do ecco?
        • koza_w_rajtuzach Re: BUTY na WIOSNĘ dla dziewczynki ??? 06.03.12, 01:38
          nie wiem jak wypada rozmiarówka w stosunku do Ecco, ale raczej nie niszczą się i nie są przeznaczone dla szerokich stóp i wysokiego podbicia. Syn do niedawna chodził w Dawidach, ale teraz mu zrobiły się ze stóp bardziej człapy i już nie leżą na niego dobrze.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka