Dodaj do ulubionych

Buty Emel roczki

06.03.12, 12:56
Oglądałam w sklepie i bardzo mi się spodobały - są mięciutkie i elastyczne. Chciałabym kupić dla 17-miesięcznej córki na wiosnę (na rzepy lub sznurowane).
Miałyście takie buty dla swoich dzieci? Sprawdziły się? Będę wdzięczna za opinie.
Obserwuj wątek
    • listopadowka2008bis Re: Buty Emel roczki 06.03.12, 13:17
      Tak, mialam. Sa moim zdaniem rewelacyjne!!! (choc cenowo podskoczyli ostro w gore).
      Moim zdaniem wzornictwo jest fajne, bo nie sa jakies napstrzone. Dobrze wykonane i przede wszystkim nadaja sie i na szerokie podbicie i szerokie paluchy smile
      aha maja tez znak zdrowej stopy.
    • areola82 [...] 06.03.12, 13:51
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • misia_matysia Re: Buty Emel roczki 06.03.12, 14:07
      ja bardzo lubię te buciki - mają elastyczną podeszwę, są wykonane ze skóry naturalnej. Jednak szybko przemiękają więc raczej nadają się na suche dni, no i moje dziecko szybko starło farbę z czubków. Pomimo tego na wiosnę też zakupiłam Emelki. Zdecydowanie polecam też na rzep a nie na sznurowadła - moja jest dumna jak się jej uda od początku do końca założyć buciki smile
      • loganmylove Re: Buty Emel roczki 07.03.12, 09:18
        Kupowałam synkowi i uważam, że są świetne-mięciutkie, wygodne i do tego ładne. Nam się sprawdziły i mogę polecić z czystym sumieniemsmile
    • samanta25 Re: Buty Emel roczki 07.03.12, 11:20
      Ja tez kupowałam emelki jako pierwsze butki i szczerze polecam, mimo tego że cena nie jest niska
    • myga82 Re: Buty Emel roczki 07.03.12, 12:23
      Dziękuję za odpowiedzismile Decyzja podjęta - kupujemy Emelkismile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka