Dodaj do ulubionych

Prezent dla 3-latka

11.03.12, 21:06
Bardzo proszę o pomoc. Kompletnie nie mam pojęcia co kupić synowi na trzecie urodziny. On sam też mi nie pomaga bo mówi że chce taśmę i nożyczkiwink Może jeszcze poza tym matka powinna wymyślić coś jeszcze...smile
Obserwuj wątek
    • ladyjm Re: Prezent dla 3-latka 11.03.12, 21:16
      A co lubi? Pociągi? Samochody? Dinozaury? Ja ostatnio na urodziny 3-letniego synka przyjaciółki sprawiłam mu takie pacynki zwierzątka. W Ikea widziałam też fajne kukiełki, takie zakładane na palec. Były zwierzątka i bohaterowie z bajek typu król, królowa, itp. Myślę, ze to fajny prezent dla dziecka.
      • wilczek30 Re: Prezent dla 3-latka 11.03.12, 21:35
        Bardzo lubi majsterkować ale zestaw mechanika już ma. Samochody owszem ale na chwilę więc nie chcę kupować kolejnego. Pomysł z kukiełkami jest ciekawysmile
        • eesti_2005 Re: Prezent dla 3-latka 11.03.12, 22:15
          Skoro lubi majsterkować, to może coś do skręcania? Np samochody www.smyk.com/smiki-build-play-zestaw-2-samochodow,p1044711659,zabawki-gry-dla-dzieci-p ? Albo jakieś klocki konstrukcyjne e-happy-kids.pl/pl/heros-klocki-konstrukcyjne-z-kolorowymi-srubkami-100031201.html ?
    • magda8_7 Re: Prezent dla 3-latka 18.05.12, 11:05
      i co dostał? bo chyba już były urodzinki?

my Naszemu Smykowi daliśmy już rano 2 książeczki z serii "ciekawe dlaczego?"

a po południu na imprezce dostanie jeszcze tablice z piłeczkami do rzucania-mini dart jakby
      i zestaw do tenisa stołowego oraz grę rybki - zabawa w łowienie..
      • mateo8 Re: Prezent dla 3-latka 18.05.12, 11:17
        a którą grę rybki, bo ja właśnie zastanawiam się nad kupnem dla 3 latka
    • pelczarka Re: Prezent dla 3-latka 07.09.12, 21:36
      Ciastolina - jakiś fajny zestaw
      • fredy58 Re: Prezent dla 3-latka 08.09.12, 13:53
        Rybki bardzo polecam moja mała ciągle w nie gra, ale jeszcze fajnym pomysłem jest takie pudełko - ja to nazywam Pana Robótki, bo tam są nożyczki taśmy, bibuła, oczy, te sprężynki po prostu mnóstwo gadżetów z których można zrobić jakieś zwierzaczki itp. tak jak on w tym swoim programie. Mała tylko chodzi i patrzy gdzie ja to ukryłam bo wiadomo trzeba wtedy z nią przy tym siąść ale aż się trzęsie jak to widzi
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka