justyszda 19.03.12, 14:03 Nie mogę znaleźć w sieci żadnej informacji o rowerku biegowym, jaki aktualnie oferuje Tesco: www.tesco.pl/produkty/rowery-i-skutery/rowery-dzieciece/rower-biegowy-12-midex Warto zakupić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
samanta25 Re: Rowerek biegowy z Tesco 19.03.12, 16:20 Ja widziałam podobne rowerki w carrefour i wcale koła nie są pompowane tylko piankowe. Zresztą na tym zdjęciu nie widać żeby był wentyl osobiście nie kupiłabym takiego rowerka Odpowiedz Link Zgłoś
just_tusia07 Re: Rowerek biegowy z Tesco 19.03.12, 17:11 Kupiłam córce podobny w Aldi'ku dwa lata temu. Właśnie rozpoczęła na nim trzeci sezon. Kółka też ma piankowe. Odpowiedz Link Zgłoś
krasulas Re: Rowerek biegowy z Tesco 19.03.12, 17:41 znajomi mają 2 sezon użytkownik nie przesadza z prędkościami, krawężnikami, schodami i jest ok kolejni kupili rok temu na % i zawiedzeni jakością że skrzypi, że tandetny użytkownik swobodnie wsiadał i próbował jeździć na Puky'm, a na tescowym kompletnie sobie nie radził mój syn... użytkownik Puky... wsiadał nieraz na linkowany i radził sobie bezproblemowo (choć nie na długich trasach, krawężnikach, schodach) także zdania podzielone... Odpowiedz Link Zgłoś
berciunia1 Re: Rowerek biegowy z Tesco 19.03.12, 17:45 mamy tego typu rowerek z allegro za 99 zł już drugi sezon , lekki, koła piankowe. córka nie narzeka jeździ min głównie po alejkach asfaltowych i równej kostce chodnikowej. Za rok chcemy kupić troszkę większy chyba ze mała będzie już wolała tradycyjny rower po braciszku. Odpowiedz Link Zgłoś