Dodaj do ulubionych

Tajemnica...... Widmarka ?

28.03.12, 19:20
chcę kupić 2 części na prezent,
myślałam o tajemnicy miłości wink jak myślicie? które części polecacie na początek?
Obserwuj wątek
    • agni71 Re: Tajemnica...... Widmarka ? 28.03.12, 19:26
      Mojej fance tej serii podobają sie wszystkie smile chyba nie pomogłam ....
      • leigh4 Re: Tajemnica...... Widmarka ? 28.03.12, 19:42
        Najlepiej dwie pierwszewink Mój ośmiolatek również jest fanem, czeka na każdą kolejną niecierpliwie. Chociaż akurat "tajemnica miłości" bez rewelacji(w porównaniu z poprzednimi oczywiście, bo oddzielnie jak cała seria zresztą - super).
        • gosjana Re: Tajemnica...... Widmarka ? 28.03.12, 20:11
          OK, to kupię 2 pierwsze, tylko proszę, podpowiedzcie tytuły, będę kupować przez net
          i jeszcze pytanie o brązową i srebrną księgę, warto kupić?
          • pia_ Re: Tajemnica...... Widmarka ? 28.03.12, 20:51
            Tajemnica diamentów i Tajemnica hotelu. To 2 pierwsze części, lepiej zaczynać od początku, bo poznaje się po kolei najważniejszych mieszkańców miasteczka, którzy potem będą się pojawiac w następnych częściach. Księgi brązowej i srebrnej nie mamy.
            • agni71 Re: Tajemnica...... Widmarka ? 28.03.12, 23:52
              Księgi są Ok, ale najciekawsze jednak same powieści.
              • gosjana Re: Tajemnica...... Widmarka ? 29.03.12, 08:21
                dziękuję, zamówiłam cz 1+2 i brązową księgę smile
                • heca7 Re: Tajemnica...... Widmarka ? 29.03.12, 09:30
                  Bardzo fajna seria. Ale moja szybko czytająca córka "łyka" taką książeczkę w jeden dzień bo jest napisana wielkimi literami wink
                  • agni71 Re: Tajemnica...... Widmarka ? 29.03.12, 10:11
                    Tak, to ich jedyna wada - jedna ksiązka starcza na jeden dzień, niestety sad
                    • pia_ Re: Tajemnica...... Widmarka ? 29.03.12, 10:18
                      Niestety, jak dziecko czyta juz szybko, to ta seria jest jedynie lekką i szybką przekąską wink
    • alexsc Re: Tajemnica...... Widmarka ? 29.03.12, 10:23
      wszystkie są świetne choć miłości akurat najmniej pozytywnych opinii zebrała od moich dzieciwink
      wada: zbyt szybko się czytasmile
      mamy wszystkie części i wszystkie przeczytane. dzieci pytają kiedy będą kolejne...
      • pia_ Re: Tajemnica...... Widmarka ? 29.03.12, 10:33
        W przygotowaniu jest kolejna część oraz Złota księga.
        • edyta0 pia_ 29.03.12, 12:26
          skad wiadomo o zlotej ksiedze? Rozumiem, ze to bedzie zbior dotychczas wydanych ksiazek...
          • pia_ Re: pia_ 29.03.12, 12:41
            Moja siostra mi wczoraj mówiła, ze jest w przygotowaniu nowa część oraz właśnie Złota księga na wzór wcześniejszej brązowej i srebrnej. Nic więcej nie wiem.
            • edyta0 Re: pia_ 29.03.12, 12:52
              Dzieki, czyli jednak to bedzie cos innego niz zbior wszystkich czesci. Nie pozostaje nic innego jak czekac na promocje z okazji dnia ksiazki, by zakupic pakiet wink
              • agni71 Re: edyta0 29.03.12, 13:26
                Nastepna będzie "Tajemnica kempingu", spodziewam sie więc, że wyjdzie na wakacje smile Księgi to zbiory łamigłówek.
                • gosjana Re: Tajemnica diamentów w Teatrze Miniatura 29.03.12, 19:12
                  w Gdańsku, 15 kwietnia

teatrminiatura.pl/index.php/spektakle?view=item&catid=1&id=36

• gosjana Re: Tajemnica diamentów w Teatrze Miniatura 29.03.12, 19:12
                    teatrminiatura.pl/index.php/spektakle?view=item&catid=1&id=36
    • agni71 Re: Tajemnica...... Widmarka ? 30.03.12, 10:19
      W księgarni Amazonka.pl taniej "Tajemnice":

www.amazonka.pl/promocja/347417296/miedzynarodowy-dzien-ksiazek-dla-dzieci,d1,page-13.bhtml

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka