pinik 16.06.04, 09:35 Hej, czy ktos ma podany w temacie wozek? Jesli tak, to b. prosze o opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marlenka51 Re: ABC Design Tech Rider S 16.06.04, 12:55 Moja kuzynka kupiła ten wózek rok temu. Z tego co mi mówiła to jest b. zadowolona. Jest bezawaryjny. Dobrze się go prowadzi i ma przekładaną rączkę. Cena też jest O.K. Wizualnie jest ciekawym wózkiem. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
elsdorfka Re: ABC Design Tech Rider S 16.06.04, 13:34 Hej! No właśnie Już "prawie mam" ten wózeczek (pinik... szkoda, ze na forum nie da sie wstawić symbolu buźki całuska)) ) Jestem bardzo ciekawa jak sie spisuje i czy dzidzi jest w nim wygodnie. A gdy sama już go wypróbuje też wystawie ocene Marlenka51 jak małe było dziecko twojej kuzynki gdy zaczeło jeździc tym wózeczkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
marlenka51 Re: ABC Design Tech Rider S 18.06.04, 09:50 elsdorfka napisała: > Hej! > > No właśnie Już "prawie mam" ten wózeczek (pinik... szkoda, ze na forum nie da > > sie wstawić symbolu buźki całuska)) ) > Jestem bardzo ciekawa jak sie spisuje i czy dzidzi jest w nim wygodnie. > A gdy sama już go wypróbuje też wystawie ocene > > Marlenka51 jak małe było dziecko twojej kuzynki gdy zaczeło jeździc tym > wózeczkiem? miała go od urodzenia bo dokupiła do niego usztywniany śpiwór. Na poczatku miała wątpliwości czy mała nie będzie miała zbyt wąsko ale wózek się świetnie sprawdziłrównież jako głęboki. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
elsdorfka Re: ABC Design Tech Rider S 18.06.04, 10:45 Dzieki marlenko51! Zauważyłam, że ten wózeczek nie jest popularny... Nie widziałam go nigdy na ulicy! A w internecie... ( i mam nadzieje, że nie tylko ) robi wrażenie Może kogoś zainteresuje: www.chicbebe.ro/gallery.php?prod_id=59&show=gallery&merca=817f8dea2f08d53088ad8a5f9e99e283 Odpowiedz Link Zgłoś
elsdorfka Re: ABC Design Tech Rider S 24.06.04, 23:29 Hej! Jestem po pierwszym spacerlu - bardzo, bardzo długim z tech riderem Był ze mna w terenie, w centrum miasta i w sklepie. prowadziłam go dwiema rękami i jedną niosąc córeczke na drugiej prowadziłam z rączką zwrócona w dwie strony - i naprawde ok! I usze powiedzieć, że jak narazie wrazenia tylko pozytywne Nie ma sie czego doczepić No może tego, że byłoby lepiej, że zgdyby amiast 11 kg ważyłby 8kg Choć dla mie i tak jest lekki jak piórko gdyż wczesniej miałam wózeczek duzo cięższy Odpowiedz Link Zgłoś
sandra76 Re: ABC Design Tech Rider S 26.06.04, 22:33 My dzisiaj zakupiliśmy taki właśnie wózek. Jesteśmy po spacerze, prowadzi się świetnie zarówno po chodniku jak i po bocznych drogach, synkowi jest w nim wygodnie. Wcześniej mieliśmy Graco Sterling i nie ma porównania. Graco poszedł w odstawkę,jak bym wiedziała przy zakupie Graco to co po trzech miesiącach użytkowania to w życiu nie dała bym za niego złamanego grosza. Mam takie małe pytanie do posiadaczek Tech Ridera : Czy macie na zmianę koła, bo u nas są dwa rodzaje do wyboru, pojedyncze i skrętne (podwójne)? W internecie, przy opisie tego wózka nie pisze, że są koła na zmianę. A jak jest u was? Pozdrawiam Sandra. Odpowiedz Link Zgłoś
elsdorfka Re: ABC Design Tech Rider S 26.06.04, 23:28 Hej! Ja ten wózek kupowałam w Niemczech. mamy dwa koła skrętne (podwójne) i dwa koła nieskrętne (pojedyncze). Czyli żadnych na zmianę! Tzn, że możesz jeździć na czterech np nieskrętnych??? Jak oceniasz szerokość tego wózka ( ile ma Twoja dzidzia?) I jaki kolor wybrałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
sandra76 Re: ABC Design Tech Rider S 27.06.04, 22:34 Możemy zdjąć koła skrętne i zamienić je na takie które nie skęcają. Dostaliśmy parę kół dodatkowo. Na skrętnych lepiej mi się prowadzi więc te drugie stoją w szafie. Mój syn skończył 18 miesięcy, jest raczej dużym dzieckiem ale w tym wózku siedzi mu się wygodnie, ma mięciutko i ogólnie chyba jest zadowolony. Wózek mamy granatowy z brązem. Jestem bardzo zadowolona. Pozdrawiam Sandra. Odpowiedz Link Zgłoś
lf55 Re: ABC Design Tech Rider S 28.06.04, 14:25 do Pinik: zobaczylam,ze jestes prawdziwym autorytetem w kwestii wozkow Poradz mi, prosze, wybrac Implasta Drver Sport czy Quinny Fashion 3xl?? W sieci jest oferta quinny za 1000 zl, czyli cena ta sama co implasta, design podobny, na ktory sie zdecydowac????? Czy quinny jest lepszej jakosci? Maly urodzi sie w polowie sierpnia, czyli plasko bedzie jezdzil jeszcze pewnie do wiosny. Pomoz, prosze! Lilka (gg: 2690992) Odpowiedz Link Zgłoś
pinik Re: ABC Design Tech Rider S 28.06.04, 19:33 Hej, niestety to w tym watku nie na temat... Ja osobiscie tych implastow nie widzialam, wiec na temat tapicerki itd. jak i wykonania sie nie moge odzywac. Jesli chodzi o konstrukcje, to ja wybralabym chyba implasta (skretne kolo by u mnie zawazylo na decyzji). Nie wiem tez, jakie sa tapicerki tej serii quinny fashion. Ja mialam ten wozek krotko, ale jakos go nie polubilam. Ale mysle, ze ogolnie to dosc osobista/subjektywna sprawa... Musisz sama wyprobowac... Odpowiedz Link Zgłoś