Dodaj do ulubionych

Meble ogrodowe

13.04.12, 10:27
Jak w praktyce spisują się meble z techorattanu, połączone z aluminium.
Chciałam kupić takowe, na allegro są w zabójczych cenach, markety
mają tańsze.
No właśnie, ale jak z jakością?
Obserwuj wątek
    • thea19 Re: Meble ogrodowe 13.04.12, 11:31
      jakosc idzie za cena. w supermarketach jest tani towar, byc moze trafisz na jakis lepszy gatunkowo egzeplarz. ps pokrowce tez sie przydaja. ja znam z racji pracy jednego producenta takich mebli i wiem, ze ma dobre bo kupuja od niego znane hotele, restauracje itd. cenowo - wysoko.
      aluminium nie rdzewiewje wiec nic mu sie dziac nie powinno. sol mu szkodzi
    • ma2ma Re: Meble ogrodowe 13.04.12, 11:40
      Moi znajomi maja takie juz od 2 lat w ogrodzie. Stoja tam cale lato-niezaleznie do pogody i maja sie ok.

Pamietam, ze znajoma zwrocila tez uwage na poduszki i co wazne takze te na plecy-inaczej bola po jakims czasie no i b.wazne, abys pod siedzieskiem miala wsparcie, tzn, aby to nie byla tylko rama np do krzesla, ale aby pod siedzieskiem bylo wzmocneinie, bo inaczej sie zapadna po jakims czasie.

Wiem, ze oni kupili uzywki, ale w super stanie i nadal wygladaja dobrze. Sama kolezanka mowila, ze ceny sa kosmiczne i nie zaplacilaby takich pieniedzy dlatego sie zdecydowali na uzywki-trafila sie okazja. Jak by sie cos im przytrafilo to nie bedzie szkoda tych pieniedzy, bo jak pisalam stoja cale lato i takze w ladna jesien na dworze, dopiero na zime lub w porze jesiennych deszczy trafiaja do garazu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka