antyka 13.04.12, 14:09 Dziewczyny, Wy wszystko wiecie, gdzie mozna zdobyc jakies kupony gwaratujace znizke w HM? Musze kupic mlodej kilka bluzek z dlugim rekawem... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emiwiki Re: znizka do HM 13.04.12, 14:21 polecam na przyszłość czytać to forum na bieżąco, bo niestety przegapiłaś. Niedawno skończyła się promocja 30% na wszystko z kuponem z gazetki lub facebooka. Obkupiłam swoje dziewczyny i siebie w ciuszki na lato z 30% zniżką a dodatkowo można było dostać bony na 20 zł. Zakupy robiłam dwa razy więc 30% zniżki i 40 zł w bonach. Naprawdę warto było. Myślę że następna promocja to dopiero letnie wyprzedaże w czerwcu Odpowiedz Link Zgłoś
antyka Re: znizka do HM 13.04.12, 14:47 Czytalam i obkupilam Ale dopiero teraz zobaczylam, ze brakuje mi bluzek z dlugim rekawem. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_amelii Re: znizka do HM 13.04.12, 15:50 Poczekaj chwilę,a zaraz zaczną sie wyprzedaże w H&M.Ja obkupiłam córkę w Endo w bluzki z dł rękawem.Nie wiem dlaczego teraz ceny podskoczyły z 19,90 na 25zł w OutlecieJa kupowałam po 19,90 5 szt i córka ma na przyszły rok,ale trzeba lubić te wzornictwo. W H&M obkupiłam obie córki na lato,a na zime w Kapphalu i Smyku(w super cenach Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: znizka do HM 13.04.12, 19:46 A musi być do H&M, bo przez ten weekend w C&A na ciuszki dziecięce jest -20%, a w Reserved w przyszłą sobotę z kartą z Glamoura będzie -20% Odpowiedz Link Zgłoś
mamamikusia1985 Re: znizka do HM 13.04.12, 20:31 Na wszystkie ubrania dziecięce w c&a jest zniżka w ten weekend? I w całej Polsce? Odpowiedz Link Zgłoś
tola_i_tolek Re: znizka do HM 13.04.12, 21:36 Byłam dziś- zniżka jest na całą kolekcję dziecięcą. Na fecebooku jest info więc chybe we wszystkich sklepach. Odpowiedz Link Zgłoś