Dodaj do ulubionych

warto jechać do Carrefour

19.04.12, 10:43
po rzeczy....różne big_grin
przedwczoraj pojechałam po spożywkę i wtopiłam na ponad 2 godz ,łaziłam po carrefour jak po muzeum ;D
zrobili porządną przecenę rzeczy wczesniej juz przecenionych
dlatego myslę ze w innych sklepach mogą być całkiem inne rzeczy poprzeceniane-co im tam wisi na stanie
co ja kupiłam :
fajnie były poprzeceniane dla bobasów akcesoria i zabawki - prawie potrzebuje dla kilku osób na prezenty to sie obkupiłam

dla mojej młodej nabyłam tego kucyka za 9,9 zł
allegro.pl/listing.php/search?string=simba+filly++r%C3%B3z&category=11837&sg=0

nakupiłam sprzetu kuchennego z tescomy president...niektóre mogłyby by być ale niekoniecznie big_grin ..no ale jak cana od 0,99-1,99 to jak nie brać?

allegro.pl/listing.php/search?string=tescoma+president+&category=5328
albo taka deska do krojenia za 5 zł

allegro.pl/deska-z-plastikowa-miseczka-bukowa-producent-i2267457809.html
juz nie pamietam dokładnie co było ..bo było sporo i to z kazdego działu coś .
trzeba łazić i ... latać pod czytnik-bo ceny nijak sie mają do tych na półkach-często jest taniej

ps.oczywiscie pisze ze w 'moim'carrefour jest przecena ..reki sobie obciąc nie dam ze na 100% jest wszędzie
Obserwuj wątek
    • aletka1 Re: warto jechać do Carrefour 19.04.12, 12:15
      A ten "Twój" carrefour to ? .... tu wpisac miasto i ulice smile bo Polska długa i szeroka

pzdr
    • malibu_stacy gry w Carrefour 19.04.12, 12:30
      od dzisiaj do 30 maja (?) przecena gier planszowych
      pewnie jak zwykle co Carrefour to co innego więc musicie sprawdzić u siebie smile
      przykładowo:
      LEGO
      Banana Balance - 10
      Shave a Sheep - 20
      Monster, Race - 30
      Harry Potter, Creationary - 50

Smart Games / Granna
      Troja, Pingwiny, Safari - 20

i inne gry, których nie pamiętam
      oczywiście większość wykupiona hurtowo

żałosne jest, że Carrefour limituje masło do 3 sztuk na głowę, ale pozwala 1 osobie kupić 20 tych samych gier
      • anick5791 Re: gry w Carrefour 19.04.12, 13:10
        3 sztuk? Szok! Dla rodziny w markecie biorę zwykle 6, bo jeżdżę rzadko... To chyba nie pojadę do C na zakupy wink
        • iberka Re: gry w Carrefour 19.04.12, 15:22
          no własniesmile my mielismy 4 kostki masła i od razu ,że nie możemy aż 4 kupić ;p ale okazało się,że poniewaz jestesmy we dwoje to na dwa rachunki po 2 kostki masła, hahahhahahahah

iza
          • modrooczka Re: gry w Carrefour 19.04.12, 17:03
            Przypomina mi się, jak sprzedawca w wiejskim sklepie nie chciał mi sprzedać 3 łopat (na obozie brakowało) bo co on innym klientom będzie sprzedawał. To było 20 lat temu, ale widzę, że w niektórych sklepach aktualne big_grin
          • fifiriffi Re: gry w Carrefour 21.04.12, 16:54
            iberka napisała:

> no własniesmile my mielismy 4 kostki masła i od razu ,że nie możemy aż 4 kupić ;p
            > ale okazało się,że poniewaz jestesmy we dwoje to na dwa rachunki po 2 kostki ma
            > sła, hahahhahahahah
            >

OJP jakie żałosne....
      • eny79 Re: gry w Carrefour 20.04.12, 13:39
        O kurcze, w niedziele miałam wpaść do Carrefour, bo będę w okolicy, ale jak mam sie zastanawiać czy przy kasie nie okaże się, ze sklep mi czegoś tam nie sprzeda, to chromolę taki interes. Idę do Tesco.
      • rykam Re: limity w Carrefour 20.04.12, 19:55
        Również się zdziwiłam smile Ja chodzę do C. w Lublinie, a że chodzę rzadko i często dla promocji, to za każdym razem kupuję "hurtowo" np. masło. Jak tylko Lipton piramidki są poniżej 5-6zł biorę cały kartonik czyli 12 szt. Kaszek w tej promocji Nestle też wzięłam 12, sprawdzałam rachunek i wydaje mi się, że odliczenie było na wszystkie a nie na kilka.
    • blue-anulka Re: warto jechać do Carrefour 19.04.12, 15:13
      Kiedyś byłam świadkiem jak kobieta chciała kupić 10 bombonierek( na fakturę), do szkoły na dzień kobiet. Kasjerka nie chciała jej sprzedać bo powiedziała że nie prowadzą sprzedaży hurtowej. Babka zrobiła awanturę przyszła kierowniczka i powiedziała że ewentualnie może jej sprzedać te 10 sztuk, bo nie są w promocji, gdyby były w promocji to by nie mogła.
      • emma6666 Re: warto jechać do Carrefour 19.04.12, 17:16
        Pojechałam dziś do C. specjalnie po kaszki Nestle w promocji. Kasjer musiał mi je nabić na oddzielne paragony. Paranoja.
        • blue-anulka Re: warto jechać do Carrefour 19.04.12, 17:54
          To i tak miałaś szczęście, u mnie nie chcą nabijać na oddzielne paragony, jedna osoba , jeden paragon. Jest to powód że chociaż mam C pod domem to jeżdżę do konkurencji
          • emma6666 Re: warto jechać do Carrefour 19.04.12, 18:13
            Myślę że to zależy od kasjera i jego humoru. Jakby mi nie sprzedał to bym 3 razy łaziła na sklep więc wyszło by na to samo. Bzdurne te zasady mają i tyle. 12 opakowań kaszki to przecież nie hurtowa ilość.
            -
            • afroddytta Re: warto jechać do Carrefour 19.04.12, 20:13
              Aż mi się nie chce wierzyć w to co piszecie, a wody w zgrzewkach też nie można kupować, jaki tu jest limit?! Średniowiecze uncertain
              W auchanie na pewno tak nie ma, nie raz widziałam jakiegoś Azjatę z dwoma koszami w jednym tylko ryż, a w drugim inne hurtowe zakupy i problemów nie było.

Dopiero jutro skoczę po te gry, mam nadzieję, ze coś mi jeszcze zostawicie wink
              • marta2202 Re: warto jechać do Carrefour 19.04.12, 20:59
                Hehe to samo u mnie w Carrefour na rzeczy promocyjne są limity paranoja uncertain
            • pln10 Re: warto jechać do Carrefour 20.04.12, 13:58
              Nawet jeśli sprzedadzą np. 8 kaszek na jednym paragonie, to po skasowaniu wszystkiego w cenie promocyjnej "wchodzą" na paragon tylko 4 w tej promocyjnej cenie. Pozostałe 4 kaszki wychodzą w starej cenie. To są jakieś jaja. Przy takiej samej promocji w Tesco wszystko można wbić na jeden paragon i wszystko się automatycznie przelicza, niezależnie od wielkokrotności produktów na jedym paragonie. Kolejny minus dla Carrefour (pierwszy to brak poczucia czystości na sklepie w porównaniu z innymi sieciami smile ).
    • neptunka taniej 19.04.12, 23:26
      co zapamiętałam/kupiłam smile
      Zhu Zhu Puppies - 20 zł
      Puppies

Pet Shop po 2 szt w tubie - 5 zł (i inne PS też są przecenione)
      laleczki Pinypon

My Little Pony - świecący kucyk, coś takiego - 20 zł
      Pony

dla maluszków np. gadające kluczyki Playskool po 20 zł
      Kluczyki

poza logicznymi Granny (po 2 dychy) jest też Club 2% - takie coś
      Club 2%

karty Pictureka - za 10 zł
      Pictureka-karty
      • neptunka Re: taniej 19.04.12, 23:29
        Club 2% za 30 zł

jeszcze Lego gra Harry Potter - 50 zł
        Harry Potter
    • k_brzydula Re: warto jechać do Carrefour 20.04.12, 07:17
      Chciałam kupić 4 op. herbaty, które były w promocji(można było 2), a kasjerka mi na to: "nie wezwę ochrony, tylko dlatego,że jest pani w ciąży"-sprzedała mi tą herbatę, tylko rozdzieliła na 2 paragony.P.S. C. mam blisko, dlatego często jeżdżę tam na zakupy, a jak coś jest
      w promocji to biorę tyle sztuk, na ile C. pozwala. Nie chcę więcej takich sytuacji, jak z herbatą.
      • anick5791 Re: warto jechać do Carrefour 20.04.12, 09:45
        Dla mnie to skandal. Skreślam ten sklep z listy odwiedzanych. Fakt, że innych też sporo w okolicy i duże zakupy i tak robiłam gdzie indziej (dlatego nie wiedziałam o tych ograniczeniach), więc nie muszę się jakoś poświęcać big_grin Ale fakt mnie wkurza - nie będą mi mówić, ile czego mam kupować tongue_out
        • b.brzozowska1 Re: warto jechać do Carrefour 20.04.12, 10:38
          ja pierdziele, chciali ochronę wezwać, że wziełas 4 paczki herbaty??? szok!
          to znaczy ze jak ja bez ciąży - to by już wezwali? i co spisaliby mnie? że chciałam uczciwie za herbatę zapłacić???
          • syka7 Re: warto jechać do Carrefour 20.04.12, 10:54
            Pracowałam w tej firmie przez 5 lat, rzeczywiście są ograniczenia co do zakupu towaru w promocji i to większej ilości( ok. 10szt było), ale nie 4 herbat jakaś paranoja. Przecież to żaden handel tylko oczywista domowa konsumpcja. Ciekawe po co chciała wezwać ochronę chyba żeby sobie na niego sama mogła popatrzeć, przecież nic nie stłukła ani nie ukradła żeby spisać raport, jakaś wariatka.

A 4-pak danonków, lub danio sprzedają w tym sklepie ???? smile
            -
            syka7 Zabrze
            • szmytka1 Re: warto jechać do Carrefour 20.04.12, 11:12
              Bardzo mnie to dziwi, bo ja, np. kupuję zgrzewkę przecierów pomidorowych w promocji, a mąż namiętnie puszki z rybą i nigdy nie spotkało mnie coś takiego, nie wiedziałam o tych ograniczeniach. W Elblągu chyba tej praktyki nie ma, za to oszukują z cenami na pułkach i przy kasie.
    • afroddytta Re: warto jechać do Carrefour 20.04.12, 11:13
      A jaka ta herbata w promocji, bo dziś się wybieram i chyba dla sportu wezmę te 4 opakowania, niech wzywają ochronę-ciekawe czy do obezwładnienia big_grin
      Aż przestudiuję gazetkę. Nie wiem jak u Was, ale u mnie jest nas 5cioro i większość zakupów robię na spacerze wózkiem codziennie, tylko od czasu do czasu jadę samochodem po jakieś większe i wtedy to często biorę sporo rzeczy, bo mam gdzie te zapasy trzymać, poza tym przecież wszystko zależy od domowego spożycia inaczej schodzi to masło przy dwójce dorosłych a inaczej w kilkuosobowej rodzinie, paranoja!
    • kornnella Re: warto jechać do Carrefour 20.04.12, 14:08
      U mnie w promocji były pingwiny za 30-kupiłam, chomiki kung-zhu po 20 , akcesoria chomikowe małe po 5 zł większe do 20 (tory itp.), gry lego – race po 30, harry poter po 50, creationary po 50, tor autokolorowańce hot wheles za 30 zł, dinozaury imaginext male po 20, większe pojazdy po 50 zł. Sporo gier tez karcianych od 9 zł, sporo rzeczy dla maluchów nie oglądałam dokładnie.

Co do ograniczeń to zdażyło mi się tylko jak wydają bon w ramach tej akcji kasa wraca…, tyle ze mogłam kupić więcej ale dostałabym jeden bon. Na ograniczenia nie narzekam specjalnie po akcjach jakie widziałam w Realu jak „hurtowniczka” (Niech Szlag Trafi Allegro) przełożyła cały kosz lalek MH wywieziony przez panią z zaplecza do własnego i z łaski pozwoliła mojej kuzynce wziąć sobie ewentualnie jedną lalkę dla córki.
    • iberka Re: warto jechać do Carrefour 20.04.12, 14:08
      były pampersy premium care kiedys tam i pojechałam z nadzieją, że na msc zrobięsobie zapas : 20 pln za opakowanie było zatem wzięłam 4 i do kasy a tam slyszę,że 1 będzie w promocji a reszta 100% ceny czyli 49.99. Odłożyłam i 4 razy poleciałam do kasy , miałam 4 paragony etc etc.....ach , no od razu usłyszałam,że od razu 4 paragonów miec nie mogę a jak będę oszukiwać to ochronę wezwą ;PPPPPPPPPPP.
      Nie lubię carrefoura z różnych względów: cenowych, jakości obsługi, podejścia do klienta etc...i nienawidzę ich ze względu na to, że do kasy dojście jest na szerokość koszyka i z dzieckiem to mordęga, bo wszędzie gdzie nie sięgnie to dostanie ;P

iza
      • kora711 Re: warto jechać do Carrefour 20.04.12, 14:22
        ja C. lubię bardzo
        właściwie to tylko jezdze tam (mam na mysli hipermarkety)

minusy widzę dwa
        -brak zwrotów
        - no i ta wspomniana szerokość przy kasie

dziwi mnie jedno :odwieczne narzekanie na brak towaru bo 'na pewno wszystko handlary wykupiły' ;D ....nie tak dawno były lamenty bo ktos kogoś widział ze brał 4 szt wiadomo jakich lalek ........a tu jak jest limit -to teź żle i obraza
        zrezsztą i tak i tak mozna obejść i te 4 herbaty kupić ;D
        • nika1310 Re: warto jechać do Carrefour 20.04.12, 14:40
          w Łodzi jest duplo polarne ZOO za 50zł, myjnia duplo za 50zł, city straz pozarna woz strazacki za 39, samsam memo za 10zl, barbie ratowniczka 50zl, gry lego sheep za 19 i lego race za 29, sporo dla maluszkow, roczinka kaczek tommy za 29zl
          • alkara Re: warto jechać do Carrefour 20.04.12, 19:42
            U mnie były
            lego Ninjago 2509 39zł
            Lego Ninjago 2520 - 69zł
            Lego Ninjago 2263 - 49zł
            Lego Ninjago 2518 - 29zł

ZuZu Pupies - 20zl

Gry Granna Pingwiny - 20zł
            Gry Granna Kot i Mysz, Port Lotniczy, Antywirus, Tytanic - 30zł

Koraliki Bindeez
            allegro.pl/koraliki-bindeez-kreatywna-zabawa-od-cobi-90480-i2280460600.html - 29zł

Barbe Wróżki - 30zł
            • afroddytta Re: warto jechać do Carrefour 20.04.12, 19:56
              U mnie (Bemowo) straszna bida i dzikie tłumy
              Kupiłam tylko 2 szt. gry Wyścig pingwinów po 29,99 (chyba ostatnie)
              Widziałam jeszcze tylko dla chomików domek (te dwa kręgi) chyba 35 zł i taki rozdzielny tunel. Jeszcze widziałam po 9,99 karty do gry Monopol i jeszcze jakaś słowna gra (znacie?). Poza tym nic nie było, żadnych lego czy gier lego zostały tylko takie bardzo drogie, bez napisu promocja.
              Słabo...
              • edyta0 Re: warto jechać do Carrefour 20.04.12, 20:15
                to moze faktycznie z kazda rzecza nalezy biegac pod czytnik. U mnie tez zadnych smart games, lego harry nie bylo.
                • slonko1335 Re: warto jechać do Carrefour 21.04.12, 07:54
                  u mnie(Szczecin-TUrzyn) wszytsko było w cenach regularnych na półkach wystawione, więc i szmerowe trzeba było biegać do czytnika bo okazywało się, że ceny są świetne. Mąż podjechał jeszcze wieczorem i ceny już większości zmienione na te promocyjne i już wybór dużo mniejszy ale sporo jeszcze dało się kupić w fajnych cenach.
                  • eesti_2005 Re: warto jechać do Carrefour 21.04.12, 10:43
                    A na Turzynie tylko gry były przecenione czy np Duplo też?
                    • slonko1335 Re: warto jechać do Carrefour 21.04.12, 14:00
                      Duplo mnie nie interesuje wiec nie sprawdzałam ale zaznaczonych przecen na pewno nie było, więc trzeba byłoby sprawdzać pod czytnikiem. Oprócz gier było mnóstwo zabawek i edukacyjnych rzeczy przecenionych. Bawełniane piżamki z 25 na 5 zeta ale dla moich za duże bo od rozmiaru 116 chłopięce i 122 dziewczęce. Rajstopy woli w pełnej rozmiarówce za 10 zeta wisiały ale nie sprawdzałam pod czytnikiem wiec może były taniej jak któraś z dziewczyn pisała, bo na zhu-zhu pupies była przecena 44 z 59 bodajże wpisana a pod czytnikiem 19,90.
                      • eesti_2005 Re: warto jechać do Carrefour 22.04.12, 00:40
                        Byłam dziś na Turzynie i to, co było przecenione, miało zmienioną cenę (przynajmniej te rzeczy, które sprawdziłam). Z Duplo kupiłam ostatnie opakowanie Małej Świnki za 10zł. Z gier były Club 2% za 29,90zł, Hop Hop Frog za 49,90zł, Antywirus za 30zł. Ciastolina Fabryka Śmiechu 27zł. Ogólnie było już mało przecenionych zabawek.
            • emwu55 Re: warto jechać do Carrefour 21.04.12, 08:34
              Kot i mysz - chciałabym za takie pieniądze ale u nas C brak jak zresztą większości sklepów więc jak czytam Wasze posty to aż mi się chce przeprowadzić.
              • asiaiwona_1 emwu 21.04.12, 08:40
                to się wstrzymaj z przeprowadzką.. Dziś w tv mówili, że Carfur ma się wycofać z rynku m.in. polskiego, bo chcą się skupić na rynku francuskim. Nie dosłyszałam tylko kiedy mają zamykać sklepy.
                • kora711 Re: emwu 21.04.12, 12:03
                  nie strasz
                  chyba tego nie przezyję !!

jeszcze dopisze -wełniane rajstopy WOLA za 7 ZŁ
                  mega wybór w rozmiarach i wzorach ( dziew i chłop)
                  • edyta0 Re: emwu 22.04.12, 12:25
                    Dzieki za info odnosnie rajstop, zaopatrzylam sie w kilka lat do przodu. A pieciopaki swietnych majtek dla chlopcow po 5zl, wzielam 2 ostatnie. Niestety z zabawkami u nas cienko, tylko ten wyscig pingwinow, ale to malo interesujaca gra i kilka lego. Ale szalu nei bylo.
                    --
                • emwu55 Re: emwu 21.04.12, 20:02
                  hehe dobrze wstrzymam się a o takich fajnych przecenach tylko sobie poczytam.
        • agni71 Re: warto jechać do Carrefour 22.04.12, 15:44
          kora711 napisała:

> dziwi mnie jedno :odwieczne narzekanie na brak towaru bo 'na pewno wszystko
          > handlary wykupiły'
          ;D ....nie tak dawno były lamenty bo ktos kogoś widz
          > iał ze brał 4 szt wiadomo jakich lalek ........a tu jak jest limit -to teź żle
          > i obraza

Wiesz co, myslę, ze nikogo by nie raziły takie ograniczenia w stos. do tzw. art. przemysłowych (w tym zabawek). Natomiast ograniczenia w ilości masła do 2 szt. na osobę sa śmieszne. Ostatnio mąz kupił op. zbiorcze masła (nie pamiętam, ile tam jest szt.: 8-10?), poszło w 2-3 tygodnie (5-osobowa rodzina, były ciasta pieczone np. kruche cisteczka).

> zrezsztą i tak i tak mozna obejść i te 4 herbaty kupić ;D

A kombinowania to ja nie cierpię, więc na pewno nie latałabym po kilka razy, żeby kupić więcej masła czy pieluch. Mierzi mnie, ze sklep do czegos takiego ludzi zmusza...
          • kora711 Re: warto jechać do Carrefour 22.04.12, 23:59
            ja rozumiem polityke sklepu tak ze towaru w b.okazyjnej cenie ma wystarczyć nie tylko dla tych klientów którzy przyjdą w 1-szy dzień trwania gazetki i najlepiej z rana.

ja tez nie lubię kombinowania
            jak mi na czymś zalezy to kupuję 2 szt na dwa paragony. nigdy nie spotkałam sie z odmową
            nigdy nie robiłam niczego w stylu -wchodzenie i wychodzenie do sklepu jeszcze raz
    • edyta0 nie warto 20.04.12, 20:13
      przeceny sa znikome i dotycza malo ciekawego asortymentu.
    • kornnella Re: warto jechać do Carrefour 21.04.12, 13:21
      Byłam jeszcze w drugim sklepie i był większy wybór gier Lego od 9 za zręcznościową banany-małpki przez wymieniane wcześniej Race i Nindza za 50 zł. Przecenione inne małe Lego Nindza. Kupiłam jeszcze Transformersy przecenione z 90 na 30 te bardziej złożone i mniejsze-prostsze z 25 na 9. Było jeszcze sporo prostych modeli aut niektóre na pilota ale pseudojakości za to w cenie 2,99 – 9. Dla dziewczynek Barbie+Ken za 50 zł, Barbie opiekunka piesków tez w tej cenie plus kilka innych wróżek i Fasho stylistek za 30-50
      • afroddytta Re: warto jechać do Carrefour 21.04.12, 15:43
        Kusicie, chyba jeszcze podjadę i te gry lego sparwdzę, choć na półce chyba tych najprostszych nawet nie było. No i duplo sprawdzę, a zwykłe Lego też np. city?
    • motylka09 zazdroszczę 21.04.12, 15:39
      Zazdroszczę, u mnie (Kielce) też nie ma Carefoura. Aż mnie ściska jak piszecie o tych grach w super niskich cenach.
    • fifiriffi Re: warto jechać do Carrefour 21.04.12, 16:52
      Osobiście trochę w handlu się obracam i zauważyłam jedno....Ceny w marketach wacale nie sa takie promocyjne.smileNo ale....
      • dorga1 Re: warto jechać do Carrefour 21.04.12, 17:09
        A możesz zdradzić tajemnicę tanich zakupów?
        • mamachlopca1 Re: warto jechać do Carrefour 21.04.12, 19:06
          u mnie w Lublinie nie bylo az tak duzo jak u wascryingale i tak kupilam smoka ziemi-za 39zl,arene ninja dla siostrzenca-69.byly tez gry-ninjago,piramidy,owce i race.tyle.a z innych-smary-tylko antyvirus-30zl.byl wyscig pingwinow-29zl.i jeszcze szalone zabki-30zl.a z duplo-myjnia za 49zl, maniek za 89 i jeszcze chyba jakis sklep z pieskiem?-za 50zl
          ubran ja nie widzialam.
          troszke ksiazek
          a nie wiecie czy w tych mniejszych carfurach tez sa te wyprzedaze?
          • dorocik833 Re: warto jechać do Carrefour 22.04.12, 16:22
            właśnie wróciłam . Kupiłam gry lego: piramida ramzesa za 39.99, Harry Potter 49,99, Creationary 38844 za 49,99. jestem bardzo zadowolona zwłaszcza ze zbliżają się komunie i dzień dziecka. Zawsze będzie co dać. Więcej przecen nie widziałam. Dziękuje dziewczyny za cynk
      • motylka09 Re: warto jechać do Carrefour 22.04.12, 13:08
        A co masz na myśli? Bo dla mnie 20-30zł za grę, która normalnie kosztuje 60-80zł to jest cena bardzo promocyjna.
    • edyta0 Poszukuje Club2% oraz Harry Pottera 22.04.12, 16:32
      Kraków lub Śląsk
      • anjaand Re: Poszukuje Club2% oraz Harry Pottera 22.04.12, 17:19
        w piątek widziałam Club2% w Plejadzie w Sosnowcu smile
        • edyta0 Re: Poszukuje Club2% oraz Harry Pottera 22.04.12, 18:26
          Dzieki
          • agapk Harry Potter 22.04.12, 18:58
            w pt był w bytomiu w plejadzie - dużo
            • barbi1 Lego Banana Balance 22.04.12, 21:49
              Lego 3853 Banana Balance 9,99.
    • zazuc Re: warto jechać do Carrefour 22.04.12, 22:35
      Szczecin Turzyn
      Pet Shop trojaczki za 30 zł, laleczka pet shop ze zwierzaczkiem 30 zł, pet shop z pojazdem za 20 zł. Bardzo dużo Polly Pocket z dziwnymi zwierzaczkami za 10 zł. Gra Lego owce 20 zł. Bardzo dużo przeróżnych zestawów Tomka z stacją torami od 20 zł. Książki z serii Kacper Mick Inkpen za 14,90zł, Martynka z pamiętnikiem też tańsza na książce cena 34 zł na czytniku 24 zł.
      • afroddytta Re: warto jechać do Carrefour 22.04.12, 22:50
        A to wszystko z cenami na półkach czy trzeba z każdą rzeczą do czytnika latać?
        • zazuc Re: warto jechać do Carrefour 22.04.12, 23:13
          ceny są już na półkach
          • zazuc Re: warto jechać do Carrefour 22.04.12, 23:14
            oprócz książek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka