Dodaj do ulubionych

Sandałowych dylematów c.d. - Decathlon

27.04.12, 21:15
Dla pięciolatka. Znacie? Używacie? Wytrzymają sezon? Na stronie wyglądają nieźle, cena też atrakcyjna.
Obserwuj wątek
    • mariannamm Re: Sandałowych dylematów c.d. - Decathlon 27.04.12, 21:50
      Sandalow nie mialysmy ale jesienne trekingi owszem starczyly na jesien i wiosne.
      Moja corka nie niszczy butow ale tak to juz jest, ze jedni niszcza a inni nie wiec za ta cene warto sprobowac.Napewno beda lepsze niz z ccc smile
      • emma6666 Re: Sandałowych dylematów c.d. - Decathlon 27.04.12, 21:53
        Niekoniecznie będą lepsze niż z CCC.
        Jeżeli chodzi o te www.decathlon.com.pl/PL/sanda-y-arpenaz-50-br-zowe-70219075/ to są bardzo niewygodne i podeszwa nie zgina się w ogóle.
        • mariannamm Re: Sandałowych dylematów c.d. - Decathlon 27.04.12, 21:57
          to dobrze wiedziec na przyszlosc smile moja corka smiga jeszcze w Aurelkach wiec puki co testowane byly tylko trekingi jesienno wiosenne smile
          • beautywomen Re: Sandałowych dylematów c.d. - Decathlon 27.04.12, 22:05
            W zeszłym roku miałam dla syna i córki takie: www.decathlon.com.pl/PL/wayta-173296794/
            Jutro jadę po nowe, ponieważ dzieciaki wyrosły. Są bardzo wytrzymałe, rower, hulajnoga, piaskownica i co najważniejsze wchodziły w nich do wody. Z czystym sumieniem mogę polecić.
        • heca7 Re: Sandałowych dylematów c.d. - Decathlon 27.04.12, 22:03
          Ale które sandały? Te nazywane produktem niebieskim są bylejakie. Przymierzałam w zeszłym roku synowi i właściwie nie wiadomo na kogo one są.
          Córka ma inne z Decathlonu i są ok.
          • ferrr Re: Sandałowych dylematów c.d. - Decathlon 27.04.12, 22:10
            Myślałam o tych:
            www.decathlon.com.pl/PL/sanda-y-arpenaz-600-jr-213533461/
            te Wayta za 45 zł podobają mi się, choć boję się jakości. I numeracja jest podwójna (tz. 26/27, 28/29), więc pewnie ciężko trafić w rozmiar.

No nic, pojedziemy i pomacamy.
            • heca7 Re: Sandałowych dylematów c.d. - Decathlon 27.04.12, 22:46
              W ogóle nie można trafić w rozmiar! Jedne za duże , drugie za małe. Wszędzie coś odstaje.
              Jeśli chodzi o te z linku to córka ma z tej serii i są bardzo wygodne i wytrzymałe. Syn też miał i nic złego się nie stało, sandały były po sezonie niezniszczone.
              • ferrr Re: Sandałowych dylematów c.d. - Decathlon 28.04.12, 09:07
                Dzięki!
                • asikwikt Re: Sandałowych dylematów c.d. - Decathlon 28.04.12, 09:48
                  Wayta mielismy w zeszlym roku i napewno nie kupię w tym roku. Jakosc ok sprawowaly sie super ale jak syn zdejmował to Mu nozki brzydko pachnialy.
                  • beautywomen Re: Sandałowych dylematów c.d. - Decathlon 28.04.12, 19:50
                    Byłam kupiłam, cieszę się. Z numeracją był kłopot, wszystko już przebrane. Nie miałam kłopotów z nieprzyjemnym zapachem u synka. Bardzo się cieszę że udało mi się trafić z rozmiarami.
                    • anick5791 Re: Sandałowych dylematów c.d. - Decathlon 28.04.12, 20:57
                      Też kupiłam. Numeracja faktycznie przebrana, ale ostatnią parę pasujących dorwałam smile Miła niespodzianka to cena -50%
                      • grocholica Re: Sandałowych dylematów c.d. - Decathlon 29.04.12, 07:58
                        No te wayta rok temu kosztowały właśnie coś z połowę, więc się dziwię tym 45 złotym. My też chodziliśmy na podwórko, plac zabaw, a nawet dzieci kąpały się w nich w rzece. To były takie sandały codzienne i w tej roli były idealne.
                        • anick5791 Re: Sandałowych dylematów c.d. - Decathlon 29.04.12, 08:27
                          My wybrałyśmy Quechua - też 44 (z 89).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka