cortinka 21.06.04, 09:42 Dostałam od koleżanki trochę ubranek, mam tez zamiar jeszcze coś kupić. W jakiej temperaturze pierzecie ubranka kolorowe a w jakiej białe? Pozdrawiam, Cortinka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tygisek Re: Temperatura prania ubranek 21.06.04, 10:03 wiekrzosc jakie mam mozna prac w 60 stopniach, zarowno kolorowe jak i biale....kupuje ubranka bawelniane, staram sie zeby byly dobrej jakosci, nie farbuja, wiec wrzucam wszystkie razem, nastawiam tez zawsze plukanie ekstra... kocyki polarkow, bluzy piore tak jak na przepisie, tylko plukanie zawsze dodatkowo...i potem prasuje, wszystko co sie da na najwyzszej temperaturze.... pozdrawiam, tygisek Odpowiedz Link Zgłoś
cortinka Re: Temperatura prania ubranek 21.06.04, 12:22 A jakie firmy mają ubranka dobrej jakości? Słyszałam, że dobra jest Sofija i Fittoni (czy coś takiego). A niedawno widziałam ubranka Classic z Częstochowy, czy ktoś coś o nich wie? Odpowiedz Link Zgłoś
izac6 Re: Temperatura prania ubranek 21.06.04, 12:26 Ubranka Classic ma moja znajoma i bardzo je chwali, że ładnie wyglądaja już po paru praniach. A poza tym są ładne. Ja też kupiłam pare, ale jeszcze nie pralam, bo dzieciątko dopiero ma być za ok. 2 mies. Odpowiedz Link Zgłoś
izac6 Re: Temperatura prania ubranek 21.06.04, 12:30 Nie Fittoni, tylko o ile pamiętam to Fixoni. Te też zaliczają się do lepszych i w miarę normalnych cenach. Wiem to z doświadczenia znajomej, która ma drugie dziecko i mówi mi co jest dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
cortinka Re: Temperatura prania ubranek 21.06.04, 13:30 Chyba rzeczywiście Fixoni Ubranka Classic są chyba tańsze od Fixoni, a jakościowo chyba też dobre? Odpowiedz Link Zgłoś
malwes Re: Temperatura prania ubranek 21.06.04, 15:08 izac6 napisała: > Nie Fittoni, tylko o ile pamiętam to Fixoni. Te też zaliczają się do lepszych i > > w miarę normalnych cenach. Wiem to z doświadczenia znajomej, która ma drugie > dziecko i mówi mi co jest dobre. No nie wiem czy 100zł za body Fixoni to "normalna cena". Body Classic kosztują 18zł i też są dobre. Classic ma tylko mocno zaniżoną numerację. Dla mnie najlepszy stosunek jakości do ceny mają ubranka H&M. Z mniejszych rozmiarów (do 62) lubiłam też bardzo Modną Maję - dostępna w Hali Banacha Odpowiedz Link Zgłoś