Dodaj do ulubionych

Książka o dinozaurach i zwierzętach dla 4 latka

23.05.12, 09:33
Jakie możecie polecić, która zainteresuje dziecko w tym wieku? Będę wdzięczna za propozycje. Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • jbielu Re: Książka o dinozaurach i zwierzętach dla 4 lat 23.05.12, 10:25
      szukaj wydawnictw National Geografic Kids lub Animal Planet.
      np.
      www.national-geographic.pl/sklep/ksiazki/ksi/dinopedia-najlepsza-encyklopedia-dinozaurow.html
    • magda-lenka78 Re: Książka o dinozaurach i zwierzętach dla 4 lat 24.05.12, 03:25
      ja dla 3 i 5 latka kupiłam najpierw taką:
      allegro.pl/dinozaury-dzieciaki-pytaja-3-6-lat-poznajemy-swiat-i2362491417.html
      encyklopedia to nie jest, nie jest za obszerna ale prosto i przystępnie napisana, odpowiedzi na wiele pytań i interesujace informacje, nie skupia się tylko na tym kto kogo zjadał... moje dzici najczęsciej po nią sięgają

mamy też takie:
      allegro.pl/dinozaury-zrob-to-sam-od-ss-i2299671570.html
      allegro.pl/dinozaury-i-zycie-w-czasach-prehistoryc-nowa-i2304664198.html - encyklopedia w małym formacie, bardzo fajna ale już sporo więcej tu zębów na wierzchu smile
      • jimy_mvp wiadomość do magda-lenka78 25.05.12, 07:41
        Pani Magdaleno, bardzo proszę Panią o PILNY kontakt na adres jimy_mvp@interia.pl w sprawie kuponów z Groupon'a do Wesołego Miasteczka w 2011 roku (rok temu tu na forum Gazeta.pl napisała Pani posta na ten temat który bardzo mnie zainteresował) ... w tym roku ja również podobnie jak Pani kupiłem kupon do Wesołego Miasteczka na Grouponie i zostałem nabity w przysłowiową butelkę przez Zarząd WPKiW oraz Groupon'a ... mam do Pani kilka BARDZO WAŻNYCH pytań i dlatego bardzo proszę o PILNY kontakt !!!
    • mar-ta29 Re: Książka o dinozaurach i zwierzętach dla 4 lat 25.05.12, 09:42
      O zwierzętach polecam z Larousse -super jest ta:
      https://img03.allegroimg.pl/photos/oryginal/23/72/48/42/2372484285
      a z realnymi super fotkami polecam z tej serii
      https://merlin.pl/Niezwykle-wedrowki_Dwight-Holing,images_product,29,978-83-237-5579-1.jpg
    • wzosia Re: Książka o dinozaurach i zwierzętach dla 4 lat 25.05.12, 10:25
      Ja polecam na początek tą encyklopedię. Odpowiada na wiele pytań:
      www.empik.com/moja-pierwsza-encyklopedia-dinozaurow-opracowanie-zbiorowe,prod2040243,ksiazka-p
      u nas sie sprawdziły:
      www.empik.com/encyklopedia-dinozaurow-malam-john-parker-steve,prod24840078,ksiazka-p
      i ksiązki z naklejkami. Dziecko "zapadło" na dinozaury jak miało 3 lata i teraz po 5 latach fascynacji mało co nas zaskakuje. Za to jako prezent super jakości i niestety też super ceny są figurki dinozaurów firmy schleich.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka