malwi_31 23.05.12, 09:33 Jakie możecie polecić, która zainteresuje dziecko w tym wieku? Będę wdzięczna za propozycje. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jbielu Re: Książka o dinozaurach i zwierzętach dla 4 lat 23.05.12, 10:25 szukaj wydawnictw National Geografic Kids lub Animal Planet. np. www.national-geographic.pl/sklep/ksiazki/ksi/dinopedia-najlepsza-encyklopedia-dinozaurow.html Odpowiedz Link Zgłoś
magda-lenka78 Re: Książka o dinozaurach i zwierzętach dla 4 lat 24.05.12, 03:25 ja dla 3 i 5 latka kupiłam najpierw taką: allegro.pl/dinozaury-dzieciaki-pytaja-3-6-lat-poznajemy-swiat-i2362491417.html encyklopedia to nie jest, nie jest za obszerna ale prosto i przystępnie napisana, odpowiedzi na wiele pytań i interesujace informacje, nie skupia się tylko na tym kto kogo zjadał... moje dzici najczęsciej po nią sięgają mamy też takie: allegro.pl/dinozaury-zrob-to-sam-od-ss-i2299671570.html allegro.pl/dinozaury-i-zycie-w-czasach-prehistoryc-nowa-i2304664198.html - encyklopedia w małym formacie, bardzo fajna ale już sporo więcej tu zębów na wierzchu Odpowiedz Link Zgłoś
jimy_mvp wiadomość do magda-lenka78 25.05.12, 07:41 Pani Magdaleno, bardzo proszę Panią o PILNY kontakt na adres jimy_mvp@interia.pl w sprawie kuponów z Groupon'a do Wesołego Miasteczka w 2011 roku (rok temu tu na forum Gazeta.pl napisała Pani posta na ten temat który bardzo mnie zainteresował) ... w tym roku ja również podobnie jak Pani kupiłem kupon do Wesołego Miasteczka na Grouponie i zostałem nabity w przysłowiową butelkę przez Zarząd WPKiW oraz Groupon'a ... mam do Pani kilka BARDZO WAŻNYCH pytań i dlatego bardzo proszę o PILNY kontakt !!! Odpowiedz Link Zgłoś
mar-ta29 Re: Książka o dinozaurach i zwierzętach dla 4 lat 25.05.12, 09:42 O zwierzętach polecam z Larousse -super jest ta: a z realnymi super fotkami polecam z tej serii Odpowiedz Link Zgłoś
wzosia Re: Książka o dinozaurach i zwierzętach dla 4 lat 25.05.12, 10:25 Ja polecam na początek tą encyklopedię. Odpowiada na wiele pytań: www.empik.com/moja-pierwsza-encyklopedia-dinozaurow-opracowanie-zbiorowe,prod2040243,ksiazka-p u nas sie sprawdziły: www.empik.com/encyklopedia-dinozaurow-malam-john-parker-steve,prod24840078,ksiazka-p i ksiązki z naklejkami. Dziecko "zapadło" na dinozaury jak miało 3 lata i teraz po 5 latach fascynacji mało co nas zaskakuje. Za to jako prezent super jakości i niestety też super ceny są figurki dinozaurów firmy schleich. Odpowiedz Link Zgłoś