Dodaj do ulubionych

empik - są/będą jakies zniżki?

25.05.12, 07:10
Wiecie może cos o aktualnych lub planowanych zniżkach w empiku? Lub może ma ktos zbędny kod? Bylabym wdzięczna za wszelkie infosmile
Obserwuj wątek
    • edzia321 Re: empik - są/będą jakies zniżki? 30.05.12, 13:16
      Może ktoś jednak ma?
      • noo_noo Re: empik - są/będą jakies zniżki? 30.05.12, 14:11
        do empiku nie mam, ale w matrasie online jest fajna zniżka -20% jak podasz hasło niespodzianka. Ceny wychodzą zdecydowanie lepsze niż w empiku, odbiór mozna wybrać osobisty
        • leesha Re: empik - są/będą jakies zniżki? 30.05.12, 20:46
          Ja z nadzieją czekam na empikowe 3 za 2 i powiększam listę zakupową. Wie ktoś czy i kiedy będzie?
        • tzka Re: empik - są/będą jakies zniżki? 31.05.12, 09:35
          A do kiedy trwa ta promocja? Na stronie brak info...
        • tzka Re: matras 31.05.12, 10:01
          Mam upatrzone tytuly, ktore wybralam w matras online i niestety, przy skladaniu zamowienia nie ma nawet zadnej rubryczki, gdzie mozna wpisac owe haslo... sad
          • tzka Re: matras 31.05.12, 10:03
            Jest tylko miejsce na podanie "kodu kuponu rabatowego". Moze ktos ma takik kupon? smile
            • kornnella Re: matras 31.05.12, 14:15
              tzka napisała:

> Jest tylko miejsce na podanie "kodu kuponu rabatowego". Moze ktos ma takik kupo
              > n? smile

A ewentualnie nie możesz użyć tego podanego 3 posty wyżej? U mnie wszedł
              • alexalexa Re: matras 31.05.12, 14:35
                u mnie "niespodzianka" też nie wchodziuncertain
              • tzka Re: matras 31.05.12, 16:38
                3 post wyzej jest akurat moj post. smile Wlasnie chcialam ewentualnie uzyc tej "niespodzianki", tylk nie bardzo wiem, gdzie mam ja wpisac. Jakies hinty?
                • kornnella Re: matras 31.05.12, 16:46
                  To odlicz trzy posty nad swoimi i będzie BINGO tongue_out

Mi późną noca możliwe ze wczoraj wszedł rabat, ale tylko na beletrystyką na przewodnik np już nie.
                  • tzka Re: matras 31.05.12, 19:41
                    Przeczytalam caly watek. Niestety, 'niespodzianka' nie wchodzi. Mozliwe, ze dzisiaj juz nie ma promocji. Niemniej dzieki za checi...
    • ola.otiska Re: empik - są/będą jakies zniżki? 31.05.12, 09:53
      Zapisz się do newslettera. ja kilka razy w tygodniu dostaje maile z aktualnymi promocjami. teraz nic mnie nie nteresuje, wiec wszytsko usuwam. Ostatnio była jakas promocja na foto.
    • noo_noo Re: empik - są/będą jakies zniżki? 31.05.12, 21:25
      rabat w matrasie obowiązywał do 30. maja
      • edzia321 Re: empik - są/będą jakies zniżki? 07.06.12, 22:55
        może jednak ktoś ma jakiś kod do empika, bardzo potrzebuje na już....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka