mamaoscara 24.06.04, 10:27 Który niekapek jest rzeczywiście niekapiący? Próbowałam już wielu i zawsze cos cieknie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
muminkowa1 Re: Niekapek 24.06.04, 14:01 mam niekapek firmy avent---i rzeczywiscie -nie kapie! Odpowiedz Link Zgłoś
skrzynka3 Re: Niekapek 24.06.04, 23:09 Potwierdzam.Mam Avent i jak jest dobrze zlozony nie kapie!!!Skrzynka Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaemil Re: Niekapek 25.06.04, 12:41 Nie będę oryginalna. AVENT i nic innego! Możesz go kupić choćby przez internet. Ja kupiłam w bobasmarkecie: www.bobasmarket.pl Odpowiedz Link Zgłoś
mamaoscara Re: Niekapek-czyżby Avent? 25.06.04, 18:20 Ja tez mam Aventa no i ... kapie!! I raczej go źle nie składam.Cieknie oczywiście dziubkiem, a nie spod uszczelki Odpowiedz Link Zgłoś
w_dolinska Re: Niekapek-czyżby Avent? 29.06.04, 14:18 A może nie dokładnie wcisnęłaś tę wkładkę niekapkową w dziubek? Ja mam Avent i nie kapie (no teraz już tak bo wkładkę wyciągnęłam by córci łatwiej się piło - nie umie ssać z butli ani kubeczków niekapków) Pozdrowionka, Weronika Odpowiedz Link Zgłoś
mamaoscara Re: Niekapek-czyżby Avent? 29.06.04, 17:20 Wciąż kapie - oczywiscie przy energicznym potrząsaniu, a tak właśnie postępuje mój synek ) Odpowiedz Link Zgłoś
gabi54 Re: Niekapek 26.06.04, 11:21 A ja polecam NUBY mam ich kilka i żaden nie kapie a na dodatek łatwiej się je składa, szybciej myje i nie śmierdzą po mleku jak AVENT. Używałam AVENT przez rok, faktycznie nie kapał, ale jego mycie i składanie brrr... Teraz przeszłam na NUBY. pozdrawiam, gabi Odpowiedz Link Zgłoś
t.nina Re: Niekapek 26.06.04, 23:32 Dziś kupiłam trzeci do kolekcji. Do 3x sztuka! 1) Gerber kapał 2)Avent, troche lepiej, ale też bez rewelacji, fatalnie się myje i składa 3) NUBY póki co sprawdza się najlepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
alerut2 Re: Niekapek 01.07.04, 23:25 bardzo dobry jest NUK i bardzo ładny. Poza tym wieczko jest nakręcane wieć dziecko nie może go tak łatwo zdjąć pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
agamamaoli Re: Niekapek 02.07.04, 09:51 Miałam Avent - nie ciekł, ale za to słabo dziecku leciało, a wtym więcej bylo powietrza niż napoju. Teraz mam Nuby i jest extra. Odpowiedz Link Zgłoś