Dodaj do ulubionych

Media Expert Siedlce

26.06.12, 23:11
Mimo ewidentnych powodów do reklamacji sklep uczynił wszystko, by jej nie uznać. Znalazł formalny ( nie rzeczywisty) powód. Panie z obsługi nie mają pojęcia o tematach, o których powinny wiedzieć dużo, jeżeli nie wszystko. Rozmowa z nimi to gotowy materiał na skecz. Mi nie było do śmiechu, gdyż kupiłam najdroższy sprzęt jaki był w sklepie, który okazał się szmelcem. Kierownik sklepu przyznał to wprost w rozmowie, później jednak znalazł kruczek prawny, by nie zwrócić pieniędzy lub nie wymienić produktu. W sumie: brak profesjonalizmu, brak życzliwości, brak uczciwe podejścia do klienta.
Obserwuj wątek
    • ry.ta Re: Media Expert Siedlce 03.08.12, 14:59
      Ludzie to naprawdę dziwne stworzenia kupi gó... a później pretensje do całego świata. Niech się Pan zapozna z zasadami reklamacji a później"dochodzi swoich praw". Nie ma czegoś takiego jak zwrot kopiłeś w sklepie to było sobie obejrzeć i sprawdzić "widziały gały co brały" wszystko zależny od podejścia. Ja kupiłem sprzęt agd w prezencie dla zony ale jak się okazało nie był trafiony wróciłem do sklepu podszedłem do pań z obsługi powiedziałem co i jak był zwrot , miła gadka i doradziły mi prezent w 100% trafiony. Dlaczego Pan został tak potraktowany? widocznie nie potrafi Pan załatwić sprawy na siłę i na gęba nic się nie zyska

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka