Dodaj do ulubionych

W carrefour rajstopki WOLA po 5 zł

27.06.12, 21:51
przepiekne wzory i duzy wybór
jesienno- zimowe
jak były po dyche kupiłam z dwie pary ,potem sie obkupiłam na maxa jak były po 7 zeta
teraz wołają za nie 5 zł ..nie kupiłam ,raz ze mam zapas a dwa moze będą niedługo za... 3 zł :d
Obserwuj wątek
    • moniak51 Re: W carrefour rajstopki WOLA po 5 zł 28.06.12, 09:05
      a jakie rozmiary?
    • slonko1335 Re: W carrefour rajstopki WOLA po 5 zł 28.06.12, 09:15
      ja się najpierw obkupiłam za dychę, potem za 7 a przedwczoraj za 5, cóż jak będą za 3 też kupię-rajstop mamy chyba na 3 lata do przodu ale dla mojej córy rajstop nigdy za wielewink
      Padło pytanie o rozmiary-u nas była na pewno rozmiarówka od 86/92 do 122/128 aczkolwiek na większe nie patrzyłam może też były...
      • pucaluta Re: W carrefour rajstopki WOLA po 5 zł 28.06.12, 10:20
        A czy to we wszystkich Carefourach jest tak? czy ktoś był w warszawskich może?
        • second_names Re: W carrefour rajstopki WOLA po 5 zł 28.06.12, 16:23
          w arkadii były - można jeszcze coś kupić, ale głównie dla chłopców
          • babeth Re: W carrefour rajstopki WOLA po 5 zł 28.06.12, 22:23
            Na południu Polski też są. U nas rajstopki Wola w dużym rozmiarze dla młodszych dzieci ale udało mi się zakupić jeszcze rozmiary 122 za 5 zł. Po za tym były m. in. skarpetki Wola za 1 zł.
            • kora711 Re: W carrefour rajstopki WOLA po 5 zł 31.07.12, 19:42
              nie byłabym sobą gdybym nie napisała ;D
              w/w rajstopy po 3 zł !

• kasikrj Re: W carrefour rajstopki WOLA po 5 zł 31.07.12, 19:52
                A jakiej jakości te rajstopy? bo cena super, ale czy warte nabycia? bawełna? nie wycierają (rozciągają) się na pupie itp?
                • szmytka1 Jakość ok 31.07.12, 20:36
                  Mój syn przechodził w woli do tej pory 4 zimy. Pewnie z biegiem czasu się poprzecierają, no ale my kupujemy dużo i nie mają na to szansy. Na pewno nic się nie działo z gumkami, nie deformowały się w okolicach tylka. Nie jest to nie wiadomo jaki cud, ale za 5 zl jak najbardziej warto, bo ja je kupuję po 9,99 w tekstil markecie jako wyrób drugiej kategorii. Te o ile dobrze obejrzałam opakowania, to nie mają wzmianki o gorszej jakości, ja tam kupilam synowi i jeszcze dziecku koleżanki.
                  • beautywomen Re: Jakość ok??? 31.07.12, 21:43
                    Odnośnie jakości, kupiłam na takiej wyprzedaży rajstopki Wola w kwietniu w cenie 5zł. w carefourze, i nigdy więcej, córka ubrała w święta i przy pierwszym ściąganiu pękły paski na pupie. Też nie było wzmianki o gorszej jakości czy drugiej kategorii. Reklamacja nie uznana.
                    • szmytka1 ok 31.07.12, 22:12
                      mnie te drugiej kategorii przez 4 sezony z około 30 par (trudno zliczyć, ale mam po około 6-10 szt. na sezon) nic się nie stało z ani jednymi, nie zdeformowaly się, nic nie pękło ani nie przetarło. Syn często lata zimą w nich zamiast spodni, jak przyjdę z podwórka i nie chce mi sie go calkiem przebierać. W przedszkolu dzieci chodziły w rajstopach i panie go przebieraly na wyjścia na podwórko i też tak chodzil tam jak go odbieralam. Powtarzam, jakość II. NIe wykluczam,z ę te mogę być jakieś felerne, skoro trafiłaś wybrakowany model, ale mam nadzieję, że nie, ze względu na moje obfite zakupy rajstopowe.
                    • syka7 Re: Jakość ok??? 01.08.12, 08:56
                      U nas też pękły przy naciąganiu 1 para, a kolejne po zabawie w przedszkolu w kroku, może rzeczywiscie II gat.

beautywomen napisała:

> Odnośnie jakości, kupiłam na takiej wyprzedaży rajstopki Wola w kwietniu w ceni
                      > e 5zł. w carefourze, i nigdy więcej, córka ubrała w święta i przy pierwszym ści
                      > ąganiu pękły paski na pupie. Też nie było wzmianki o gorszej jakości czy drugie
                      > j kategorii. Reklamacja nie uznana.
              • slonko1335 Re: W carrefour rajstopki WOLA po 5 zł 31.07.12, 21:44
                No to jutro będę kolejne rajstopy kupowaćsmile u nas tych po 5 zeta ciągle był spory wybór więc liczę, że na te za 3 złote jeszcze się załapię.
                • monia111175 Re: W carrefour rajstopki WOLA po 5 zł 01.08.12, 10:09
                  a one w koszach leżą??? cyz na wieszakach?
                  a chłopięce wzory sa????
                  • szmytka1 Re: W carrefour rajstopki WOLA po 5 zł 01.08.12, 10:28
                    u mnie na wieszakach między innymi rajstopami były, ale tylko 2 wzory, granatowe w paseczki ze nsowbordzistą i jakies zielone/oliwkowe chyba z autem
    • bunkowa Re: W carrefour rajstopki WOLA po 5 zł 01.08.12, 18:56
      U mnie wisiało jeszcze sporo, wszystko po 3 zł. Niestety po sprawdzeniu w domu okazało się, że na 7 par 3 pary były w numerze innym niż pisało na pudełku. Jutro sprawdzę czy da się coś z tym zrobić uncertain
    • edyta0 Re: W carrefour rajstopki WOLA po 5 zł 01.08.12, 19:40
      Obkupilam sie na wszystkie czasy, zarowno dla chlopcow jak i dla dziewczynek bardzo duzy wybor. Niestety po moich zakupach juz nieco mniejszy wink
      • szmytka1 A jakie rozmiary chłopięce były największe? 01.08.12, 19:53
        Tak się zastanawiam, czy chłopcom produkują tak samo pełną rozmiarowkę jak dziewczętom? Ja kupiłam na razie 116/122 i zastanawiam się gdzie jest kres rozmiarowki?
        • edyta0 Re: A jakie rozmiary chłopięce były największe? 01.08.12, 20:26
          Wiekszych jak 116/122 nie widzialam. Obawiam sie, ze taki 6-7 latek to juz tak srednio chce smigac w rajstopach, pozniej to raczej cos jak kalesony.
          • edyta0 Re: A jakie rozmiary chłopięce były największe? 01.08.12, 20:26
            Inaczej, powyzej 6-7 lat.
          • szmytka1 Re: A jakie rozmiary chłopięce były największe? 01.08.12, 20:42
            no moje są na 4,5-5 lataka. On jest specyficzny, jemu bez różnicy, w sukienkach by chodzil jakbym mu założyła, więc i za rok by i się przydaly rajstopki, tylko chyba będzie ciężko dostać.
            • ireland1 Re: A jakie rozmiary chłopięce były największe? 01.08.12, 21:30
              U mnie już nie było dziewczęcych crying
              A jakie są kolory dla dziewczynek? A może kupił by mi ktoś kilka par dla dziewczynki roz. 104-110 i wysłał do mnie plisss. Jest jakaś dobra kobieta?
              • iziak80 Ale z tymi rozmiarami to chyba nie bardzo jest, co 02.08.12, 13:44
                stawiam na to, że metki są źle przyszyte, albo źle pakowali w pudełka. Moje dziecko nosi rozmiar 104, a w rajstopy tego rozmiaru chyba schowałby się cały tongue_out Drugie tego rozmiaru były ok.
                • edyta0 Re: Ale z tymi rozmiarami to chyba nie bardzo jes 02.08.12, 13:47
                  Nie ma metek na rajstopacj, jedynie na stopach widac napis jaki to jest rozmiar. A na opakowania nie ma co patrzec, kazdy wyjmuje, przeglada i rzuca jak chce.
              • kora711 Re: A jakie rozmiary chłopięce były największe? 02.08.12, 14:20
                ja będę w pt.w C
                zobaczyć ? kupić ?
                • ireland1 Re: kora 02.08.12, 15:26
                  Jakbyś mogła to bardzo proszę nawet z 6 sztuk,mozesz napisac do mnie na gazetowy
                  • kora711 Re: kora 02.08.12, 15:53
                    nie mam czegos tam aktywowanego i ..się nie znam na gazetowym big_grin
                    musiałabyś tu napisać swego meila a ja odpiszę
                    • ireland1 Re: kora 02.08.12, 21:06
                      wyślij na ireland1@gazeta.pl ze swojego konta
    • pelasia_0 Re: W carrefour rajstopki WOLA po 5 zł 03.08.12, 14:47
      Byłam dzisiaj po rajstopki i niestety już nasz rozmiar wyczyszczony uncertain Za to trafiłam na inną super okazję. Kupiłam pełno leginsów do przedszkola po 5zł. Naprawdę fajnej jakości, z miękkiej bawełny. Były czarne, granatowe, szare i za 10zł białe.
      • agapk bytom plejada 04.08.12, 13:49
        rajstopki po 3 zł
        bardzo mało dziewczęcych
        duzy wybór chłopięcych i naprawde ładne wzory,

sporo przecenionych tshirtów chlopiecych po 10 z carsami, ze spidermanem itd, naprawde dobrej jakości
        pizamki z carsami chlopiece po 15 zł

spodnie dresowe dziewczece szare i rózowe po 10 zł - bardzo fajne
        do tego bluzy różwniez po 10 ale tutaj tylko mała rozmiarówka

generalnie mozna czasem trafic na naprawdę fajne ciuchy dzieciece
    • margaretka103 Re: W carrefour rajstopki WOLA po 5 zł 05.08.12, 01:20
      kupiłam wczoraj w carrefour poznań 10 par rajstopek po 3 zł dla moich dziewczynek rok i 3 lata i fajną bluzeczkę z długim disney myszka miki za 10 zł dla młodszej córeczki
      dzięki dziewczyny bo to z forum dowiedziałam się o promocji rajstopek
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka