mamagaby 06.07.12, 13:39 uwaga na sklep chaffashoes.pl robią promocje , ludzie wpłacają pieniądze i nie wysyłają towaru !!!!!!!!!!! pewnie plajtują i zbierają pilnie kasę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamagaby Re: UWAGA Schaffashoes.pl !!!!!!!!!!!! 06.07.12, 13:40 omyłkowy emotikon, miało być Odpowiedz Link Zgłoś
abigail83 Re: UWAGA Schaffashoes.pl !!!!!!!!!!!! 06.07.12, 13:55 kiepski refleks wpisz nazwę sklepu w wyszukiwarkę Odpowiedz Link Zgłoś
mamagaby Re: UWAGA Schaffashoes.pl !!!!!!!!!!!! 06.07.12, 14:02 nie wiem czy kiepski, ja w dniu dzisiejszym dostałam od nich maila z info o promocji, dobrze, że przeczytałam komentarze na fb Odpowiedz Link Zgłoś
abigail83 Re: UWAGA Schaffashoes.pl !!!!!!!!!!!! 06.07.12, 14:04 kiepski, bo promocje sa wlasciwie stale, a taki sposob dzialania maja od kilku lat, najpotezniejsze awantura byla rok temu kazdy wie, ze tam sie zamawia za pobraniem Odpowiedz Link Zgłoś
mamagaby Re: UWAGA Schaffashoes.pl !!!!!!!!!!!! 06.07.12, 14:25 dobrze wiedzieć aby omijać taki sklep z daleka na tym forum był polecany ten sklep Odpowiedz Link Zgłoś
janka39 Re: UWAGA Schaffashoes.pl !!!!!!!!!!!! 06.07.12, 14:28 Ja tam jestem zadowolona. Zawsze dostaje buty nastepnego dnia od zamowienia. Za pobraniem, rzecz jasna Odpowiedz Link Zgłoś
mamagaby Re: UWAGA Schaffashoes.pl !!!!!!!!!!!! 06.07.12, 14:48 owszem , tak było, ja też dostałąm dwa miesiące temu buty na drugi dzień od zamówienia, tym razem również chciałam kupić i przeczytałam najświeższe komentarze na fb , gdzie dziesiątki osób nie dostało butów a wpłaciło pieniądze Odpowiedz Link Zgłoś
froobek Re: UWAGA Schaffashoes.pl !!!!!!!!!!!! 06.07.12, 14:55 Z tym sklepem jest coś ostro nie tak. Obsługa w stacjonarnym na Ursynowie jest taka, jakby się cofnąć o 30 lat Odpowiedz Link Zgłoś
janka39 Re: UWAGA Schaffashoes.pl !!!!!!!!!!!! 06.07.12, 15:10 Kolezanka zamawiala w niedziele, w srode buty dostala. Za pobraniem Ale fakt: na mejle nie odpisują... Odpowiedz Link Zgłoś
maggi9 Re: UWAGA Schaffashoes.pl !!!!!!!!!!!! 06.07.12, 18:15 froobek napisała: > Z tym sklepem jest coś ostro nie tak. > Obsługa w stacjonarnym na Ursynowie jest taka, jakby się cofnąć o 30 lat W stacjonarnym sklepie na Gocławiu tak samo.wiecznie sfochane towarzystwo, nawet na dzień dobry nie odpowiada.Dwa razy byłam i dałam sobie spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
magdulka2 Re: UWAGA Schaffashoes.pl !!!!!!!!!!!! 06.07.12, 17:53 Obsluga online i stacjonarna fatalna, ale buty maja super, szczegolnie atarkcyjne gdy maja wszystko -50%. Na szczescie mieszkam na Ursynowie i moge kupowac na miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
annaba1 Re: UWAGA Schaffashoes.pl !!!!!!!!!!!! 14.07.12, 17:48 Ja jestem bardzo zadowolona. Odpowiadaja na pytania (prosilam o podanie dlugosci wkladki). Buty dostalam po 3 dniach od zamowienia w idealnym tanie. Platnosc za pobraniem. Odpowiedz Link Zgłoś
janka39 Re: UWAGA Schaffashoes.pl !!!!!!!!!!!! 14.07.12, 18:03 annaba1 napisała: > w idealnym tanie. a w jakim stanie miałyby byc NOWE buty ze SKLEPU???? Odpowiedz Link Zgłoś
tuszeani Re: UWAGA Schaffashoes.pl !!!!!!!!!!!! 14.07.12, 18:22 Ja kupiłam (nie wiedząc o tym wszystkim) ostatnio dwie pary crocsów w super cenie w ich sklepie stacjonarnym. Ale dobrze wiedzieć, żeby przez ew. neta zamawiać za pobraniem... Odpowiedz Link Zgłoś
mambina12 Schaffashoes 13.08.12, 14:36 JA tam nie miałam z nimi żadnego problemu. Zawsze buty docieraly do mnie zw ciagu gora 3 dni. Oferte mają dobra ceny najniższe. Wole raczej poczekac na buty i kupic na promocji -50% niz przeplacac w innych sklepach. Odpowiedz Link Zgłoś
mileczka3 Re: Schaffashoes 13.08.12, 15:15 Zastanawiam się jak takie sklepy funkcjonują jeszcze w Polsce. Zamówiłam buty przez net, łaskawie po siedmiu dniach dostałam odpowiedź, że tych butów nie mają (wysłałam chyba z dziesięć e-maili) telefony podane na stronie są oczywiście nie dostępne. Obsługa marna i w sklepach stacjonarnych a w necie nie potrafią pisać nawet poprawnie e-maila. Promocje mają fajne ale chyba gorsze jest nastawić się na coś, czekać a tu... żart ze strony sklepu. Odpowiedz Link Zgłoś
mamagaby Re: Schaffashoes 13.08.12, 15:21 miałaś na prawdę szczęście w przeciwieństwie do setek osób na fc domagających sie wysyłki obuwia lub zwrotu pieniędzy ja ponownie skorzystałam z ich oferty, kupując za pobraniem i faktycznie buty otrzymałam na 3 dzień, prawy i lewy o tym samym rozmiarze (na fb sporo klientów opisuje przypadki otrzymania obuwia "nie do pary") jestem zadowolona , bo kupiłam taniej buty, ale jednak obsługa pozostawia wiele do życzenia Odpowiedz Link Zgłoś
olusiek81 Re: Schaffashoes 13.08.12, 20:43 ja tez nie dostałam swoich butów , naszczescie wzielam opcje za pobraniem Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Kupowałam wiele razy 13.08.12, 22:31 i zawsze placiłam przelewem-owszem-były z opóznieniem ,ale zawsze byly .Nerwy mialam rok temu,wydalam prawie tysiac zlotych a na maile nie odpisywali..W koncu doszły i maile i buty Jestem klientka od dwóch lat,sporo tam kupuję-czesto dla znajomych tez- i nigdy mnie nie oszukali sle nerwy czasem mialam Odpowiedz Link Zgłoś
jusstinna Re: Kupowałam wiele razy 15.08.12, 21:36 Zamówiłam podczas przedostatniej wyprzedaży za pobraniem i zamówienia nie dostałam, teraz też zamówiłam, ale bez ciśnienia i ciekawa jestem czy cokolwiek do mnie dotrze. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: Kupowałam wiele razy 15.08.12, 21:48 jusstinna napisała: > Zamówiłam podczas przedostatniej wyprzedaży za pobraniem i zamówienia nie dosta > łam, dlatego ja zawsze zamawiam i place od razu-takie zamówienia sa zawsze priorytetowe. Nie ma stracha,że pieniadze znikna,płace net-wszędzie są slady,nie ma co sie bac Odpowiedz Link Zgłoś
jusstinna Re: Kupowałam wiele razy 15.08.12, 21:55 Nie powiedziałabym, wystarczy popatrzeć na ich FB ilu ludziom nie wysłali zamówień pomimo wcześniejszej wpłaty. W zeszłym roku miałam problem z opłaconym zamówieniem i w końcu wzięłam inne buty, żeby się już z nimi nie użerać. W związku z tym wolę nie dostać zamówienia niż później prosić się o własną kasę. mamaemmy napisała: > dlatego ja zawsze zamawiam i place od razu-takie zamówienia sa zawsze priorytet > owe. > Nie ma stracha,że pieniadze znikna,płace net-wszędzie są slady,nie ma co sie ba > c Odpowiedz Link Zgłoś
janka39 Re: Kupowałam wiele razy 15.08.12, 22:07 Mamaemmy, a skad taka wiedza o zamowieniach "priorytetowych"? Z schaffy? Taaa.... Poczytaj posty na fb... Ja zawsze kupuje u nich za pobraniem. Dotad buty dostawalam na 2, ewent 3. dzien. Ceny maja niesamowite. Wybor butow tez. Dwa tyg temu kupilam min piekne botki United Nude w cenie, o jakiej mozna pomarzyc. Buty doszly na 3 dzien. Teraz czekam... 8 dni. Pierwszy raz tak dlugo. Mam juz info z Siodemki, zamowienie jutro bedzie, ale... bez jednej pary butow i bez zadnej informacji, dlaczego... Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: Kupowałam wiele razy 15.08.12, 22:14 janka39 napisała: > Mamaemmy, a skad taka wiedza o zamowieniach "priorytetowych"? Z schaffy? Taaa.. > .. > Poczytaj posty na fb... czytalam,pisalam sama tam.. Wydałam tam przez ostatnie 2 lata jakies 4 tysiace,moze nie majatek ,ale sporo-wszystko przyszlo w koncu.A miałam stresa bo zamawiałam dla kolezanek . Odpowiedz Link Zgłoś
janka39 Re: Kupowałam wiele razy 15.08.12, 22:27 A moim zdaniem nie ma tam czegos takiego, jak zamowienia priorytetowe. Jest slepy los i straszny balagan. Choc ja do tej pory mialam szczescie i ciesze sie z dobrych zakupow. Mimo ostatniej wpadki Odpowiedz Link Zgłoś
pyza_uk Usnited nude 15.08.12, 23:54 Janka - nie wiem jakie ceny sa dla ciebie atrakcyjne jesli chodzi o united nude, ale w tej chwili na Amazonie sa promocje na nie www.amazon.co.uk/s/ref=sr_nr_p_6_1?rh=n%3A355005011%2Cp_4%3AUnited+Nude%2Cp_8%3A10-99%2Cp_6%3AA3P5ROKL5A1OLE%7CA2OAJ7377F756P&bbn=355005011&ie=UTF8&qid=1345067474&rnid=363849011 dostawa za darmo do PL. To tak off topic, moze ci sie przyda ta informacja. Odpowiedz Link Zgłoś
janka39 Re: Usnited nude 16.08.12, 01:08 Pyza_uk, dzieki! ..... ale....... masz mnie na sumieniu Tyyyyyyle pieknych foldow... Co prawda w schaffie z wszystkimi rabatami udalo mi sie kupic foldy ciut taniej, ale dla mnie byl tylko jeden kolor i tylko deluxe. A ja chce hi..... Ajjjjj.. Odpowiedz Link Zgłoś
pyza_uk Re: Usnited nude 16.08.12, 08:09 Ha! I na wzajem! Ja o united dawno juz zapomnialam, przygladalam im sie z rok temu na amazonie, ale odpuscilam. I teraz twoj post mi przypomnial! Kupilam sobie mid fold do biegania na codzien bo w tych wysokich to raczej nie dalabym rady. Odpowiedz Link Zgłoś
janka39 Re: Usnited nude 16.08.12, 11:02 pyza_uk napisała Kupilam sobie mid fold do bie > gania na codzien bo w tych wysokich to raczej nie dalabym rady. Mysle, ze bys dala Ja mam obcasy 10.5 cm i zupelnie tego nie czuje (dotad moj rekord wynosil 8 cm) Te buty sa genialnie wyprofilowane i baaaardzo stabilne. No i wygladaja bosko Odpowiedz Link Zgłoś